Słabizna!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
każde psy są chujowe, ale to coś, to już bez komentarza ogólniedevastator77 pisze:
Słabizna!
Pierwsze Psy były genialne,dla wielu (w tym dla mnie) 40+ i 50+ kultowe,dwójka już była słaba,a trójka najsłabsza.
tak jestursus pisze:
Obejrzane jednym tchem. Świetnie zrealizowane filmidło
Nie gadaj. Chujowe to są filmy Vegi. Psy jedynka bardzo dobre. Dwójka słabsza ale daje radę. Trójki jeszcze nie oglądałem.Heretyk pisze:każde psy są chujowe, ale to coś, to już bez komentarza ogólniedevastator77 pisze:
Słabizna!
Pierwsze Psy były genialne,dla wielu (w tym dla mnie) 40+ i 50+ kultowe,dwójka już była słaba,a trójka najsłabsza.
No, w sumie to przy wyrobach Vegi, to niemal wszystko jest lepsze :) Ale pierwsze Pieski mają swój urok. Ja tam bardzo lubię.Heretyk pisze:Vega poniżej jakiejkolwiek krytyki. przy tym nawet "Psy" są co najmniej dobre ;)
Muszę napisać, że po prostu nie lubię tego filmu. Ogólny chaos mnie denerwuje. Miałem kilka podejść i za każdym razem byłem na nie.Harlequin pisze:Wczoraj seans z Ale Kino +:
Czwarte podejście. W końcu obejrzałem i nie zasnąłem. Niestety nie chwycił mnie, dziwne tempo narracji, a chaotyczna i defragmentowana fabuła nie uchrania go przed pewną przewidywalnością.
Ten film za to bardzo lubię. Oglądałem ze trzy razy. Za pierwszym razem zrobił na mnie ogromne wrażenie. Przy kolejnych seansach dostrzegłem wady o których wspomniałeś, tym niemniej uważam, że jest to co najmniej bardzo dobry film. A ostatnia scena zawsze niszczy. :-)Harlequin pisze:
W końcu obejrzałem i trochestem rozczarowany. Mikkelsen świetny, klimat i zdjęcia też, ale scenariusz tak tendencyjny i miejscami pretenjonalny, że rzygać mi sie chce. relacje pomiędzybohateriami jakies tkie splycone. Rozmowa dziecka z psychologiem w takiej postaci chyba nigdy by nie miała miejsca w zyciu prawdziwym. Absurd. Za dużo tu jednoznaczności, irracjonalnych zachowań. Niemniej angażujace kino, które dobrze się oglądało. W sumie podobał mi się bardziej niż Memento,