no właśnie niespecjalnie, rzucenie znanych nazwisk bez żadnych dowodów na ich udział żeby odwrócić uwagę od drugiego filmu Sekielskich.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Re: Księża
rzułf
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
^ No tak, ale wiejski znachor też rzuca takimi oskarżeniami bez dowodów, to mu się podoba. I twierdzi, że mocne. Ale chyba pomylił z bimbrem. 
Poza tym Wojewódzki dobrze napisał:

Poza tym Wojewódzki dobrze napisał:
all the monsters will break your heart
-
Oczywiście film Latkowskiego jest po to by odwrócić uwagę od księży-zboczeńcówTriceratops pisze: ↑20-05-2020, 22:56Jako, ze zrobiliscie z tego dyzurny temacik o pedofilii, to skorzystam juz z tego, bo po co nowy.
No kurwa Latkowski mocno pocisnal, zwlaszcza to co na zywo powiedzial. Ten apel do Szyca i Bieniuka. No i o Zanussim.
Kogo obstawiacie, tego ulubienca Miszczaka co robi castingi? xD
Ogolnie niezla akcja wyszla, zboczuchy wszelkiej masci z LGBTG jebia Sekielskich za homofobiczny bluzg a Latkowski dorzuca kolejne groszeCiekawe czy tutaj tez bedzie klasyczna retoryka "a u was murzynow bija"?

Temat gwiazdy TVN, która dostaje pod nos 3 chłopców i zawsze wybiera sobie najmłodszego, bardzo interesujący. Ktoś mu to organizuje, innym też.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie wiem o jakim filmie jest mowa i nie chcę wiedzieć, ale moje stanowisko jest chyba znane . Wip dla polańskiego i innych celebrytów. Dla celebrytów nawet bez względu na to, czy obcowali z nieletnimi, czy też nie. Nie wiem po chuj ta głupawa dyskusja? W celu odwrócenia uwagi od wszystkich brudnych sprawek waszego kościółka? Wychodzi to podobnie jak z płaceniem podatków przez tę firmę. Przypominam, że kościółek ma nieograniczony dostęp do dzieci. Waszych dzieci. Stręczyciele.
- nicram
- Triceratops
No te wypowiedzi Latkowskiego wypowiedziane ze spora pewnoscia, chyba byl swiadom, ze wrzuca gowno w wentylator.Pacjent pisze: ↑21-05-2020, 06:16Oczywiście film Latkowskiego jest po to by odwrócić uwagę od księży-zboczeńcówTriceratops pisze: ↑20-05-2020, 22:56Jako, ze zrobiliscie z tego dyzurny temacik o pedofilii, to skorzystam juz z tego, bo po co nowy.
No kurwa Latkowski mocno pocisnal, zwlaszcza to co na zywo powiedzial. Ten apel do Szyca i Bieniuka. No i o Zanussim.
Kogo obstawiacie, tego ulubienca Miszczaka co robi castingi? xD
Ogolnie niezla akcja wyszla, zboczuchy wszelkiej masci z LGBTG jebia Sekielskich za homofobiczny bluzg a Latkowski dorzuca kolejne groszeCiekawe czy tutaj tez bedzie klasyczna retoryka "a u was murzynow bija"?
tak jak nie możnaby jednych i drugich (celebrytów-zboczeńców) wsadzić do paki. Mnie najbardziej interesuje to co poruszyłem przy okazji kleru czyli ochrona ze strony służb i prokuratury. Prezydent Sopotu nazywa tę celebrycką miejscówkę pedofilskim burdelem, więc wszyscy o tym wiedzą, a nikt z tym nic nie robi tzn. niektórzy próbują, ale ktoś chroni zboczeńców.
Temat gwiazdy TVN, która dostaje pod nos 3 chłopców i zawsze wybiera sobie najmłodszego, bardzo interesujący. Ktoś mu to organizuje, innym też.
Ciekawe co z tego wyniknie, ale pewnie niektorym wali sie swiat, ktorym im narysowal tvn

woodpecker from space
- Triceratops
Chyba sie zaczela akcja „Twój pedofil jest lepszy niż mój”
Właściciel Starej Rafinerii
W Polsce pedofile dziela sie na dwie grupy:
- Zli pedofile - nosza koloratki, sa murarzami i zlymi wujkami pracujacymi w hucie.
- Dobrzy pedofile - to rezyserzy, aktorzy, celebryci, biznesmeni, influencerzy, muzycy, psychoterapeuci i kompozytorzy.
woodpecker from space
-
Przy okazji pierwszego filmu Sekielskiego pisałem tu, że najgorsza jest ochrona służb, bo sprawia, iż zboczeńcy czują się bezkarni i mogą dalej krzywdzić dzieci, a księża z tego filmu stawiali się agentami bezpieki i dostawali immunitet. Z filmu Latkowskiego też wyłania się obraz dziwnych działań służb i zaniechań organów ścigania.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Ciągle insynuacje naszego urojonego Trciepsika. Co wiadomo z filmu? Że Krystek i Turek gwałcili nastolatki. Że przychodzili tam celebryci, tyle tylko, że przychodzenie do klubu nie jest równoznaczne z gwałceniem dzieci. Na razie "pan rezyser" nie przedstawił dowodów wskazujących, że któryś z celebrytów korzystał z usług tych biednych dziewczyn lub miał wiedzę co tam się odbywa. Jeżelil przedstawi takie dowody to faktycznie należałoby wszystkich takich osobników zgnoić.
Widzę co się dzieje - nagłe poruszenie w prokuraturze, u ministra Zero. Szkoda, że tak późno (a cała sprawa już za pisu) i szkoda, że tak bardzo nie reagowali na filmy Sekielskiego. To jest typowa próba odwrócenia uwagi, bo czują, że grunt im się pali pod nogami.
Widzę co się dzieje - nagłe poruszenie w prokuraturze, u ministra Zero. Szkoda, że tak późno (a cała sprawa już za pisu) i szkoda, że tak bardzo nie reagowali na filmy Sekielskiego. To jest typowa próba odwrócenia uwagi, bo czują, że grunt im się pali pod nogami.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
A nie jest? Przecież od początku oficjalnie mówili o tym, że jest to odpowiedź na film Sekielskiego.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Nie. To Wam zawalił się świat, bo zobaczyliście w tym filmie swój zmyślony obraz Kościoła, w realnej formie, ale w całkiem innym środowisku. Zobaczyliście dobrze zorganizowaną pedofilię, sprawny system, a nie spontaniczne akcje pojedynczych zboczeńców w sutannach, którym chcieliście przypisać współdziałanie i błogosławieństwo instytucji dla ich obrzydliwych praktyk.
Nie zesraj się przyjacielu. Jeżeli to do mnie, musisz wiedzieć, że nie oglądałem filmów Sekielskiego, o Latkowskim dowiedziałem sie z tego tematu, nie oglądam żadnej telewizji z wyjątkiem internetowej wrealu24 , a dodatkowo sram na celebrytów wszelkiej maści oraz twój kościółek z innych powodów niż tylko pedofillia. Pedofilia jest właściwie modną ostatnio wisienką. Także nic się nikomu nie wali. Bądź spokojny, a przy okazji wip dla was i dla nich wszystkich.Pacjent pisze: ↑21-05-2020, 09:07Nie. To Wam zawalił się świat, bo zobaczyliście w tym filmie swój zmyślony obraz Kościoła, w realnej formie, ale w całkiem innym środowisku. Zobaczyliście dobrze zorganizowaną pedofilię, sprawny system, a nie spontaniczne akcje pojedynczych zboczeńców w sutannach, którym chcieliście przypisać współdziałanie i błogosławieństwo instytucji dla ich obrzydliwych praktyk.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Niech jeszcze Latkowski nakręci dokument o Michealu Jacksonie, jak się spotykał z polską władzą. To oczyści Kościół! Pokaże rażącą niesymetrię zarzutów!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nicram
LOL, ale ty chyba musisz ostro ćpać.Pacjent pisze: ↑21-05-2020, 09:07Nie. To Wam zawalił się świat, bo zobaczyliście w tym filmie swój zmyślony obraz Kościoła, w realnej formie, ale w całkiem innym środowisku. Zobaczyliście dobrze zorganizowaną pedofilię, sprawny system, a nie spontaniczne akcje pojedynczych zboczeńców w sutannach, którym chcieliście przypisać współdziałanie i błogosławieństwo instytucji dla ich obrzydliwych praktyk.

- Hatefire
Nie będę tu wyrażał swojej opinii, bo najzwyczajniej w świecie nie miałem czasu obejrzeć tego filmu, tego drugiego od Sekielskich też nie widziałem. Może w weekend nadrobię. Natomiast ta sprawa sopocka jest znana od kilku lat, GW miała o tym cykl reportaży.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nie, nie do Ciebie. Przecież wiem, że nie oglądasz TV. Wiem też, że jesteś zainteresowany sprawami finansów KK - rozmawialiśmy już o tym. Zwróciłem się do innych hołdujących przytoczonemu przez mnie poglądowi.535 pisze: ↑21-05-2020, 09:15Nie zesraj się przyjacielu. Jeżeli to do mnie, musisz wiedzieć, że nie oglądałem filmów Sekielskiego, o Latkowskim dowiedziałem sie z tego tematu, nie oglądam żadnej telewizji z wyjątkiem internetowej wrealu24 , a dodatkowo sram na celebrytów wszelkiej maści oraz twój kościółek z innych powodów niż tylko pedofillia. Pedofilia jest właściwie modną ostatnio wisienką. Także nic się nikomu nie wali. Bądź spokojny, a przy okazji wip dla was i dla nich wszystkich.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Heh, to jest własnie najlepsze. Było też bodajże w Uwaga TVN, ale o tym nikt już nie pamięta. Ważne, że TVP nagłośniła problem i Ziobro powołał komitet do zbadania sprawy. Sprawy, której wcześniej nikt nie zauważał, ale dostrzeżona została po filmie Sekielskiego. Komedia.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Drone
- Triceratops
No pewnie trzeba by ale na razie nie ma badan, wiec opierasz swoja opinie o domysly. W kazdym razie chyba nie jestes w takim razie rzccznikiem srodowisk LGBT, ktore twierdza inaczej i w film Sekielskich napierdalaja swietym pedalskim oburzeniem.Drone pisze: ↑20-05-2020, 23:51Słyszałem. Moim zdaniem tego nie potwierdza. Inaczej: pedofilia w kościele to nie tylko problem homoseksualistów. Trzeba by najpierw zbadać klasztory żeńskie i tym podobne środowiska, wykluczyć czynniki zaburzające statystykę (nadreprezentacja mężczyzn czy kobiet w danej grupie, nadreprezentacja dzieci danej płci w grupach obcujących z księżmi), żeby można było wyciągać jakąś syntezę.Triceratops pisze: ↑20-05-2020, 23:38Slyszales zarzuty srodowisk LGBT do Sekielskich? Za homofobiczny bluzg? Czyli, ze film Sekielskich potwierdza to co pisal tutaj m.in kol Pacjent, ze pedofilia w kosciele to problem homoseksualistow?
woodpecker from space
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Wy tu gadu gadu o jakichś chuja wartych filmach a w międzyczasie pomnik największego pedo zbrodniarza w historii doczekał się niezbędnych poprawek
https://ototorun.pl/artykul/skandal-w-t ... ik/1004026

https://ototorun.pl/artykul/skandal-w-t ... ik/1004026
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.