SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
/\ a na początku maja mały stanik klęsuni żywiołowej i troszkę go poprzedłużają,...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
moonfire pisze:https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... ce=special - pogrywają sobie kurwy.
mi się wydaje, że dość odważne te otwieranie punktów usługowych. za tydzień to mocno nieodległy termin. żeby nie było, cieszę się bardzo, bo będę miał w końcu* gdzie dostarczać te suszarki, ale chyba to jest podyktowane tylko i wyłącznie tym, żeby wykazać: "że polacy nic się nie dziaooo" i "że zapierdalać w podskokach do kopertowania kopert na ańdzieja. i to już hujki małe".
*z drugiej strony bardzo mi się podoba ta kwarantanna. dla mnie może i do sierpnia względnie bezkolizyjnie potrwać jak sobie tak to teraz przeliczyłem. we wrześniu cos się popracuje. na kilka koncertów wskoczy, a właściwie na jeden ... i będzie git.
poza tym nie rozumiem tego oburzenia. od poniedziałku każdy polaczek od 6.30-22.00 będzie siedział w lesie. bo to jakby ostatnio największy problem był, że nie można tego podstawowego celu bytowego swobodnie realizować. i może w końcu będzie się dało na forume zalogować.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
moonfire pisze:https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... ce=special - pogrywają sobie kurwy.
Ooo Sasin znowu coś jebnął co okazało się nie mieć pokrycia w rzeczywistości? No niebywałe xD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jak tu nie kochać narodu niemieckiego.
pragmatyczni, empatyczni i jakże oszczędni:

tak sobie teraz myślę, że jak się eksperyment uda może go na domy spokojnej starości przenieść.
pragmatyczni, empatyczni i jakże oszczędni:

tak sobie teraz myślę, że jak się eksperyment uda może go na domy spokojnej starości przenieść.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
fakt.uglak pisze:Ściema, jak niby żyrafa ma zmieścić się pod prysznicem?
poproszą inżynierów z bmw czy innego simensa i znajdą jakieś rozwiazanie.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Dobrze główkują, ale zatrzymali się w pół drogi. Oczywistym ruchem powinno być wypuszczenie dużych drapieżników do miast, parków i lasów.
Kerosene keeps me warm.
-
- postuje jak opętany!
Jak za Cezara... Wtedy to już nawet salut rzymski jakoś by uszedł... ;)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem czy to kiedyś opowiadałem, ale koleżanka z Tbilisi opowiadała mi kiedyś, że któregoś lata przyszła na miasto straszna ulewa i były powodzie. Zalało też Zoo z którego uciekły zwierzęta, w tym tygrys, który wpierdolił kogoś na mieście. Kurwa mać, śmieszne i straszne, mieszkać w takim miejscu.83koper83 pisze:Dobrze główkują, ale zatrzymali się w pół drogi. Oczywistym ruchem powinno być wypuszczenie dużych drapieżników do miast, parków i lasów.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- moonfire
Gdyby ludzie tego pokroju odpowiadali za zdobywanie Ameryki, kazaliby wszystkim pionierom siedzieć na statkach, bo ci straszni Indianie.trup pisze:/\ a na początku maja mały stanik klęsuni żywiołowej i troszkę go poprzedłużają,...
To są tchórze, dla których wzorem jest sanacyjny rząd spierdalający z Polski we wrześniu 1939 roku. A Szumowski to największy z nich panikarz. W papciach w domu siedzieć, nie politykę robić, bo to w końcu męskie zajęcie, a nie dla cipek.
-
No właśnie, sanacja spierdalacja.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup
moonfire pisze:Gdyby ludzie tego pokroju odpowiadali za zdobywanie Ameryki, kazaliby wszystkim pionierom siedzieć na statkach, bo ci straszni Indianie.trup pisze:/\ a na początku maja mały stanik klęsuni żywiołowej i troszkę go poprzedłużają,...
To są tchórze, dla których wzorem jest sanacyjny rząd spierdalający z Polski we wrześniu 1939 roku. A Szumowski to największy z nich panikarz. W papciach w domu siedzieć, nie politykę robić, bo to w końcu męskie zajęcie, a nie dla cipek.
No ale odkrycie ameryki było tyle lat temu. Sanacja też była tyle lat temu. Nic się nie uczymy?
Dlaczemu te debile teraz tak robią? Kto im pozwolił? ja się nie godzę na takie ubliżanie memu intelektu!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- SATYROS
- w mackach Zła
[youtube]https://m.youtube.com/watch?feature=you ... dVeyBxWjno[/youtube]
Proponuję obejrzeć do końca.
Proponuję obejrzeć do końca.
-
- rasowy masterfulowicz
haha ^^ ja jestem ciekaw czy powiedzmy będe sobie szedł gdzieś w głebi lasu, z dala od jakichkolwiek spacerowiczów bo to kurwa będzie środek lasu tam gdzie lewusy nie chodza to czy jak spotkam psy i będe bez maski to sie przyjebią? mam ja wtedy szanse na wygranie sprawy w razie nie przyjęcia?
-
- postuje jak opętany!
Kurwa, przypomniałeś mi. To się zdarzyło 2 czy 3 tygodnie po moim wyjeździe stamtąd. Chyba we wrześniu 2014. W sumie powinienem pamiętać, bo to był miesiąc miodowy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Nie wiem czy to kiedyś opowiadałem, ale koleżanka z Tbilisi opowiadała mi kiedyś, że któregoś lata przyszła na miasto straszna ulewa i były powodzie. Zalało też Zoo z którego uciekły zwierzęta, w tym tygrys, który wpierdolił kogoś na mieście. Kurwa mać, śmieszne i straszne, mieszkać w takim miejscu.83koper83 pisze:Dobrze główkują, ale zatrzymali się w pół drogi. Oczywistym ruchem powinno być wypuszczenie dużych drapieżników do miast, parków i lasów.
heykvísl og ofn
- Medard
Tak się kończy nastawienie na karanie mandatami, gdy obywatele bez szacunku dla władzy nakasłali na organy ścigania ....
100 policjantów, którzy na co dzień z poświęceniem wykonują swoje obowiązki, jest zarażonych koronawirusem - poinformował w środę PAP rzecznik Komendanta Głównego Policji insp. Mariusz Ciarka. Z kolei kwarantanną od początku działań było lub jest objętych ponad 1840 funkcjonariuszy.
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/14 ... annie.html
100 policjantów, którzy na co dzień z poświęceniem wykonują swoje obowiązki, jest zarażonych koronawirusem - poinformował w środę PAP rzecznik Komendanta Głównego Policji insp. Mariusz Ciarka. Z kolei kwarantanną od początku działań było lub jest objętych ponad 1840 funkcjonariuszy.
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/14 ... annie.html
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Nerwowy
Standardowo - głównymi roznosicielami zarazy obok pracowników ochrony zdrowia okazują się członkowie uprzywilejowanych grup czyli milicja i kler ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
Ciężko żeby tak nie było skoro władza odpierdala święto narodowe, bo samolot przywiózł maseczki, które można przywieść kilkoma tirami, czy wagonami. Zapłaciliśmy miliony.Nerwowy pisze:Standardowo - głównymi roznosicielami zarazy obok pracowników ochrony zdrowia)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Tak bardzo bym się nie czepiał Szumiego, wakacji raczej nie będzie i tyle :)Pacjent pisze:https://wei.org.pl/article/schowajcie-w ... gkpyVwmK1Q
Inna sprawa, że najpierw miesiąc tłumaczył, że maseczki niepotrzebne, a od dzisiaj trzeba zakładać ba mordeczki.
Chaos decyzyjny i informacyjny, zwykle.
- Medard
Hatefire pisze:Ciężko żeby tak nie było skoro władza odpierdala święto narodowe, bo samolot przywiózł maseczki, które można przywieść kilkoma tirami, czy wagonami. Zapłaciliśmy miliony.Nerwowy pisze:Standardowo - głównymi roznosicielami zarazy obok pracowników ochrony zdrowia)
Gdyby maseczki jechały tirami, to by celnicy pewnie zatrzymali gdzieś po drodze, bo gdzieś potrzebują bardziej.
Weź pod uwagę, że teraz sobie wyrywają środki i sprzęt, kto pierwszy ten lepszy.