A, tak to bardzo trafne stwierdzenie na te okazje

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A, tak to bardzo trafne stwierdzenie na te okazje
bardzo żałuję, że nie uczestniczyłem w tej "dyskusji". ale widząc postępujące "myślenie niezwykle samodzielne"* kilku tutaj zawodników jeszcze wiele barwnych informacji ze świata nauki, hehe, a tym samym dyskusji przede mną.Drone pisze: ↑18-06-2020, 22:12Połączone siły umysłowe Daenikena, dr. Zięby i radzieckiego inżyniera psychotronika zapewne wyplułyby z siebie jakąś teorię demaskując po drodze kilka spisków ogólnoświatowych, odkrywając nowe prawo biochemii i kilka Atlantyd.
Ach, zapomniałem o wizycie kosmitów w Emilcinie, przecież potwierdzonej naukowo - mieliśmy tu kiedyś poważną dyskusję.
Tzn. kto przenosił? Bulwersująca sprawa krycia dewianta z mocnymi plecami to jedno, ale KTO niby go przenosił? Z opisu sytuacji wynika raczej, że NIE PRZESZKODZONO mu w podjęciu pracy gdzie indziej, Nikt natomiast go nigdzie nie przenosił.
xD, LOL. koleś się cieszy, że mu napisano, że jest umiarkowanie rozgarnięty, że tak powiem i wytłumaczę, bo nie rozumie jak widać. Na to chyba jest tylko jedno określenie.
A ja potraktowałem Bloodculta poważnie, nie sądziłem, że posunie się do takich chwytów. Dość to żałosne.WaszJudasz pisze: ↑18-06-2020, 22:32Tzn. kto przenosił? Bulwersująca sprawa krycia dewianta z mocnymi plecami to jedno, ale KTO niby go przenosił? Z opisu sytuacji wynika raczej, że NIE PRZESZKODZONO mu w podjęciu pracy gdzie indziej, Nikt natomiast go nigdzie nie przenosił.
Twoje żałosne próby manipulacji sięgnęły w tym momencie dna.
Gdyby komuś umknęło: w rzeczywistości chodzi o sytuację, gdzie wobec braku reakcji szkoły dzieci przenieśli rodzice.
nie gniewajcie się na niego. chciał dobrze. dla siebie. dla obrony swoich argumentów. a, że nie ma argumentów to coś tam powklejał i wyszło jak wyszło. czyli jak zawsze. ideologia na p. z tego forume, też miała wkleić. nie wkleja coś co da argument, że homusie to przestępcy seksualni. albo nie znalazł w polsce, bo z zagramanicznych źródeł to nie doczyta, albo już wie po kilku akcjach, że wklei, ale tam bedzie inaczej niż by chciał i wyjdzie jak wyjdzie.WaszJudasz pisze: ↑18-06-2020, 22:44Przyglądając się tej konkretnej sprawie, na szybko, na podstawie doniesień medialnych: pojawił się sygnał, nauczyciel został wezwany na rozmowę, przyznał się przed dyrektorem i matką dziecka. Została zawiadomiona policja, dewiant dostał wyrok. Z powodu utraty zaufania do szkoły - to interpretacja medialna, ale chyba trafna - rodzice przestali do niej posyłać dzieci. Odbyło się otwarte spotkanie w koniunkcji radni - nauczyciele - rodzice, na którym rozmawiano o tym, co zrobić ze szkołą. Jak rozumiem, ostatecznie ja zamknięto. Wystarczył do tego jeden udowodniony przypadek.
Taaak, to faktycznie scenariusz bliźniaczo podobny do afer pedofilskich związanych z KRK.
Chyba nie, bo nie wierzę właśnie w to co czytam. Pomimo skarg rodziców dyrekcja kryje pedofila, rodzice zabierają dzieci ze szkoły. A tu na forum znajdzie się taki Judasz (nick chyba nieprzypadkowy) co będzie tego kurestwa bronił i mówił że sytuacja to pijarowe mistrzostwo bo jeden przypadek zamknął szkołę. No litości.