DISSECTION

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

Re: DISSECTION

07-03-2020, 16:23

TheDude pisze:Dissection to była świetna kapela a komu się nie podoba to trudno.
raczej. ja na przykład ten "romantyczny" zespół uwielbiam i - delikatnie mówiąc - nieszczególnie mnie interesuje, że wg kogoś tam to muzyka dla gimnazjalistów

satyricon oczywiście też zajebisty, zwłaszcza wspominana RE, natomiast nie bardzo wiem skąd to porównywanie obu kapel i do czego miałoby to prowadzić
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

07-03-2020, 20:07

Tez bladego pojecia nie mam.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
abstract
postuje jak opętany!

08-03-2020, 09:21

^ nigga pls
abstract pisze:
ozob pisze:
abstract pisze:Tez nie czaję fenomenu tego zespołu. Dissection to zawsze było dla mnie takie, cytując klasyka, pitu pitu na pianinku i dylu dylu ma skrzypaczkach. Gitarce. Na pewno w budowaniu kultu tego bandu pomogła osoba Jona i kwestie pozamuzyczne. a tak to taki trochę skandynawski metal dla dziewczyn i młodzieży
Jakby nie bylo 3 pierwsze sztuki od Satyricon. (:
ale ja nic nie pisałem o satyricon, nie przepadam za satyricon, a pierwszych trzech wrecz nie trawie. czy to jest uderzanie w watek ktore gowno mniej smierdzi?
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

08-03-2020, 11:30

I gdzie porownanie? Zwrcam jedynie uwage, ze chcesz dykredytowac cos czego na plytach Dissection nie ma. Uszy wymyj ziutek. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
535

08-03-2020, 12:25

Dissection fajny będ. Nóżka chodzi. Mocna trzecia liga blek metalowego grania.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

08-03-2020, 12:28

Jest i wasc, ktorego najbardziej zapieklo w dupce. (:
535

08-03-2020, 12:37

No ale co znowu tępy smutasie? Co ty masz z tym pieczeniem? Trzecia liga i tyle.
Awatar użytkownika
TheDude

08-03-2020, 12:42

Obrazek
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

08-03-2020, 13:45

Jestes memem tego forum. (:
535

08-03-2020, 14:14

No. Ty zaś ozobą. Nie wiem co i gdzie cię swędzi, ale możesz spokojnie wypierdalać, zjebie.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-03-2020, 08:36

SATYROS pisze:
nicram pisze:Ostatni Mayhem przy Reinkaos jest jak Disgorge przy New Kids on the Block. Tak więc swoje uwagi możesz kierować do Krzysia Bosaka. Nic to nie zmieni.
Panie Kolego!
Co z tą szczepionką? Co z lekarstwem na koronawirus
Co wy tam robicie?
Wirus zbiera żniwo, Nobel czeka, a kolega na Forume się rozpisuje!
O co chodzi? A może już macie po robocie i fajrant?
Kolego Nicram, napiszcie co w trawie piszczy.
Po pierwsze mój drogi kolego. Co Cię interesuje szczepionka, skoro uważasz, że szczepionki są złe?
Po drugie, chyba nie sądzisz, że akademicy mogą w tej materii konkurować z firmami farmaceutycznymi zajmującymi się szczepionkami? Nie te zasoby: materiałowe, finansowe i ludzkie.
Po trzecie, ja cały czas jestem w pracy. Czy to w sensie fizycznym, czy to myślowym. Taki żywot, jeżeli chce się coś osiagnąć w tej branży, a ma się słabe plecy. :-) Ale nie narzekam, wszak kocham to. Forum to rozrywka, taka mala odskocznia jak chcę pomyśleć o muzyce. A co w trawie piszczy? Na razie nic, bo u mnie w Łodzi trawa spowita szronem. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-03-2020, 08:41

Rumburak pisze:
nicram pisze:Ostatni Mayhem przy Reinkaos jest jak Disgorge przy New Kids on the Block. Tak więc swoje uwagi możesz kierować do Krzysia Bosaka. Nic to nie zmieni.
Ale że co? Krzyś Bosak podziela twoje umiłowanie do BM dla miętkich parówek? Oj, nicram, nicram, apeluję abyś przestał żłopać te "piwa" o smaku coli i pralin bo źle się z tobą dzieje.
Nie wiem, Ty mi powiedz co lubi Krzysiu? Nowy Mayhem miękki powiadasz, a jak się ma do "Reinkaos"? Oj Rumburaczku, chyba czas wybrać się do neurologa, bo nie aparat słuchu tutaj szwankuje a mózgownica.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult

12-04-2020, 19:51

Od Reinkaosu do Rezurekcji

"(...) w tym kresie, którym jest piekło, nihilizm doznaje swojej ostatecznej klęski. (...). Nihilizm ponosi klęskę dlatego, że w piekle jego najgłębsze pragnienia: unicestwienie Boga, stworzenia isiebie samego, okazały się daremne"

Pełny tekst:
https://docdro.id/K0PlDZb" onclick="window.open(this.href);return false;
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

12-04-2020, 19:59

Bloodcult pisze:Od Reinkaosu do Rezurekcji

"(...) w tym kresie, którym jest piekło, nihilizm doznaje swojej ostatecznej klęski. (...). Nihilizm ponosi klęskę dlatego, że w piekle jego najgłębsze pragnienia: unicestwienie Boga, stworzenia isiebie samego, okazały się daremne"

Pełny tekst:
chory pojeb
Awatar użytkownika
Drone

12-04-2020, 20:48

Bloodcult pisze:Od Reinkaosu do Rezurekcji

Pełny tekst:
Tekst nawet ciekawy i dotyka kilku spraw, ale pisany pod jedyną słuszną tezę, stąd banalny wniosek końcowy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Hatefire

12-04-2020, 21:03

that suicide is painless
It brings on many changes
and I can take or leave it if I please
Serio takie rozkminy, że ktoś wyraźnie niezrównoważony strzelił samobója.

Z drugiej strony racjonalnie do tego trzeba podejść. Jak ma się perspektywą jakiś mąk powodu choróbska, to jest prawem wolnej jednostki podjąć decyzję o zakończeniu egzystencji.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

12-04-2020, 21:08

Hatefire pisze:
that suicide is painless

Z drugiej strony racjonalnie do tego trzeba podejść. Jak ma się perspektywą jakiś mąk powoduchoróbska, to jest prawem wolnej jednostki podjąć decyzję o zakończeniu egzystencji.
Że jak?
Awatar użytkownika
Hatefire

12-04-2020, 21:12

SODOMOUSE pisze:
Hatefire pisze:
that suicide is painless

Z drugiej strony racjonalnie do tego trzeba podejść. Jak ma się perspektywą jakiś mąk powoduchoróbska, to jest prawem wolnej jednostki podjąć decyzję o zakończeniu egzystencji.
Że jak?
Nie czep się. Kilka drinków poszło ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

12-04-2020, 21:34

... A nie, to rozumie :). Która godzina? Dzisisj niedziela, nie?
ODPOWIEDZ