O kant dupy można rozbić te wszystkie ograniczenia i zamykanie biznesów skoro stare prukwy do spółki z milicją i klechami i tak rozniosą to wyjątkowo skutecznie.mocny2_3 pisze:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w0y95LH ... e=youtu.be[/youtube]
0:10 stare a głupieeeeeeeee :D
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Czytałem dzisiaj takie oto dane z Włoch. Śmiertelność w okresie marzec - połowa kwietnia jeśli porównać ja do średniej z ostatnich 5 lat wzrosła o 20%. Także czy to taka wielka epidemia?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
się dzisiaj tak hipotetycznie zastanawiałem. jednak zrobią kiltałna. wrzesień. w zeszłym było ciepło. 200-300 typa na sali. większość wypita- parująca. kilku tańcujacych. a na ryju masz mieć maseczkę. średnio to widzę. taki obostrzenia sprawdza się na świeżym, hehe, powietrzu. na hali/ sali chyba nie będę zainteresiony.hcpig pisze:Rozumiem, że jak odmrożą koncerty to zespoły będą mogły wystąpować tylko w gazmaskach?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja i mój pies mamy średnio trzy nogi. Po pierwsze, epidemia koncentruje się na pewnym obszarze Włoch, a nie jest rozłożona równo na całe. Gdyby wybuchła epidemia głównie na Podlasiu, a my liczylibyśmy średnią dla całego kraju, to oczywistym jest, że by się to rozwodniło. Po drugie, znowu, argument psa i trzech nóg: jeśli wliczymy do wyniku epidemii wszystkie zgony, włącznie z tymi, na które nie mamy wpływu albo jest on ograniczony (śmierć ze starości, chorób na które nie ma leków, wypadków samochodowych itd) to rozwodni się nam to jeszcze dalej. Uczciwie należałoby liczyć to tylko ze zgonami spowodowanymi przez podobne problemy, a nie wliczać do statystyki przysłowiową staruszkę rozjechaną na pasach. Po trzecie taki wzrost nastąpił przy maksymalnej mobilizacji służb i pomocy międzynarodowej, a dalej mi się już nie chce pisać;) Jakby jebła bomba atomowa w Elbląg a liczylibyśmy zanieczyszczenie promieniotwórcze dla całej Europy to też pewnie by wyszło, że w sumie liczba zgonów wzrosła tylko o 1%, i niektórzy stwierdziliby, że można ta bomba atomowa to nie taka całkiem straszna.maciek z klanu pisze:Czytałem dzisiaj takie oto dane z Włoch. Śmiertelność w okresie marzec - połowa kwietnia jeśli porównać ja do średniej z ostatnich 5 lat wzrosła o 20%. Także czy to taka wielka epidemia?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
tak seba. dlatego potrzebny jest jakiś kraik, który jednak będzie mocny af i pokaże, że ma jaja. i będzie „uodparniał do końca” swoich obywateli. liczę na te białoruskie kurwy. i że zdechnie tam właśnie z 1% tychże kurew. i wówczas kończąc rusofobiczny wywód zobaczymy naocznie jaki jest potencjał koronaświrusa, że polecę matkąkurka. i będziemy mieć argument do rozmowy z osobami co uważają, że „gripagroźniejsza”. póki co trudno będzie ich przekrzyczeć. choć tak po prawdzie to czytałem że w samej Lombardii zgonów rok do roku jest pińć, powtarzam pińć razy wincyj. pińć. powtarzam.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ja i mój pies mamy średnio trzy nogi. Po pierwsze, epidemia koncentruje się na pewnym obszarze Włoch, a nie jest rozłożona równo na całe. Gdyby wybuchła epidemia głównie na Podlasiu, a my liczylibyśmy średnią dla całego kraju, to oczywistym jest, że by się to rozwodniło. Po drugie, znowu, argument psa i trzech nóg: jeśli wliczymy do wyniku epidemii wszystkie zgony, włącznie z tymi, na które nie mamy wpływu albo jest on ograniczony (śmierć ze starości, chorób na które nie ma leków, wypadków samochodowych itd) to rozwodni się nam to jeszcze dalej. Uczciwie należałoby liczyć to tylko ze zgonami spowodowanymi przez podobne problemy, a nie wliczać do statystyki przysłowiową staruszkę rozjechaną na pasach. Po trzecie taki wzrost nastąpił przy maksymalnej mobilizacji służb i pomocy międzynarodowej, a dalej mi się już nie chce pisać;) Jakby jebła bomba atomowa w Elbląg a liczylibyśmy zanieczyszczenie promieniotwórcze dla całej Europy to też pewnie by wyszło, że w sumie liczba zgonów wzrosła tylko o 1%, i niektórzy stwierdziliby, że można ta bomba atomowa to nie taka całkiem straszna.maciek z klanu pisze:Czytałem dzisiaj takie oto dane z Włoch. Śmiertelność w okresie marzec - połowa kwietnia jeśli porównać ja do średniej z ostatnich 5 lat wzrosła o 20%. Także czy to taka wielka epidemia?
- Hatefire
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ja i mój pies mamy średnio trzy nogi. Po pierwsze, epidemia koncentruje się na pewnym obszarze Włoch, a nie jest rozłożona równo na całe. Gdyby wybuchła epidemia głównie na Podlasiu, a my liczylibyśmy średnią dla całego kraju, to oczywistym jest, że by się to rozwodniło. Po drugie, znowu, argument psa i trzech nóg: jeśli wliczymy do wyniku epidemii wszystkie zgony, włącznie z tymi, na które nie mamy wpływu albo jest on ograniczony (śmierć ze starości, chorób na które nie ma leków, wypadków samochodowych itd) to rozwodni się nam to jeszcze dalej. Uczciwie należałoby liczyć to tylko ze zgonami spowodowanymi przez podobne problemy, a nie wliczać do statystyki przysłowiową staruszkę rozjechaną na pasach. Po trzecie taki wzrost nastąpił przy maksymalnej mobilizacji służb i pomocy międzynarodowej, a dalej mi się już nie chce pisać;) Jakby jebła bomba atomowa w Elbląg a liczylibyśmy zanieczyszczenie promieniotwórcze dla całej Europy to też pewnie by wyszło, że w sumie liczba zgonów wzrosła tylko o 1%, i niektórzy stwierdziliby, że można ta bomba atomowa to nie taka całkiem straszna.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
A jaki procent by Cię satysfakcjonował?maciek z klanu pisze:Czytałem dzisiaj takie oto dane z Włoch. Śmiertelność w okresie marzec - połowa kwietnia jeśli porównać ja do średniej z ostatnich 5 lat wzrosła o 20%. Także czy to taka wielka epidemia?
Guilty of being right
- Hatefire
Jak nie ma statystyk z czasów Czarnej Śmierci to popierdówka nie zaraza ;-)uglak pisze:A jaki procent by Cie satysfakcjonował?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Im mniejszy tym lepszy. Chodzi natomiast o to że świat zwariował. Mamy 2mln zachorowań na całym świecie. Z czego myślę że ta wartość jest niedoszacowana około 5-10 razy. Podobnie z liczba zgonów. Czyli patrząc czysto matematycznie mamy do czynienia z czymś groźnym ale nie tak groźnym jak mówią media czy politycy. Jest dla mnie oczywistym, że te wszystkie zakazy na całym swiecie itd są stworzone tylko żeby chronić służbę zdrowia, która pokazuje że nie daje sobie rady normalnie, a co dopiero w takiej ,,kryzysowej,, sytuacji.uglak pisze:A jaki procent by Cię satysfakcjonował?maciek z klanu pisze:Czytałem dzisiaj takie oto dane z Włoch. Śmiertelność w okresie marzec - połowa kwietnia jeśli porównać ja do średniej z ostatnich 5 lat wzrosła o 20%. Także czy to taka wielka epidemia?
Edit: nie śledzę tutaj dyskusji więc możliwe że powtarzam sie
- Hatefire
No bo tak w dużej mierze jest. Chodzi między innymi wypłaszczenie skali zachorowań. Wyobraź sobie, że wpierdolisz samochodem w drzewo, sam pisałeś, że jesteś gruby, możesz paść na ryj na zawał. Fajnie by było jakby wszystkie respiratory w okolicy nie były zajęte co nie?maciek z klanu pisze: Jest dla mnie oczywistym, że te wszystkie zakazy na całym swiecie itd są stworzone tylko żeby chronić służbę zdrowia, która pokazuje że nie daje sobie rady normalnie, a co dopiero w takiej ,,kryzysowej,, sytuacji.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Ja tego nie neguje. Tylko bo co te całe pierdolenie jak tragicznie wielką to zaraza. Tego nie rozumiem. To ma trafić do kogo? Każdy w miarę rozgarnięty człowiek policzy sobie co i jak, a starsi i tak chodzą po mieście gdzie to głównie o nich starają się wszyscy dbać. Ale głupie kurwy nie zrozumieją, musi lezc 12 razy do sklepu dziennie. Musi.Hatefire pisze:No bo tak w dużej mierze jest. Chodzi między innymi wypłaszczenie skali zachorowań. Wyobraź sobie, że wpierdolisz samochodem w drzewo, sam pisałeś, że jesteś gruby, możesz paść na ryj na zawał. Fajnie by było jakby wszystkie respiratory w okolicy nie były zajęte co nie?maciek z klanu pisze: Jest dla mnie oczywistym, że te wszystkie zakazy na całym swiecie itd są stworzone tylko żeby chronić służbę zdrowia, która pokazuje że nie daje sobie rady normalnie, a co dopiero w takiej ,,kryzysowej,, sytuacji.
- Hatefire
Kwestia perspektywy. Moja matka miała dwa lata temu rozedmę płuc. Dla niej to może oznaczać wyrok śmierci.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sa dane sprzed dwoch lat, rzeczywiscie popierdowka w porownaniu a wtedy paniki nie byloHatefire pisze:Jak nie ma statystyk z czasów Czarnej Śmierci to popierdówka nie zaraza ;-)uglak pisze:A jaki procent by Cie satysfakcjonował?
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... inowo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Drone
Rozgarniętych jest mało, zwłaszcza u nas, gdzie głowy przeprane są peerelem i kościółkiem. W ogóle skłaniam się ku tezie, że Polska powinna wynająć rząd złożony z fachowców zagranicznych, czystych technokratów bez zaplecza ideologicznego. Decyzje najtrudniejsze, w co do których nie ma zgody nawet wśród fachowców, należałoby podejmować za pomocą losowania.maciek z klanu pisze: Ja tego nie neguje. Tylko bo co te całe pierdolenie jak tragicznie wielką to zaraza. Tego nie rozumiem. To ma trafić do kogo? Każdy w miarę rozgarnięty człowiek policzy sobie co i jak, a starsi i tak chodzą po mieście gdzie to głównie o nich starają się wszyscy dbać. Ale głupie kurwy nie zrozumieją, musi lezc 12 razy do sklepu dziennie. Musi.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
Zwykła grypa nie powoduje paraliżu służby zdrowia, bo nie daje takich powikłań ze strony układu oddechowego jak koronawirus.Triceratops pisze:Sa dane sprzed dwoch lat, rzeczywiscie popierdowka w porownaniu a wtedy paniki nie byloHatefire pisze:Jak nie ma statystyk z czasów Czarnej Śmierci to popierdówka nie zaraza ;-)uglak pisze:A jaki procent by Cie satysfakcjonował?
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... inowo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Hatefire
No spoko do jednej zarazy doszła druga o większym procencie śmiertelności. Nie ma czym się czym przejmować. Po co martwić się dżumą jak ludzie i tak umierają na cholerę i tyfus,Triceratops pisze:Sa dane sprzed dwoch lat, rzeczywiscie popierdowka w porownaniu a wtedy paniki nie bylo
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ja bym raczej skłaniał się ku technokratycznym oczywiście antyideologicznym i również oczywiście faszystowskim modelu rządzenia.poprzez dekrety. wytyczne. realizacja. opcjonalnie rozstrzelanie. na bydło zasadniczo nie ma innej metody.Drone pisze:Rozgarniętych jest mało, zwłaszcza u nas, gdzie głowy przeprane są peerelem i kościółkiem. W ogóle skłaniam się ku tezie, że Polska powinna wynająć rząd złożony z fachowców zagranicznych, czystych technokratów bez zaplecza ideologicznego. Decyzje najtrudniejsze, w co do których nie ma zgody nawet wśród fachowców, należałoby podejmować za pomocą losowania.maciek z klanu pisze: Ja tego nie neguje. Tylko bo co te całe pierdolenie jak tragicznie wielką to zaraza. Tego nie rozumiem. To ma trafić do kogo? Każdy w miarę rozgarnięty człowiek policzy sobie co i jak, a starsi i tak chodzą po mieście gdzie to głównie o nich starają się wszyscy dbać. Ale głupie kurwy nie zrozumieją, musi lezc 12 razy do sklepu dziennie. Musi.
żart ? czy nie żart?
- Hatefire
Ja bym zrobił porządek. Jak się nie podoba do łagru ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
wymieniłbym ostatni wyraz, na inny, bardziej adekwatny, jeżeli chodź o moje preferencje, powiedzmy historyczne i reszta wypowiedzi jakbym sam ją napisał. jak już tak fantazjujemy -:)Hatefire pisze:Ja bym zrobił porządek. Jak się nie podoba do łagru ;-)
Ostatnio zmieniony 17-04-2020, 19:03 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek z klanu
Oczywiście że to poważne rzeczy i zagrożone osoby trzeba chronić. Moja mama oprócz tego że ma SM jest też kilka lat po bialaczce, więc gdyby ja to złapało to średnio.Hatefire pisze:Kwestia perspektywy. Moja matka miała dwa lata temu rozedmę płuc. Dla niej to może oznaczać wyrok śmierci.