Świetny, jak to Kubrick.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Miałem oglądać, ale wybrałem żonę. Teraz nie wiem, czy dobrze zrobiłem...devastator77 pisze:
Wczoraj był na Cyfrze+,bardzo dobry film,polecam!
pr0metheus pisze:zeby tak juz zapchac po calosci to widzialem film platforma. polecam
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Lubię większość produkcji ze Studio Ghibli, ale jak obejrzałem dokument o Hayao Miyazakim i zobaczyłem jakim jest gburowatym chujem z przerośniętym ego to aż się zdziwiłem :) Jego filmy mają mądry przekaz i są genialnie dopracowane i po prostu bardzo przyjemne w odbiorze, a pan twórca swoją postawą nie reprezentuje nic takiego :)Darekthrone pisze:
Klasyczna animacja od studia Ghibli. Bardzo fajna zresztą, ale w podobnym temacie bardziej podobała mi się późniejsza Księżniczka Mononoke.
A no widzisz jak to czasem bywa. Odkrywamy, że jakiś ceniony przez nas muzyk, aktor, reżyser czy pisarz okazuje się być chamem, zboczeńcem, damskim bokserem, lewakiem, prawakiem, oszołomem itp. Dlatego trzeba oddzielić życie prywatne od dokonań artystycznych. Swoją drogą, po tych mądrych animacjach od Ghibli, człowiek by oczekiwał od pana Miyazaki wrażliwości, skromności i empatii a tu takie kwiatki :)TheDude pisze:Lubię większość produkcji ze Studio Ghibli, ale jak obejrzałem dokument o Hayao Miyazakim i zobaczyłem jakim jest gburowatym chujem z przerośniętym ego to aż się zdziwiłem :) Jego filmy mają mądry przekaz i są genialnie dopracowane i po prostu bardzo przyjemne w odbiorze, a pan twórca swoją postawą nie reprezentuje nic takiego :)Darekthrone pisze:
Klasyczna animacja od studia Ghibli. Bardzo fajna zresztą, ale w podobnym temacie bardziej podobała mi się późniejsza Księżniczka Mononoke.