KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Sprawa z Mysticem wyjaśniona. Problem jak się okazał był na łączach, chociaż nie wiem jakim cudem moje maile nie docierały, mimo że mam je w wysłanych i nie walnąłem żadnej literówki w adresie ani nic w tym stylu... No nic, kiedy w końcu mail dotarł, sprawy nabrały tempa, poczta spisała się na medal, bo nie spodziewałem się tak szybkiej przesyłki.
Teraz sprawdzam Fallen Temple ;-)
Teraz sprawdzam Fallen Temple ;-)
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Czy ktoś wie czy zamówiwszy płytkę CD przez stronę bandcamp Deathroune Records można się spodziewać otrzymania płyty w tym trudnym czasie?
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
-
- zaczyna szaleć
Spodziewaj się wszystkiego... mocno zjebany i cięzki człowiek z tego Hiszpana...
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
W normalnych czasach ludzie czekali tygodniami na paczki i dostali lub nie. Poczytaj tu i tam, bo nie raz temat tego cwaniaka byl poruszany.Herne the Hunter pisze:Czy ktoś wie czy zamówiwszy płytkę CD przez stronę bandcamp Deathroune Records można się spodziewać otrzymania płyty w tym trudnym czasie?
- nicram
Widzę, że koleś przeniósł się z Polszy do Hiszpanii. Jeżeli żyje to sądzę ża tak. Parę razy robiłem z nim interesy i nigdy nie miałem problemów jak koledzy. Tyle tylko, że kupowałem od niego przez Discogs. Jeżeli jednak płacisz przez Paypal to nic nie ryzykujesz oprócz straty czasu.Herne the Hunter pisze:Czy ktoś wie czy zamówiwszy płytkę CD przez stronę bandcamp Deathroune Records można się spodziewać otrzymania płyty w tym trudnym czasie?
Ostatnio zmieniony 20-04-2020, 17:26 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Kiedyś tak długo czekałem na płytę, że założyłem spór na paypal, kasę dostałem
w zwrocie. Po 3 miesiącach płyta doszła. Nie byłem chujkiem i kasę ponownie
przelałem. Ale nie mam nerwów już na współpracę z Nim.
w zwrocie. Po 3 miesiącach płyta doszła. Nie byłem chujkiem i kasę ponownie
przelałem. Ale nie mam nerwów już na współpracę z Nim.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Na jeden tytulik bym poostrzył sobie zęby, bo nigdzie indziej nie mogę wytropić w necie i wygląda jakby tylko był dostępny przez bandcamp, ale fakt, że nie wiem czy czekać na normalniejsze czasy...
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
-
- weteran forumowych bitew
Agonia - zamowione/zaplacone 10 kwietnia, dzis dotarlo. Troche dlugo (ale z drugiej strony mi sie nie spieszylo) albo po prostu jestem juz przyzwyczajony do szybszej obslugi ze strony konkurencji. Niemniej jednak calkiem fajne rzeczy przyjechaly wiec nie narzekam ;)
-
- postuje jak opętany!
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Potwierdzam, ciężki kaliber i trzeba mieć duuuużo cierpliwości. Raz zrobiłem zakupy u typa i nigdy więcej.choloKAŁst pisze:Spodziewaj się wszystkiego... mocno zjebany i cięzki człowiek z tego Hiszpana...
Tymczasem słowa uznania dla Michała z Dark Omens (moje pierwsze zakupy i od razu pozytyw) i, tradycyjnie już, Karola z SMG. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Hellthrasher i GodzOvWar- pierwszorzędnie.
EMP - wszystko w najlepszym porządku
EMP - wszystko w najlepszym porządku
-
Raz musiałem go postraszyć otwarciem sporu i dopiero wtedy od razu wysłał płyty, przy czym łaskawie poinformował mnie, że jednej z opłaconych płyt jednak nie ma... Facet jest niepoważny.nicram pisze:Widzę, że koleś przeniósł się z Polszy do Hiszpanii. Jeżeli żyje to sądzę ża tak. Parę razy robiłem z nim interesy i nigdy nie miałem problemów jak koledzy. Tyle tylko, że kupowałem od niego przez Discogs. Jeżeli jednak płacisz przez Paypal to nic nie ryzykujesz oprócz straty czasu.Herne the Hunter pisze:Czy ktoś wie czy zamówiwszy płytkę CD przez stronę bandcamp Deathroune Records można się spodziewać otrzymania płyty w tym trudnym czasie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Przechodzę na paczkomaty i polecam wszystkim. Poczta Polska może się turlać.

-
Słusznie. Proponuję by paczkomaty przeszły na obsługę kolejnych wyborów.Sova pisze:Przechodzę na paczkomaty i polecam wszystkim. Poczta Polska może się turlać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Proponuję aby kolejnych wyborów nie było, ten ból dupy forumowej elity jest tak cudny że żal to przerywać :)
- nicram
Śmieciu, pragnę zauważyć, że jedyną osobą kreującą się na jakąś elitę na tym forum jesteś ty. I to z powodu tego, że wierzysz w jakiegoś ducha i tego, że jesteś lachociągiem innych śmieci, którzy stworzyli struktury mafijne do wyciągania pieniędzy od kretynów podobnych tobie i którzy w dodatku noszą czarne sukienki.Bloodcult pisze:Proponuję aby kolejnych wyborów nie było, ten ból dupy forumowej elity jest tak cudny że żal to przerywać :)
A w temacie: SMG - błyskawica. Hellthrasher za pierwszym razem - bdb, a za drugim razem - błyskawica. :-)
-
Za jakiś czas i ciebie dupa rozboli. Pod respiratorem. Albo z głodu.Bloodcult pisze:Proponuję aby kolejnych wyborów nie było, ten ból dupy forumowej elity jest tak cudny że żal to przerywać :)
-
- postuje jak opętany!
Fallen jak zwykle wzorowo.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Alchembria (Zoharum). Od zamówienia minął ponad tydzień, w dodatku nie odpowiadają na maile.
- nicram
^ zalecam spokój. Ambientowe stajnie nie działają tak jak metalowe. Możesz mieć odzew wtedy, gdy przestaniesz mieć już na niego nadzieję. :-)