Reaktywowali się/zakończyli działalność
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalność
Och widze, ze znowu mnie wyzywasz w "ladny sposob" i z "przymruzeniem oka", co za wspaniale uczuce
Czyli cos mialoby mi to dac, bo tak twierdzi "Drone et al" ......hmm no no ciekawe. Sprawdzilem wlasnie kieszenie i faktycznie dalo mi to cale 2 zlote, wczesniej ich tam nie bylo xD
Ale dobrze panie doktorze, zaraz sie wybieram na pogrzeb to sie wyspowiadam z tych grzeszkow i bede mial czyste sumienie.
Jeszcze cos?
Czyli cos mialoby mi to dac, bo tak twierdzi "Drone et al" ......hmm no no ciekawe. Sprawdzilem wlasnie kieszenie i faktycznie dalo mi to cale 2 zlote, wczesniej ich tam nie bylo xD
Ale dobrze panie doktorze, zaraz sie wybieram na pogrzeb to sie wyspowiadam z tych grzeszkow i bede mial czyste sumienie.
Jeszcze cos?
woodpecker from space
- nicram
- mistrz forumowej ceremonii
Gdzie cię wyzywam? Troll to wyzwisko? Chyba dla fanów new romantic.
Idź z panem bogiem i trwaj w modlitwie.
Idź z panem bogiem i trwaj w modlitwie.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Dobrze panie trollu zatem, Te 2 zlote, ktore zarobilem na tej korzysci, ktora mi udowodnil Drone i ci mityczni inni, to dam na tace, moze byc?
Ostatnio zmieniony 30-05-2020, 10:53 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- nicram
Twoje pieniądze, twoja zabawa. Ale pamiętaj żeby koniecznie w intencji wyjęcia kija z dupy, bo coś taki spięty łazisz ostatnio...
- Triceratops
Sugerujesz, ze ci potejemnie wyciagnalem kij z dupy i go sobie wlozylem? Hehe ciekawe
Ale jak juz tak sie czepiles tych slowek to z checia zobacze gdzie mi napisales ze "glupoty pisze" i ze z tego powodu plakalem. Jak juz tak ostro sie tej prawdy trzymasz co do slowka Podejrzewam tu dosc grubsze klamstwo i manipulacje hehe
Ta wypowiedz
Ale jak juz tak sie czepiles tych slowek to z checia zobacze gdzie mi napisales ze "glupoty pisze" i ze z tego powodu plakalem. Jak juz tak ostro sie tej prawdy trzymasz co do slowka Podejrzewam tu dosc grubsze klamstwo i manipulacje hehe
Ta wypowiedz
woodpecker from space
- nicram
A to nie miałeś swojego kija? Nie dopuszczam do siebie takich romantycznych chłopców, wybacz zgłoś się w tym celu do vultura. On też ma ciągle kryzysy i płacze.
Najpierw zajrzyj jednak do tych książek, którym robiłeś zdjęcie. Bo przykład witaminy D wskazuje, że chyba jednak zaglądałeś nie do tych co potrzeba. No i biegnij już do kościółka dać na tacę. Raz, raz, raz...na jednej nodze.
Najpierw zajrzyj jednak do tych książek, którym robiłeś zdjęcie. Bo przykład witaminy D wskazuje, że chyba jednak zaglądałeś nie do tych co potrzeba. No i biegnij już do kościółka dać na tacę. Raz, raz, raz...na jednej nodze.
Ostatnio zmieniony 30-05-2020, 11:03 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
Nicramie, nie zmieniaj tematu, poprosilem cie o wskazanie gdzie tak napisales do mnie. Mi wyliczyles wszystkie slowka itp, wiec teraz na ciebie kolej - gdzie mi napisales, ze "glupoty pisze" i gdzie tak plakalem. Bo inaczej moja teza jednak bedzie prawdzwia, ze ty tak nie potrafisz napisac. Nie zmieniaj tematu, bo widze tutaj juz jakies proby manipilacji
Czyzbym przypapal cie na klamstwie i manipulacji?
To wypowiedzi, gdzie zaczales dyskusje
Czyzbym przypapal cie na klamstwie i manipulacji?
To wypowiedzi, gdzie zaczales dyskusje
Wskaz gdzie tak do mnie napisales i gdzie ja plakalem.
woodpecker from space
- nicram
Proszę jak napisałem ci, że piszesz głupoty:
I twoje płacze z dzisiaj:nicram pisze:No niestety nie jest. Nieakatywne biologicznie witaminy D2 i D3 ulegają tylko fotoizomeryzacji pod wpływem światła UV, czyli światło jest czynnikiem, który powoduje przekształcenie prowitamin do prewitamin. Zatem słońce nie dostarcza nawet jednego atomu do budowy witaminy D.Triceratops pisze: ↑29-05-2020, 15:01O oku i szyszynce wspomnialem tylko jako organach reagujacych bezposrednio z energia sloneczna, bo synteza witaminy A, melatoniny itp odbywa sie w okreslonych okolicznosciach. Zreszta witamina D tez jest syntetyzowana bezposrednio ze slonca.
Technicznie rzecz biorąc NIE. Hormony to nie są synonimy białek. Białka to polimery zbudowane z reszt aminokwasów połączonych ze sobą wiązaniami peptydowymi. Witamina D nie ma niczego wspólnego z białkami, to steroid.Triceratops pisze: ↑29-05-2020, 15:01Technicznie rzecz biorac to hormom, a wiec bialko, czyli mozna by tam cos snuc w te strone, bo bialko to przeciez 4 kalorie/g.
Triceratops pisze: ↑30-05-2020, 09:05
Przez chwile wydawalo sie gadasz normalnie ale jednak znowu wylazi stary nicram..... napisalem potocznie, bo to forum metalowe a nie medyczne, czy tez sympozjum naukowe, nie mam zamiaru sie rozwodzic czy tak a nie,
Triceratops pisze: ↑30-05-2020, 09:05No ale ja rozumiem, ze tutaj jak sie nie ma co przypierdolic do tresci to sie do formy przypierdala, wazne aby w imie swojej racji.
-
Reaktywował się fiński SCEPTICAL SCHIZO.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- SODOMOUSE
O kurde, dziadki zobaczymy co nagrajo...
Wyjdzie też cd w Memento Mori, na pocz 2021 kompilacja z demo 91 +epy 92/92.
Szkoda ze bez pierwszych 3 demówek...
Ale wybrali najlepsze materialy.
-
Fajnie. Opublikowali filmik, z którego wynika, że coś nagrywają.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a to już chyba ponad roku temu przecież wrócili i już nowa epka też była
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Faktycznie!
-
GORGUTS się odwiesił i pisze nowy album.
- nicram
Nie czekam. "Colored Sands" i Epka, nie przypasowały mi do końca.
-
i DEEDS OF FLESH z Jacobym. Czekam na efekty.
-
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Również nie zauważyłem. Chętnie jednak czegoś nowego posłucham. "Kolorowe piaski" bardzo mi przypasowały.
-
Powroty NUM SKULL i GOD FORSAKEN.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
O! Num Skull. Ciekawe czy z Eisenhauerem w składzie.
Jak wrzucałem w temacie o Absu, rozpad to był pic na wodę, wracają tylko pod nazwą PROSCRIPTOR MCGOVERN’S APSU
Jak wrzucałem w temacie o Absu, rozpad to był pic na wodę, wracają tylko pod nazwą PROSCRIPTOR MCGOVERN’S APSU
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!