Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

Re: Księża

21-05-2020, 02:06

Triceratops pisze:
20-05-2020, 23:40
motzne
no właśnie niespecjalnie, rzucenie znanych nazwisk bez żadnych dowodów na ich udział żeby odwrócić uwagę od drugiego filmu Sekielskich.
rzułf
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-05-2020, 04:42

^ No tak, ale wiejski znachor też rzuca takimi oskarżeniami bez dowodów, to mu się podoba. I twierdzi, że mocne. Ale chyba pomylił z bimbrem. :-D

Poza tym Wojewódzki dobrze napisał:
all the monsters will break your heart
Pacjent

21-05-2020, 06:16

Triceratops pisze:
20-05-2020, 22:56
Jako, ze zrobiliscie z tego dyzurny temacik o pedofilii, to skorzystam juz z tego, bo po co nowy.

No kurwa Latkowski mocno pocisnal, zwlaszcza to co na zywo powiedzial. Ten apel do Szyca i Bieniuka. No i o Zanussim.
Kogo obstawiacie, tego ulubienca Miszczaka co robi castingi? xD
Ogolnie niezla akcja wyszla, zboczuchy wszelkiej masci z LGBTG jebia Sekielskich za homofobiczny bluzg a Latkowski dorzuca kolejne grosze :D Ciekawe czy tutaj tez bedzie klasyczna retoryka "a u was murzynow bija"?
Oczywiście film Latkowskiego jest po to by odwrócić uwagę od księży-zboczeńców :D tak jak nie możnaby jednych i drugich (celebrytów-zboczeńców) wsadzić do paki. Mnie najbardziej interesuje to co poruszyłem przy okazji kleru czyli ochrona ze strony służb i prokuratury. Prezydent Sopotu nazywa tę celebrycką miejscówkę pedofilskim burdelem, więc wszyscy o tym wiedzą, a nikt z tym nic nie robi tzn. niektórzy próbują, ale ktoś chroni zboczeńców.
Temat gwiazdy TVN, która dostaje pod nos 3 chłopców i zawsze wybiera sobie najmłodszego, bardzo interesujący. Ktoś mu to organizuje, innym też.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

21-05-2020, 07:34

Nie wiem o jakim filmie jest mowa i nie chcę wiedzieć, ale moje stanowisko jest chyba znane . Wip dla polańskiego i innych celebrytów. Dla celebrytów nawet bez względu na to, czy obcowali z nieletnimi, czy też nie. Nie wiem po chuj ta głupawa dyskusja? W celu odwrócenia uwagi od wszystkich brudnych sprawek waszego kościółka? Wychodzi to podobnie jak z płaceniem podatków przez tę firmę. Przypominam, że kościółek ma nieograniczony dostęp do dzieci. Waszych dzieci. Stręczyciele.
Awatar użytkownika
nicram

21-05-2020, 07:36

535 pisze:
Nie wiem po chuj ta głupawa dyskusja? W celu odwrócenia uwagi od wszystkich brudnych sprawek waszego kościółka? Wychodzi to podobnie jak z płaceniem podatków przez tę firmę. Przypominam, że kościółek ma nieograniczony dostęp do dzieci. Waszych dzieci. Stręczyciele.
Dokładnie to robią. Zresztą za każdym razem.
Awatar użytkownika
Triceratops

21-05-2020, 08:28

Pacjent pisze:
Triceratops pisze:
20-05-2020, 22:56
Jako, ze zrobiliscie z tego dyzurny temacik o pedofilii, to skorzystam juz z tego, bo po co nowy.

No kurwa Latkowski mocno pocisnal, zwlaszcza to co na zywo powiedzial. Ten apel do Szyca i Bieniuka. No i o Zanussim.
Kogo obstawiacie, tego ulubienca Miszczaka co robi castingi? xD
Ogolnie niezla akcja wyszla, zboczuchy wszelkiej masci z LGBTG jebia Sekielskich za homofobiczny bluzg a Latkowski dorzuca kolejne grosze :D Ciekawe czy tutaj tez bedzie klasyczna retoryka "a u was murzynow bija"?
Oczywiście film Latkowskiego jest po to by odwrócić uwagę od księży-zboczeńców :D tak jak nie możnaby jednych i drugich (celebrytów-zboczeńców) wsadzić do paki. Mnie najbardziej interesuje to co poruszyłem przy okazji kleru czyli ochrona ze strony służb i prokuratury. Prezydent Sopotu nazywa tę celebrycką miejscówkę pedofilskim burdelem, więc wszyscy o tym wiedzą, a nikt z tym nic nie robi tzn. niektórzy próbują, ale ktoś chroni zboczeńców.
Temat gwiazdy TVN, która dostaje pod nos 3 chłopców i zawsze wybiera sobie najmłodszego, bardzo interesujący. Ktoś mu to organizuje, innym też.
No te wypowiedzi Latkowskiego wypowiedziane ze spora pewnoscia, chyba byl swiadom, ze wrzuca gowno w wentylator.
Ciekawe co z tego wyniknie, ale pewnie niektorym wali sie swiat, ktorym im narysowal tvn ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

21-05-2020, 08:42

Chyba sie zaczela akcja „Twój pedofil jest lepszy niż mój”

Właściciel Starej Rafinerii
W Polsce pedofile dziela sie na dwie grupy:

- Zli pedofile - nosza koloratki, sa murarzami i zlymi wujkami pracujacymi w hucie.

- Dobrzy pedofile - to rezyserzy, aktorzy, celebryci, biznesmeni, influencerzy, muzycy, psychoterapeuci i kompozytorzy.
woodpecker from space
Pacjent

21-05-2020, 09:00

Przy okazji pierwszego filmu Sekielskiego pisałem tu, że najgorsza jest ochrona służb, bo sprawia, iż zboczeńcy czują się bezkarni i mogą dalej krzywdzić dzieci, a księża z tego filmu stawiali się agentami bezpieki i dostawali immunitet. Z filmu Latkowskiego też wyłania się obraz dziwnych działań służb i zaniechań organów ścigania.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

21-05-2020, 09:01

Ciągle insynuacje naszego urojonego Trciepsika. Co wiadomo z filmu? Że Krystek i Turek gwałcili nastolatki. Że przychodzili tam celebryci, tyle tylko, że przychodzenie do klubu nie jest równoznaczne z gwałceniem dzieci. Na razie "pan rezyser" nie przedstawił dowodów wskazujących, że któryś z celebrytów korzystał z usług tych biednych dziewczyn lub miał wiedzę co tam się odbywa. Jeżelil przedstawi takie dowody to faktycznie należałoby wszystkich takich osobników zgnoić.

Widzę co się dzieje - nagłe poruszenie w prokuraturze, u ministra Zero. Szkoda, że tak późno (a cała sprawa już za pisu) i szkoda, że tak bardzo nie reagowali na filmy Sekielskiego. To jest typowa próba odwrócenia uwagi, bo czują, że grunt im się pali pod nogami.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

21-05-2020, 09:06

Pacjent pisze:
Oczywiście film Latkowskiego jest po to by odwrócić uwagę od księży-zboczeńców :D
A nie jest? Przecież od początku oficjalnie mówili o tym, że jest to odpowiedź na film Sekielskiego.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Pacjent

21-05-2020, 09:07

nicram pisze:
535 pisze:
Nie wiem po chuj ta głupawa dyskusja? W celu odwrócenia uwagi od wszystkich brudnych sprawek waszego kościółka? Wychodzi to podobnie jak z płaceniem podatków przez tę firmę. Przypominam, że kościółek ma nieograniczony dostęp do dzieci. Waszych dzieci. Stręczyciele.
Nie. To Wam zawalił się świat, bo zobaczyliście w tym filmie swój zmyślony obraz Kościoła, w realnej formie, ale w całkiem innym środowisku. Zobaczyliście dobrze zorganizowaną pedofilię, sprawny system, a nie spontaniczne akcje pojedynczych zboczeńców w sutannach, którym chcieliście przypisać współdziałanie i błogosławieństwo instytucji dla ich obrzydliwych praktyk.
535

21-05-2020, 09:15

Pacjent pisze:
nicram pisze:
535 pisze:
Nie. To Wam zawalił się świat, bo zobaczyliście w tym filmie swój zmyślony obraz Kościoła, w realnej formie, ale w całkiem innym środowisku. Zobaczyliście dobrze zorganizowaną pedofilię, sprawny system, a nie spontaniczne akcje pojedynczych zboczeńców w sutannach, którym chcieliście przypisać współdziałanie i błogosławieństwo instytucji dla ich obrzydliwych praktyk.
Nie zesraj się przyjacielu. Jeżeli to do mnie, musisz wiedzieć, że nie oglądałem filmów Sekielskiego, o Latkowskim dowiedziałem sie z tego tematu, nie oglądam żadnej telewizji z wyjątkiem internetowej wrealu24 , a dodatkowo sram na celebrytów wszelkiej maści oraz twój kościółek z innych powodów niż tylko pedofillia. Pedofilia jest właściwie modną ostatnio wisienką. Także nic się nikomu nie wali. Bądź spokojny, a przy okazji wip dla was i dla nich wszystkich.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

21-05-2020, 09:17

Niech jeszcze Latkowski nakręci dokument o Michealu Jacksonie, jak się spotykał z polską władzą. To oczyści Kościół! Pokaże rażącą niesymetrię zarzutów!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
nicram

21-05-2020, 09:20

Pacjent pisze:
nicram pisze:
535 pisze:
LOL, ale ty chyba musisz ostro ćpać. :-D Zmyślony obraz Kościoła o którym wiadomo, że nawet 1000 lat temu wykorzystywał seksualnie dzieci? Każda instytucja, która ma takie praktyki zasługuje na spalenie. Także KK. Szkoda, że tego nie potrafisz przyjąć.
Awatar użytkownika
Hatefire

21-05-2020, 09:22

Nie będę tu wyrażał swojej opinii, bo najzwyczajniej w świecie nie miałem czasu obejrzeć tego filmu, tego drugiego od Sekielskich też nie widziałem. Może w weekend nadrobię. Natomiast ta sprawa sopocka jest znana od kilku lat, GW miała o tym cykl reportaży.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent

21-05-2020, 09:23

535 pisze:
21-05-2020, 09:15
Nie zesraj się przyjacielu. Jeżeli to do mnie, musisz wiedzieć, że nie oglądałem filmów Sekielskiego, o Latkowskim dowiedziałem sie z tego tematu, nie oglądam żadnej telewizji z wyjątkiem internetowej wrealu24 , a dodatkowo sram na celebrytów wszelkiej maści oraz twój kościółek z innych powodów niż tylko pedofillia. Pedofilia jest właściwie modną ostatnio wisienką. Także nic się nikomu nie wali. Bądź spokojny, a przy okazji wip dla was i dla nich wszystkich.
Nie, nie do Ciebie. Przecież wiem, że nie oglądasz TV. Wiem też, że jesteś zainteresowany sprawami finansów KK - rozmawialiśmy już o tym. Zwróciłem się do innych hołdujących przytoczonemu przez mnie poglądowi.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

21-05-2020, 09:28

Hatefire pisze:
ta sprawa sopocka jest znana od kilku lat, GW miała o tym cykl reportaży
Heh, to jest własnie najlepsze. Było też bodajże w Uwaga TVN, ale o tym nikt już nie pamięta. Ważne, że TVP nagłośniła problem i Ziobro powołał komitet do zbadania sprawy. Sprawy, której wcześniej nikt nie zauważał, ale dostrzeżona została po filmie Sekielskiego. Komedia.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Drone

21-05-2020, 09:29

Hatefire pisze:
Nie będę tu wyrażał swojej opinii, bo najzwyczajniej w świecie nie miałem czasu obejrzeć tego filmu, tego drugiego od Sekielskich też nie widziałem. Może w weekend nadrobię. Natomiast ta sprawa sopocka jest znana od kilku lat, GW miała o tym cykl reportaży.
Otóż to, nawet książkę wydali p.t. "Zatoka Świń".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Triceratops

21-05-2020, 12:08

Drone pisze:
20-05-2020, 23:51
Triceratops pisze:
20-05-2020, 23:38
Slyszales zarzuty srodowisk LGBT do Sekielskich? Za homofobiczny bluzg? Czyli, ze film Sekielskich potwierdza to co pisal tutaj m.in kol Pacjent, ze pedofilia w kosciele to problem homoseksualistow?
Słyszałem. Moim zdaniem tego nie potwierdza. Inaczej: pedofilia w kościele to nie tylko problem homoseksualistów. Trzeba by najpierw zbadać klasztory żeńskie i tym podobne środowiska, wykluczyć czynniki zaburzające statystykę (nadreprezentacja mężczyzn czy kobiet w danej grupie, nadreprezentacja dzieci danej płci w grupach obcujących z księżmi), żeby można było wyciągać jakąś syntezę.
No pewnie trzeba by ale na razie nie ma badan, wiec opierasz swoja opinie o domysly. W kazdym razie chyba nie jestes w takim razie rzccznikiem srodowisk LGBT, ktore twierdza inaczej i w film Sekielskich napierdalaja swietym pedalskim oburzeniem.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

21-05-2020, 13:00

Wy tu gadu gadu o jakichś chuja wartych filmach a w międzyczasie pomnik największego pedo zbrodniarza w historii doczekał się niezbędnych poprawek :D

https://ototorun.pl/artykul/skandal-w-t ... ik/1004026
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
ODPOWIEDZ