Wybitnie mnie cieszy v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2

23-04-2020, 09:01

Internetowa nienawisc
woodpecker from space
Pacjent

23-04-2020, 12:27

Triceratops pisze:Internetowa nienawisc
To jest ciekawy temat. Internetowi nienawistnicy pokazują nam jak to dawniej bywało. To taki motłoch, który obserwował egzekucję skazańca. Właściwie nie znał człowieka, ale władza go wskazała i lud miał immunitet na lżenie go i opluwanie. Przychodził sobie taki murarz wkurzony np. na swoją tuszę, czy żonę, która mu nie dawała i toczył pianę z ust na wskazanego palcem delikwenta. Wymyślał mu życiorys i sam go sobie oskarżał, wydając werdykt. Świetnie to uczucie zagospodarowali rewolucjoniści, w tym bolszewicy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

23-04-2020, 12:42

Pacjent pisze:
To jest ciekawy temat. Internetowi nienawistnicy pokazują nam jak to dawniej bywało. To taki motłoch, który obserwował egzekucję skazańca. Właściwie nie znał człowieka, ale władza go wskazała i lud miał immunitet na lżenie go i opluwanie. Przychodził sobie taki murarz wkurzony np. na swoją tuszę, czy żonę, która mu nie dawała i toczył pianę z ust na wskazanego palcem delikwenta. Wymyślał mu życiorys i sam go sobie oskarżał, wydając werdykt. Świetnie to uczucie zagospodarowali rewolucjoniści, w tym bolszewicy.
Ojej pizda, która lubi brać siłą trzyma poziom. Moze spróbujesz kurwo ze mną?
Pacjent

23-04-2020, 12:58

535 pisze:
Pacjent pisze:
Ojej pizda, która lubi brać siłą trzyma poziom. Moze spróbujesz kurwo ze mną?
Już wiem do czego było potrzebne kolportowane tu przez bąbelka kłamstwo na temat moich rzekomych fascynacji gwałtem. Do homoseksualnych propozycji. Wiadomo też dlaczego bąbelek chciał wpuścić aktywistów LGBT do dziatwy szkolnej i dlaczego tak nie smakował mu ranking pedofilów z podziałem na zawody. Nie obraź się, ale odpowiadam NIE.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

23-04-2020, 13:16

Dlaczego? Przecież lubisz przyjebać słabszemu? Dla odmiany przyjebiesz grubasowi, zamiast obcej niekonkretnej babce.
Pacjent

23-04-2020, 13:22

535 pisze:Dlaczego? Przecież lubisz przyjebać słabszemu? Dla odmiany przyjebiesz grubasowi, zamiast obcej niekonkretnej babce.
Nie lubię i dobrze o tym wiesz. Poza tym nie otrzymasz ode mnie żadnych tego typu deklaracji, bo jako zaślepiony zawistnik jesteś potencjalnym kapusiem.
535

23-04-2020, 13:35

Pacjent pisze:
535 pisze:Dlaczego? Przecież lubisz przyjebać słabszemu? Dla odmiany przyjebiesz grubasowi, zamiast obcej niekonkretnej babce.
Nie lubię i dobrze o tym wiesz. Poza tym nie otrzymasz ode mnie żadnych tego typu deklaracji, bo jako zaślepiony zawistnik jesteś potencjalnym kapusiem.
No. Ty za to jesteś potencjalnym pedofilem i gwałcicielem. Zaraz zapytam Andrzeja, czy może usunąć stąd moje konto, bo moja obecność obok tak tępej wywłoki jak ty, obraża moje poczucie estetyki.
Pacjent

23-04-2020, 13:54

Wszyscy znamy Twoje poczucie estetyki. Jego nic nie jest w stanie obrazić.
535

23-04-2020, 14:06

Pacjent pisze:Wszyscy znamy Twoje poczucie estetyki. Jego nic nie jest w stanie obrazić.
Zacząłeś do mnie kurwo pisać w liczbie mnogiej. Niepewność się wkradła? Przyszedł etap podparcia się kolegami? Nie dość, że zjeb to jeszcze zwykła pizda. Typowe dla szmaty, twardo żartującej z gwałtów na kobietach i dumnej z działalności wadowickich rycerzy.
535

23-04-2020, 14:27

Pacjent, ty chuju marny zaintrygowałeś mnie. Jakie jest to moje poczucie estetyki? Co jest z nim nie tak? Dawaj kilka przykładów zamiast lać i gwałcić obce kobiety. Może się czegoś dowiem, coś poprawię?
Awatar użytkownika
Ascetic

23-04-2020, 14:27

Michał, to jest bardzo dobrze postawiona sprawa.

do tej pory właściciele tego miłego i zabawnego miejsca wykazywali się sporą dozą zdrowego rozsądku. w sensie banowania drastycznych przypadków. ten jakby odbiega od standardu. w polemicznej i dość przystępnej formie promuje przemoc domową, pedofilię i gwałty. inne dość niepopularne sprawy wśród metaluchów jak aborcja, czarna mafia*, zwykłe wyłudzenia można jakby przemilczeć. powiedzmy sprawa dyskusyjna. te pierwsze mi by było wstyd tak zbywać i uznawać, że nie mają miejsca. ja tam na przykład jestem skłonny uznać, że miarka się przebrała.

no nic. zobaczymy. tak jak napisałeś. mogą zlikwidować Tobie konto. mi właściwie też. można również poprzestać na wklejaniu okładek. no nic. zobaczymy.

* jak np. kult redemptorysty z kujawskiego. rili? poważnie? poważacie? bo tak tutaj wielokrotnie czytałem, że poważacie.
Poro
535

23-04-2020, 14:49

Widzisz Tomasz. Ten degenerat kompletnie nie rozumie tego co pisze. Próbuje teraz rozmydlić zagadnienie, przy okazji świetnie pokazując jak znakomicie wytresowany jest przez Januszka, Grzesia i Staszka. Kupili go za pięć złotych, ruchają we wszystkie otwory, a on tego nie czuje. Zero refleksji, zero samodzielnego myślenia. Jak brzmi dla przyzwoitego człowieka tekst o "bagatelizowaniu żartów na temat gwałtu", jednego z najohydniejszych czynów? I to ścierwo, będzie mi wytykać poziom oraz szukać moich niedoskonałości. Tymczasem sytuacja jest jasna. W momencie, gdy zaczyna się pospolite skurwienie, kończy się moja cierpliwość oraz wrodzona delikatność i kultura. Dodam, że chuj wbijam w konsekwencje.
Pacjent

23-04-2020, 15:09

535 pisze:Pacjent, ty chuju marny zaintrygowałeś mnie. Jakie jest to moje poczucie estetyki? Co jest z nim nie tak? Dawaj kilka przykładów zamiast lać i gwałcić obce kobiety. Może się czegoś dowiem, coś poprawię?
Chociażby to, że jesteś skrajnie wulgarny, że wymyślasz sobie kłamstwo np. to że pochwalam gwałt (dawaj cytat z wczoraj jeśli taki uczciwy jesteś) i na tym budujesz kampanię oszczerstw, że ziejesz zawiścią, a grupy, których rzekomo bronisz czyli np. kobiety i dzieci są dla Ciebie jedynie instrumentami do atakowania oponentów. Typowa cebula czyli bezrozumna i wulgarna agresja bez grama woli osiągnięcia kompromisu.
Awatar użytkownika
Ascetic

23-04-2020, 15:10

tak to jest. łapiesz za kolejną lekturę a tu na wejściu *( 8 str) takie kontekstowo* adekwatne zdanie się pojawia.

Obrazek

* kontekstowo w kontekście skurwienia i braku jakiejkolwiek przyzwoitości.
Poro
535

23-04-2020, 15:24

Pacjent pisze:
535 pisze:Pacjent, ty chuju marny zaintrygowałeś mnie. Jakie jest to moje poczucie estetyki? Co jest z nim nie tak? Dawaj kilka przykładów zamiast lać i gwałcić obce kobiety. Może się czegoś dowiem, coś poprawię?
Chociażby to, że jesteś skrajnie wulgarny, że wymyślasz sobie kłamstwo np. to że pochwalam gwałt (dawaj cytat z wczoraj jeśli taki uczciwy jesteś) i na tym budujesz kampanię oszczerstw, że ziejesz zawiścią, a grupy, których rzekomo bronisz czyli np. kobiety i dzieci są dla Ciebie jedynie instrumentami do atakowania oponentów. Typowa cebula czyli bezrozumna i wulgarna agresja bez grama woli osiągnięcia kompromisu.
Nie nie, kurwo spod płotu. Ty nie popierasz gwałtu. Ty go bagatelizujesz i twardo po męsku z niego żartujesz z innymi kolegami mężczyznami, a jak ci napisałem, chuju bez szkoły, że ja tak nie żartuję nigdy, to bredzisz na mój temat rozwadniając problem .Także próbuj dalej skurwiały pajacu. I jeszcze jedno. W temacie gwałtu, nie ma i nigdy nie było kompromisu. Przynajmniej w moim towarzystwie. Gdzie ty się obracasz , już zdążyłeś od wczoraj udowodnić.
Pacjent

23-04-2020, 15:32

535 pisze:
Pacjent pisze:
Nie nie, kurwo spod płotu. Ty nie popierasz gwałtu. Ty go bagatelizujesz i twardo po męsku z niego żartujesz z innymi kolegami mężczyznami, a jak ci napisałem, chuju bez szkoły, że ja tak nie żartuję nigdy, to bredzisz na mój temat rozwadniając problem .Także próbuj dalej skurwiały pajacu. I jeszcze jedno. W temacie gwałtu, nie ma i nigdy nie było kompromisu. Przynajmniej w moim towarzystwie. Gdzie ty się obracasz , już zdążyłeś od wczoraj udowodnić.
Zatrudnij się do jakiejś gazety dla starszych pań, do działu horoskopów, bo zmyślasz i kłamiesz jak z nut. Gdzie ja napisałem, że teraz tak żartuję, że żartuję z gwałtów?
W temacie gwałtów, może nie do końca fizycznych, ale dotykających osoby niewinne i najbardziej bezbronne, masz ogromne pole do kompromisu, bo nie widziałeś nic złego we wpuszczeniu edukatorów seksualnych z kartą LGBT do szkół. Co jest kolejnym dowodem na to, że sam sobie plujesz w gębę i dobrze się tym bawisz.
535

23-04-2020, 15:33

Co jeszcze wymyślisz kurwo, żeby złagodzić swój przekaz?
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

23-04-2020, 15:49

Ja wam chyba obu nerwosol wyślę do paczkomatu to jeszcze dodatkowo będziecie musieli się tam przejść i odejdziecie od klawiatur na chwilę;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Pacjent

23-04-2020, 15:50

535 pisze:Co jeszcze wymyślisz kurwo, żeby złagodzić swój przekaz?
Coś wreszcie udowodnisz, zacytujesz, czy potrafisz tylko bluzgać i kłamać, prymitywie? Umiesz polemizować, rozmawiać? W ten sam sposób prosisz o obiad w domu lub o wydanie leków w aptece?
Awatar użytkownika
Triceratops

23-04-2020, 15:52

jeszcze wiecej nienawisci
woodpecker from space
ODPOWIEDZ