Wyliczenie miałeś przedstawić. Pamiętaj, że jak matka da ci na batonik i kupisz sobie go w sklepie to wcale nie znaczy, że ty za niego zapłaciłeś. Tak właśnie jest z podatkami płaconymi przez kler. Nie jesteś aż tak tępy, by tego nie zrozumieć . Wracając do emigracji i ... matki. Właśnie mamy z żoną ten kłopot, że właściwie moglibyśmy spierdalać i tutaj nie wracać, ale co zrobić ze schorowanymi rodzicami? Doradzisz cwaniaku?Bloodcult pisze:Nie no :D
Pis nie walczy ani z LGBT ani z Sorosem, Pis jedynie dał ludziom 500+ i to stykło :)
Chciałbym żyć w kraju gdzie 47% wyborców wie kto to Soros, serio
Oczywiście Drone i 535 muszą zrobić z siebie elitę i pokazać jak to bardzo są ponad ten głupi motłoch :D
No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D O ile zakład że nigdzie nie wyjedziecie tylko dalej będziecie jedynie marudzić ? :D
Niby tak się czują ponad ten motłoch a wystarczy doniesienie o umorzeniu śledztwa w sprawie nic nie znaczących wyborów na nic nie znaczący urząd a wychodzą z Was najczystsze Janusze. Jeszcze się okaże że 500+ bierzecie niczym nicram pisowskie granty i stypendia...
Na waszym miejscu bym się tak nie wychylał z tą pogardą dla ludzi co wierzą w spiski Sorosa bo wy sami do wczoraj wierzyliście w kler niepłacący wszelkich podatków, zusów, no i takie tam...
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
535
Re: POlitykowanie
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Bloodcult swoimi komentarzami sam wystawia sobie świadectwo, jaki upadek moralny zaliczył. Z tym nawet nie ma po co dyskutować.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
535
Nie zgadzam się kolego Inżynierze. Myślę, że upadek jest dopiero przed naszym młodym przyjacielem. Upadek przyjdzie wtedy, gdy sobie go uświadomi. Na razie jest otumaniony kadzidłem i pieszczotami duchowieństwa.
- Bloodcult
Żadnego wyliczenia Ci przedstawiać nie będę. Pokazałem Ci że Kościół nie stoi ponad prawem. Ty natomiast - cwaniaczku za dychę - chciałeś prowadzić działalność jaką prowadzisz a ZUS i podatki płacić jak Ksiądz. Ksiądz płaci ryczałt i niski ZUS jak jest Księdziem, a jak chce założyć firmę i zarabiać kapuchę to obowiązują go takie same zasady jak wszystkich.535 pisze:Wyliczenie miałeś przedstawić.
Bo co ? bo się nie udało pokazać jaki to jesteś ponad wszystkich ? Nie udało Ci się z każdego komu te 500+ realnie poprawiają sytuacje zrobił oszołoma od Sorosa i LGBT ?Drone pisze:Bloodcult swoimi komentarzami sam wystawia sobie świadectwo, jaki upadek moralny zaliczył. Z tym nawet nie ma po co dyskutować.
Oj tak społeczeństwo jest głupie bo głosuje na rząd i prezydenta którzy im rzucili 500+, a przecież powinni zagłosować na Lewicę aby tak jak Ty przez ostatni tydzień narzekać na podatki w tym kraju :D
- Drone
Tak czy owak, przegrał, choć wydaje mu się, że wygrał, bo chodzi do kościoła i powstrzymuje się od grzechów. A to na tym nie polega.535 pisze:Nie zgadzam się kolego Inżynierze. Myślę, że upadek jest dopiero przed naszym młodym przyjacielem. Upadek przyjdzie wtedy, gdy sobie go uświadomi. Na razie jest otumaniony kadzidłem i pieszczotami duchowieństwa.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
Gdzieś pisałem że czuję się przez to lepszy ? Jedynie: ja się czuje przez to lepiej, a to zasadnicza różnica :D
-
535
Bzdura. Ksiądz dostaje kasę z budżetu państwa na swoją posługę, usługę,..., powołanie, a co do spraw firmowych ten świat jest tak skonstruowany i jeszcze o tym nie wiesz, że kler czuje się w nim jak ryba w wodzie, a raczej w mule i per saldo chuja płaci. Sam kościół nie jest w stanie przedstawić tych wyliczeń. To znaczy jestem pewien, że oni wiedzą, ale nigdy ich nie pokażą. I trzeba być naiwnym durniem, by wierzyć, że trzydzieści tysięcy nierobów przy takim majątku płaci jakiekolwiek podatki. Oni tam mają odpowiednich matematyków na etacie, więc sam rozumiesz. Z drugiej strony i le razy mam ci powtarzać, że miałem służbowo do czynienia z tymi panami i ich osobliwym podejściem do finansów? Poza tym w czym niby moja działalność miałaby być gorsza od działalności księdza?Bloodcult pisze:Żadnego wyliczenia Ci przedstawiać nie będę. Pokazałem Ci że Kościół nie stoi ponad prawem. Ty natomiast - cwaniaczku za dychę - chciałeś prowadzić działalność jaką prowadzisz a ZUS i podatki płacić jak Ksiądz. Ksiądz płaci ryczałt i niski ZUS jak jest Księdziem, a jak chce założyć firmę i zarabiać kapuchę to obowiązują go takie same zasady jak wszystkich.535 pisze:Wyliczenie miałeś przedstawić.
- Bloodcult
A Ty widzę nadal mylisz przychód Kościoła z dochodami księży :D
edit:
Skoro głosowałeś na Lewicę to chyba powinieneś wiedzieć że jak więcej zarabiasz to więcej płacisz, nie ?
Chcesz płacić takie podatki jak ksiądz, to zarabiaj i żyj jak ksiądz :D
edit:
Skoro głosowałeś na Lewicę to chyba powinieneś wiedzieć że jak więcej zarabiasz to więcej płacisz, nie ?
-
535
Ty natomiast jesteś przekonany, że ten byt działa osobno. Jak można tkwić w takiej fikcji? Powiedz mi, ale tak szczerze? Kto ci tak nasrał do głowy? Daj namiar, pomszczę ciebie i twój nieszczęsny obsrany mózg.Bloodcult pisze:A Ty widzę nadal mylisz przychód Kościoła z dochodami księży :D
-
535
Skąd ten pomysł z tym głosowaniem, czy sperma twego dobroczyńcy, czasem ci na mózg nie uderzyła?Bloodcult pisze:
edit:
Druga sprawa. Obecnie żyję prawie jak ksiądz. Bezrobotni nie płacą podatków, prócz Vatu i akcyzy, rzecz jasna,ale zakładam, że dobrodziej też tankuje, a i czasem wychlapie, albo na odwrót. Problem tylko w tym, że mi państwo na konto nie wpłaca, ale nie martw się synek dam radę. Nie stanę pod kościołem jak twoi idole. Stasiu i trzydzieści tysięcy nierobów z wiklinowymi tackami.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie no, jest tępy. Tłumaczysz mu a on dalej swoje. Jeżeli nie jest to wyraz tępoty, to czego? Wyrachowania, cynizmu?535 pisze:Wyliczenie miałeś przedstawić. Pamiętaj, że jak matka da ci na batonik i kupisz sobie go w sklepie to wcale nie znaczy, że ty za niego zapłaciłeś. Tak właśnie jest z podatkami płaconymi przez kler. Nie jesteś aż tak tępy, by tego nie zrozumieć .Bloodcult pisze:Nie no :D
Pis nie walczy ani z LGBT ani z Sorosem, Pis jedynie dał ludziom 500+ i to stykło :)
Chciałbym żyć w kraju gdzie 47% wyborców wie kto to Soros, serio
Oczywiście Drone i 535 muszą zrobić z siebie elitę i pokazać jak to bardzo są ponad ten głupi motłoch :D
No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D O ile zakład że nigdzie nie wyjedziecie tylko dalej będziecie jedynie marudzić ? :D
Niby tak się czują ponad ten motłoch a wystarczy doniesienie o umorzeniu śledztwa w sprawie nic nie znaczących wyborów na nic nie znaczący urząd a wychodzą z Was najczystsze Janusze. Jeszcze się okaże że 500+ bierzecie niczym nicram pisowskie granty i stypendia...
Na waszym miejscu bym się tak nie wychylał z tą pogardą dla ludzi co wierzą w spiski Sorosa bo wy sami do wczoraj wierzyliście w kler niepłacący wszelkich podatków, zusów, no i takie tam...
all the monsters will break your heart
- nicram
Tak, jest to zastanawiające. PO zdmuchnęły ośmiorniczki za 25 zł/kg. Tutaj liczba afer na osobę przekracza średnią dla mafii i poparcie wciąż takie same. Głupota i kurestwo w narodzie, który wstaje z kolan jest nieprawdopodobne. I to tylko za 500 zł. Tyle to bierze młoda prostytutka za godzinę pracy.Drone pisze:Obawiam się, że ten naród jest tak głupi, że tylko rewolucja kiełbasiana może zdmuchnąć PiS. Dzieją się rzeczy niemożliwe, takiego skurwienia nie było nigdy. Ponieważ elektorat PiS w dużej mierze napędzany jest resentymentem, to to skurwienie im nie przeszkadza, tylko cieszy, bo uderza w totalnych, Sorosów, LGBT i kogo tam jeszcze uważają za wroga i przyczynę swojego marnego życia.
all the monsters will break your heart
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Triceratops
No te deklaracje doktora nadaja sie do tematu o Nergalu, ktory zalozyl kiedys Maria, niestety zostal usuniety przez faszystowsko-moderatorski terror. Juz Kopaczowa, Saleta i paru innych, przekonanych o swojej wyjatkowosci zlozylo podobne deklaracje, po czym bolesnie sie przekonalo, ze nikt ich nie zatrzymywal a wrecz zachecal. Teraz robia za posmiewisko. W moim mniemaniu dr Drone przechodzi jakas przedziwna metamorfoze, ktora obserwuje z zaciekawieniem rownym zdziwieniu oraz nieco mniejszym zmartwieniem rownym zniesmaczeniu. Chyba odstawil na dobre dziela Junga a zaczal czytac Dawkinsa i Dennetta oraz Marksa.Bloodcult pisze:No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
Find your flow
-
535
Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
-
Pacjent
Poszedłbyś do sądu na sprawę przeciwko skarbowi państwa gdyby Cię to państwo okradło?535 pisze:Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
535
Ja mam lepsze pytanie. Zgwałciłeś już dzisiaj kogoś, czy tylko twardo żartowaliście pod klatką z kolegami twardymi zawodnikami mężczyznami na temat gwałtów, powracając z pustymi koszami na odpadki?Pacjent pisze:Poszedłbyś do sądu na sprawę przeciwko skarbowi państwa gdyby Cię to państwo okradło?535 pisze:Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
-
Pacjent
Nie. Teraz Ty.535 pisze:Ja mam lepsze pytanie. Zgwałciłeś już dzisiaj kogoś, czy tylko twardo żartowaliście pod klatką z kolegami twardymi zawodnikami mężczyznami na temat gwałtów, powracając z pustymi koszami na odpadki?Pacjent pisze: Poszedłbyś do sądu na sprawę przeciwko skarbowi państwa gdyby Cię to państwo okradło?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
535
Mówisz pacjencik, że dziewczęta spierdalały na twój widok i ze złości tak sobie żartowaliście w twardym męskim samczym gronie? To pięknie współgra z obroną gwałcicieli w sutannach. Wszystko staje się jasne.