Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Stary Metal
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
He he.
Miałem to samo, tylko z kumplami mojego najstarszego syna.
Łoiliśmy ropę we trzech, bo syn robił za kierowcę, i przy trzeciej polegli a ja byłem niedopity.
Ale to była zasługa Manowara, podczas którego ja headbangując się wypacałem, a te cioty siedziały i się przyglądały.
Ech, ta dzisiejsza młodzież. Normalnie świat się kończy.
Łoiliśmy ropę we trzech, bo syn robił za kierowcę, i przy trzeciej polegli a ja byłem niedopity.
Ale to była zasługa Manowara, podczas którego ja headbangując się wypacałem, a te cioty siedziały i się przyglądały.
-
535
Manołar? Mnie to nie dziwi. Ty poszalałeś, a oni wcierali oliwkę.Stary Metal pisze: ↑17-05-2020, 02:02He he.
-
Stary Metal
Manołar, Manołar. Każdego w życiu w końcu dopada jakieś zboczenie.
Mnie dopadł manołar.
Na półce stoi obok Bathory, Judasów, Runningów i Maidenów.
Lubię go i chuj. Był w paru ważnych momentach w moim życiu.
Mnie dopadł manołar.
Na półce stoi obok Bathory, Judasów, Runningów i Maidenów.
Lubię go i chuj. Był w paru ważnych momentach w moim życiu.
-
535
Ja nie mówię, że chujowy. Ja zgaduję co robili współtowarzysze.
-
Stary Metal
Patrzyli na starego pierdziela, a syn mówi im, że ojciec, jak wypije, to lepiej mu Manowara nie włączać, bo następnego dnia po nowe krzesła trzeba jechać.
Zresztą w szafie mam zawsze kilka krzeseł z Ikei,, jeszcze w kartonach, jakby inne się połamały.
Zresztą w szafie mam zawsze kilka krzeseł z Ikei,, jeszcze w kartonach, jakby inne się połamały.
- immortal69
- w mackach Zła
https://www.youtube.com/watch?v=xXZKS5bHtP4
Trzmiel zawsze robi dobrze
Trzmiel zawsze robi dobrze
-
535
Że krzesła mogą się złamać, tego akurat nie musisz tłumaczyć. Czasem złamie się ręka, innym razem noga. Nos się też może złamać.Stary Metal pisze: ↑17-05-2020, 02:42Patrzyli na starego pierdziela, a syn mówi im, że ojciec, jak wypije, to lepiej mu Manowara nie włączać, bo następnego dnia po nowe krzesła trzeba jechać.
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Wkurwia mnie że mija kolejne 100 lat jak nic sie nie robi w leceniu nowotworów.
Mojej mamy koleżanka dwa tygodnie temu zaczeła mieć zajebiście wysokie ciśnienie.W końcu syn zadzwonił po pogootowie to przyjechali i dali tylko tabletke pod język i stwierdzili że to od stresu.Syn kolejnego dnia sie wkurwił i pojechali do szpitala.Dzisiaj dostali wynik biopsji.Glejak wielopostaciowy - IV najgorszy stopień.Nosz kurwa kobieta miała iść na emeryture za dwa miechy, dom kupiła w sopocie, czterech zajebistych wnuczków, cieszyła sie życiem.Zostało jej ledwo 12 miesięcy życia, operacja została już wykluczona bo umiejscowił sie w takim miejscu, że resekcja jest nie możliwa.Zostaje radioterapia ale to jest takie niby polepszenie jej życia.Jakiego życia jak on rośnie w takim tempie że zaraz kobieta nie będzie widziała.To jest jakaś masakra
Mojej mamy koleżanka dwa tygodnie temu zaczeła mieć zajebiście wysokie ciśnienie.W końcu syn zadzwonił po pogootowie to przyjechali i dali tylko tabletke pod język i stwierdzili że to od stresu.Syn kolejnego dnia sie wkurwił i pojechali do szpitala.Dzisiaj dostali wynik biopsji.Glejak wielopostaciowy - IV najgorszy stopień.Nosz kurwa kobieta miała iść na emeryture za dwa miechy, dom kupiła w sopocie, czterech zajebistych wnuczków, cieszyła sie życiem.Zostało jej ledwo 12 miesięcy życia, operacja została już wykluczona bo umiejscowił sie w takim miejscu, że resekcja jest nie możliwa.Zostaje radioterapia ale to jest takie niby polepszenie jej życia.Jakiego życia jak on rośnie w takim tempie że zaraz kobieta nie będzie widziała.To jest jakaś masakra
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Stała się rzecz niezwykła. Tamten kolega o którym pisałem... Pierdolił już takie głupoty, że nie wytrzymałem i wygarnąłem mu to wszystko, dojebałem tak że sam bym ze sobą nie rozmawiał jakby ktoś mi tak napisał... A jemu ta terapia szokowa zrobiła dobrze i teraz pisze normalnie o_0 już byłem totalnie pewien że mnie zablokuje
Find your flow
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
^ Dobre rady wujków z Masterfula przynoszą efekty. 
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Pacjent
Do czasu. Jeśli koleś jest toksyczny od zarania to być może włączył tylko tryb awaryjny.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-05-2020, 07:50Stała się rzecz niezwykła. Tamten kolega o którym pisałem... Pierdolił już takie głupoty, że nie wytrzymałem i wygarnąłem mu to wszystko, dojebałem tak że sam bym ze sobą nie rozmawiał jakby ktoś mi tak napisał... A jemu ta terapia szokowa zrobiła dobrze i teraz pisze normalnie o_0 już byłem totalnie pewien że mnie zablokuje
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Karkasonne, choroba i zło czai się w myślach tego gościa, unikaj typa.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
mocny2_3
Debile, kurwy na quadach
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Wypierdalac. Nie kazdy quadowiec to debil. Nie generalizujcie. 11 lat jeżdżę - pasja.? Owszem. Ale kurwa nie wrzucajcie wszystkich kurwa ludzie do jednego gara.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, trąciłem ramię gramofonu, sznit przed całą płytę, kurwa igła też poczuła na pewno, niech to chuj strzeli.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Hatefire
A gdzie jeździsz jeśli można wiedzieć? Tak z ciekawości pytam?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Trzeba było zainwestować w ten japoński laserowy gramofon...
all the monsters will break your heart
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Trzeba będzie chyba pomyśleć o tangencjalnym
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
mocny2_3
jak jeżdźisz swoją zabawką poza miastem to luz.Natomiast większośc jeżdzi na osiedlowych uliczkach, między blokami gdzie nosi sie to zajebiście i serio, nie idzie wytrzymać tego hałasu.Napisałem większość bo tak poprostu jest, ci co używają tego z głowa to mniejszość niestety