musieli cie ostro gnebic w szkole :DRumburak pisze:Masz rację, nie lubię innych ludzi, a raczej podludzi dla których nażreć i nachlać się, nazywając przy tym innych nieudacznikami to spełnienie całorocznych marzeń. Ich stosunek do mojej osoby jest mi obojętny. Sram na to sraką po wigilijnej wieczerzy. Widły i piec. Żeby wam tak ości karpia w gardle albo w dupsku utkneły.
Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Jak obchodzicie święta?
- Lucek
- weteran forumowych bitew
he he, czy w ogóle można wyobrazić sobie większy upadek aniżeli będąc podstarzałym blisko 40 letnim styranym życiem metaluchem zacząć nagle wychwalać walory wigilii świąt i całego tego gówna ? :)
skończyliscie sie po prostu jako ludzie, zamiast wyciagnąć wnioski z błedów waszych rodziców wy postanowiliście je powielić bo tak było wam wygodnie, ścierwo takie powinno być wypalane gorącym żelazem ze forum kurwa
amen
skończyliscie sie po prostu jako ludzie, zamiast wyciagnąć wnioski z błedów waszych rodziców wy postanowiliście je powielić bo tak było wam wygodnie, ścierwo takie powinno być wypalane gorącym żelazem ze forum kurwa
amen
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zacytuję i poprę zanim jakiś nadgorliwy, bogobojny administrator, którego uczucia religijne zostały urażone, wykasuje to. :-)Lucek pisze:he he, czy w ogóle można wyobrazić sobie większy upadek aniżeli będąc podstarzałym blisko 40 letnim styranym życiem metaluchem zacząć nagle wychwalać walory wigilii świąt i całego tego gówna ? :)
skończyliście się po prostu jako ludzie, zamiast wyciągnąć wnioski z błędów waszych rodziców wy postanowiliście je powielić bo tak było wam wygodnie, ścierwo takie powinno być wypalane gorącym żelazem z forum kurwa
amen
all the monsters will break your heart
- Rumburak
Jasne cyganie, wszystko się zgadza, chlej dalej z tate i żryj zanim się popsuje:) widły i piec dla miłośników ścinania choinek i duszenia karpi w foliowych workach!abstract pisze:musieli cie ostro gnebic w szkole :DRumburak pisze:Masz rację, nie lubię innych ludzi, a raczej podludzi dla których nażreć i nachlać się, nazywając przy tym innych nieudacznikami to spełnienie całorocznych marzeń. Ich stosunek do mojej osoby jest mi obojętny. Sram na to sraką po wigilijnej wieczerzy. Widły i piec. Żeby wam tak ości karpia w gardle albo w dupsku utkneły.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dni wolne od pracy to jednak jakiś walor jest, przyznasz chyba. ;)Lucek pisze:he he, czy w ogóle można wyobrazić sobie większy upadek aniżeli będąc podstarzałym blisko 40 letnim styranym życiem metaluchem zacząć nagle wychwalać walory wigilii świąt i całego tego gówna ? :)
amen
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Panowie, bo już któryś raz to wybrzmiewa. Co wy tak z tym "wolnym"? Bantustan, bantustanem, ale nie przypominam sobie, żebyśmy mieli niewolnictwo. Oprócz dni ustawowych obowiązuje coś takiego jak urlop. Urlop płatny, bezpłatny, na żądanie, chorobowy, a w ostateczności każdy jest wolnym człowiekiem i spokojnie można pierdolnąć na stół wypowiedzeniem. Szczególnie obecnie. Tymczasem "dni wolne" urastają tutaj do rangi . nomen omen zbawienia i jakiejś kosmicznej wartości. Oczywiście ja nie narzekam. w okresie od 21 grudnia do sześciu króli, mam zaplanowane całe trzy dni w pracy, ale żeby zaraz srać po nogach i traktować to jak dar niebios, nieosiągalny w innych warunkach...kurwa mać , nie przesadzacie czasem?
- Rumburak
Tłumacz to gościom, którzy twierdzą, że tylko w święta można nachlać się ze starym, spotkać z rodziną i mieć wolne od tyry a każdy kto nie ma tak chujowego życia ten zjeb. Powodzenia.
Nikomu nie zamierzam niczego tłumaczyć. Niech każdy robi co uważa, natomiast głośno się dziwię, że dorośli ludzie mają tego typu problemy i na każdym kroku , czasami dosrywając innym, pragną je sobie tłumaczyć, po to by poczuć się przez chwilę lepiej.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Wiadomo, piszą banialuki. Oprócz świąt dalszą rodzinę spotyka się na pogrzebach.Rumburak pisze:Tłumacz to gościom, którzy twierdzą, że tylko w święta można nachlać się ze starym, spotkać z rodziną i mieć wolne od tyry a każdy kto nie ma tak chujowego życia ten zjeb. Powodzenia.
Ostatnio zmieniony 27-12-2019, 12:16 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
Trochę smutne, ale bardziej zabawne. Napisałem, ze lubię dostrzegać zalety życiowych sytuacji i się nimi cieszyc (a ni eze kurwa kocham swieta i kazdy musi, ja jebie). Ze lubię sobie zjeść, napic się, lubie mieć wolne i dostać hajs a zostałem zwyzywany od podludzi, cyganow. Dowiedziałem się, ze jestem wyrzynaczem choinek i reklamowkowym dusicielem karpi, a z rodzina widuje się tylko raz do roku i z tej okazji chleje z nimi do zarzygania. Spoko. I dzięki, mordo 535, ze za oświecenie mnie w temacie dni urlopowych i L4. Bardzo przydatna wiedza. Do tej pory faktycznie sralem po nogach z radości, bo pod koniec roku miałem jedyne (w roku) 2 dni wolne od pracy w kołchozie. Jednak trudno pozbyć się katolsko cebulackich nawykow i mentalności – nawet osobom, które na katolstwo i cebulactwo pluja. Miłego dnia ;)
- Medard
Będąc antykościelni stosują dla wszystkich jedną miarę, właśnie kościelną.abstract pisze:Trochę smutne, ale bardziej zabawne. Napisałem, ze lubię dostrzegać zalety życiowych sytuacji i się nimi cieszyc (a ni eze kurwa kocham swieta i kazdy musi, ja jebie). Ze lubię sobie zjeść, napic się, lubie mieć wolne i dostać hajs a zostałem zwyzywany od podludzi, cyganow. Dowiedziałem się, ze jestem wyrzynaczem choinek i reklamowkowym dusicielem karpi, a z rodzina widuje się tylko raz do roku i z tej okazji chleje z nimi do zarzygania. Spoko. I dzięki, mordo 535, ze za oświecenie mnie w temacie dni urlopowych i L4. Bardzo przydatna wiedza. Do tej pory faktycznie sralem po nogach z radości, bo pod koniec roku miałem jedyne (w roku) 2 dni wolne od pracy w kołchozie. Jednak trudno pozbyć się katolsko cebulackich nawykow i mentalności – nawet osobom, które na katolstwo i cebulactwo pluja. Miłego dnia ;)
- Rumburak
Nie becz już merdziu. Ja rozumiem, że z wawki do Moniek daleko ale jak już tak bardzo brakuje ci spotkań z tą dalszą rodziną, to zamiast pieprzyć non stop głupoty na masterfulu to pakuj w weekend samochód i ogień na podlasie a nie do świąt czekasz.
- Medard
Nie bywam na Podlasiu, to macierz batushki.Rumburak pisze:Nie becz już merdziu. Ja rozumiem, że z wawki do Moniek daleko ale jak już tak bardzo brakuje ci spotkań z tą dalszą rodziną, to zamiast pieprzyć non stop głupoty na masterfulu to pakuj w weekend samochód i ogień na podlasie a nie do świąt czekasz.
Tylko co ma kościół do nieumiejętności organizacji własnego czasu, czy życia w ogóle? Bo to trochę jest tak, że najpierw towarzystwo rozpierdala sobie życie, a potem w płacz, że stara matka sama i daleko, a data w kalendarzu jest eleganckim dupochronem i balsamem na sumienie. Troszkę konsekwecji i samokrytycyzmu. Przecież wiadomo, że taki moment nadejdzie, więc rozsądny człowiek, zwany tutaj potocznie nieudacznikiem z góry dąży do zabezpieczenia takich spraw. No ale ja się nie znam, za to wkoło sami fachowcy.Medard pisze:Będąc antykościelni stosują dla wszystkich jedną miarę, właśnie kościelną.abstract pisze:Trochę smutne, ale bardziej zabawne. Napisałem, ze lubię dostrzegać zalety życiowych sytuacji i się nimi cieszyc (a ni eze kurwa kocham swieta i kazdy musi, ja jebie). Ze lubię sobie zjeść, napic się, lubie mieć wolne i dostać hajs a zostałem zwyzywany od podludzi, cyganow. Dowiedziałem się, ze jestem wyrzynaczem choinek i reklamowkowym dusicielem karpi, a z rodzina widuje się tylko raz do roku i z tej okazji chleje z nimi do zarzygania. Spoko. I dzięki, mordo 535, ze za oświecenie mnie w temacie dni urlopowych i L4. Bardzo przydatna wiedza. Do tej pory faktycznie sralem po nogach z radości, bo pod koniec roku miałem jedyne (w roku) 2 dni wolne od pracy w kołchozie. Jednak trudno pozbyć się katolsko cebulackich nawykow i mentalności – nawet osobom, które na katolstwo i cebulactwo pluja. Miłego dnia ;)
- Medard
Rodzina to nie tylko matka i ojciec.
Emerytów, którzy są mało mobilni, akurat najłatwiej odwiedzić.
Emerytów, którzy są mało mobilni, akurat najłatwiej odwiedzić.
-
- postuje jak opętany!
tzo? :D535 pisze:Tylko co ma kościół do nieumiejętności organizacji własnego czasu, czy życia w ogóle? Bo to trochę jest tak, że najpierw towarzystwo rozpierdala sobie życie, a potem w płacz, że stara matka sama i daleko, a data w kalendarzu jest eleganckim dupochronem i balsamem na sumienie. Troszkę konsekwecji i samokrytycyzmu. Przecież wiadomo, że taki moment nadejdzie, więc rozsądny człowiek, zwany tutaj potocznie nieudacznikiem z góry dąży do zabezpieczenia takich spraw. No ale ja się nie znam, za to wkoło sami fachowcy.Medard pisze:Będąc antykościelni stosują dla wszystkich jedną miarę, właśnie kościelną.abstract pisze:Trochę smutne, ale bardziej zabawne. Napisałem, ze lubię dostrzegać zalety życiowych sytuacji i się nimi cieszyc (a ni eze kurwa kocham swieta i kazdy musi, ja jebie). Ze lubię sobie zjeść, napic się, lubie mieć wolne i dostać hajs a zostałem zwyzywany od podludzi, cyganow. Dowiedziałem się, ze jestem wyrzynaczem choinek i reklamowkowym dusicielem karpi, a z rodzina widuje się tylko raz do roku i z tej okazji chleje z nimi do zarzygania. Spoko. I dzięki, mordo 535, ze za oświecenie mnie w temacie dni urlopowych i L4. Bardzo przydatna wiedza. Do tej pory faktycznie sralem po nogach z radości, bo pod koniec roku miałem jedyne (w roku) 2 dni wolne od pracy w kołchozie. Jednak trudno pozbyć się katolsko cebulackich nawykow i mentalności – nawet osobom, które na katolstwo i cebulactwo pluja. Miłego dnia ;)
- Rumburak
Tu nie potrzeba dorabiać żadnej ideologii. Ot, parę macior stwierdziło, że święta są cool a każdy kto myśli inaczej lub ma to w dupie ten nieudacznik. Całe zarzewie konfliktu. Niema tu o co kruszyć kopii. Kto chce, niech wykonuje swój chocholi taniec wokół martwego drzewka i tkwi w uniesieniu napedzanym oparami alko, głosząc światu jaki z niego udacznik i miłośnik dobrej zabawy.
I na tym zakończmy, tym bardziej, że ten magiczny czas już za nami.
- Medard
Wypiliście już pół litra czystej/ bimbru do śniadania wielkanocnego czy czekacie z tym do obiadu?