Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Behemoth v.2
Wiele czynników miało wpływ na rozpoznawalność Nergala. Na pewno muzyka, Doda i białaczka. Jakie ma to jednak znaczenie w kontekście tego żenującego listu trocaka? 

all the monsters will break your heart
-
Za granica nikt nie zna Dody

Zapewne wyrobił sobie markę jako muzyk i przyczyniły się do tego setki koncertów. Ale ostatnio jego popisy docierają również poza granice naszego kraju.
- Triceratops
Znany trojmiejski dziennikarz apeluje do metalowego muzyka: opamietaj sie!
woodpecker from space
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
A gdzie obowiązkowa fraza "przerywa milczenie"Triceratops pisze: ↑27-05-2020, 12:34Znany trojmiejski dziennikarz apeluje do metalowego muzyka: opamietaj sie!
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- TheDude
+ Szok! Niedowierzanie! Internet oszalał!Hatefire pisze: ↑27-05-2020, 12:38A gdzie obowiązkowa fraza "przerywa milczenie"Triceratops pisze: ↑27-05-2020, 12:34Znany trojmiejski dziennikarz apeluje do metalowego muzyka: opamietaj sie!![]()
-
Wg mnie to komunikat do ogółu: przestańcie mnie z nim kojarzyć. Natomiast wers o erotycznym żarciku na temat córki może mieć bardzo nieprzyjemny kontekst.Triceratops pisze: ↑27-05-2020, 11:22To byc moze taka oficjalna proba odciecia sie od osoby nergala i zakonczenia znajomosci ubrana w kolezenski manifest. Wiadomo, ze nergal po takim liscie nie zaprzestanie tego swojego ego-tripu, ani nagle nie zrezygnuje z krecenia filmu i robienia z siebie kretyna. Prawie pewne jest tez, ze sie na trociniaka obazi albo i zerwie znajomosc. Moze trociniak cos tam wie, ze po filmie Latkowskiego zrobil sie jakis smrod, bo jest podobno jak mowil Rysiek Petru: wszyscy wiedza wszystko.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
Jak nie lubię Nergala tak jednak mam nadzieję że nie okaże się zamieszany w tę aferę...
Niemniej jak się okaże że był to znaczy że Trotzky wiedział xD
Niemniej jak się okaże że był to znaczy że Trotzky wiedział xD
- Hatefire
Jak Troztky będzie to i forume będzie, pisał tu 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Ja też mu tego nie życzę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
niezły wysryw na fejsiku,a tak go bronił,klawisze nagrywał,książki pisał,hihihi.
nerdżi nie zna granic żenady, tapla się w majestatycznym ,onanistycznym samozachwycie ,że pewnie prowokuje maluczkich do myślenia. chuj mu w dupę i pies go jebał.
nerdżi nie zna granic żenady, tapla się w majestatycznym ,onanistycznym samozachwycie ,że pewnie prowokuje maluczkich do myślenia. chuj mu w dupę i pies go jebał.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- uglak
- Mental
- weteran forumowych bitew
Mi to wyglada na love letter chloptasia nieszczęśliwie zakochanego, który rozpaczliwie chce zwrócić na siebie uwagę obiektu swojego uczucia.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- dzik
- zahartowany metalizator
Mógł mu to napisać na privie, a nie tak żeby wszyscy se to czytali. Żenua.
dobry kościół to kościół spalony
- Bloodcult
Cripple fight dwóch stulejarzy xD
-
- weteran forumowych bitew
No właśnie. Pojawia się pytanie czy dziennikarz piszący o sprawach kryminalnych dla największego lokalnego portalu, napisał w obecnym czasie taki wers przypadkiem...
-
Słuszna uwaga. Jeszcze ten pocałunek śmierci z polem do interpretacji w postaci wątku o córce...
- hcpig
Nie wiem dlaczego ale zdradziło go użycie słowa 'serducho'. Czy Trocki używał takich słów na forume czy to ja mam jakieś zwidy.
Zobacz jak popularny guru muzyczny MASAKRUJE pomorską bestię! (sponsorowane)Triceratops pisze: ↑27-05-2020, 12:34Znany trojmiejski dziennikarz apeluje do metalowego muzyka: opamietaj sie!
Ostatnio zmieniony 27-05-2020, 17:33 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Bloodcult
Ale co zdradziło ?