Następne podłącz pod prąd i ustaw kamerkę ;-)Bloodcult pisze:No i wykrakał panicz... ogrodzenie mi w weekend ukradli :( zostały same słupki,,, jak żyć... ?
Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Cytat dnia!
Guilty of being right
- Medard
Witam i nie wierzę, teraz tylko papier toaletowy kradną.Bloodcult pisze:No i wykrakał panicz... ogrodzenie mi w weekend ukradli :( zostały same słupki,,, jak żyć... ?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- TheDude
"the lights are on but there's no one home" - father Dougal McGuire z serialu Father Ted :)
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
tako rzecze Prezydęt Andżej DudaJeżeli są warunki do tego, żeby chodzić normalnie do sklepu, to są i warunki do tego, żeby pójść do lokalu wyborczego, z zachowaniem odpowiednich środków ostrożności.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Stoigniew pisze:tako rzecze Prezydęt Andżej DudaJeżeli są warunki do tego, żeby chodzić normalnie do sklepu, to są i warunki do tego, żeby pójść do lokalu wyborczego, z zachowaniem odpowiednich środków ostrożności.
Skoro w jego kalendarzu jest zaznaczony wtedy koniec epidemii, no to tak musi być ;-)

- Ascetic
"...klasztorny reżim..."
minister powierzający polaków-robaków matce boskiej
minister powierzający polaków-robaków matce boskiej
lys på slutten av lys
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Panie, nie bądź Pan jak dziecko, stary i głupi!
Ferdynand Kiepski, ul. Ćwiartki 3/4.
Ferdynand Kiepski, ul. Ćwiartki 3/4.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Ascetic
Umarłem..
Możesz z żoną kochać się przez całą noc, ale nie możesz z nią wyjść na podwórko.
Kuba Midel
Możesz z żoną kochać się przez całą noc, ale nie możesz z nią wyjść na podwórko.
Kuba Midel
- Medard
Ale ślub kościelny z certyfikatem do seksu? Inaczej nie mogą się kochać i policja może wystawić mandat.535 pisze:Umarłem..
Kuba Midel
Witamy w Indonezji.
Batożyłbym panią.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- trup
Adam Bodnar zwrócił się do Służby Więziennej o przekazywanie mu raz na dobę informacji o przypadkach zakażenia koronawirusem wśród osadzonych w więzieniach lub wśród funkcjonariuszy SW.
- Nadzór nad służbą więzienną ma minister sprawiedliwości, a nie pan Bodnar. Ja jestem z nim w kontakcie i przekazałem mu szczególowe informacje. RPO rozmawiał także z dyrektorem generalnym SW. Rozumiem, że z jego słów wypływa troska o los osadzonych, ale nie możemy mu sporządzać takich raportów. Zawsze jestem gotowy spotkać się z nim i mu wszystko wyjaśnić
/tłumaczył Michał Wójcik./
nowy minister ds więziennictwa.
- Nadzór nad służbą więzienną ma minister sprawiedliwości, a nie pan Bodnar. Ja jestem z nim w kontakcie i przekazałem mu szczególowe informacje. RPO rozmawiał także z dyrektorem generalnym SW. Rozumiem, że z jego słów wypływa troska o los osadzonych, ale nie możemy mu sporządzać takich raportów. Zawsze jestem gotowy spotkać się z nim i mu wszystko wyjaśnić
/tłumaczył Michał Wójcik./
nowy minister ds więziennictwa.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
postanowiłem rozpić gąskę jutro.
widzę, że ta co zawiesiła-a-nie-zawiesiła kampanię wstydu, przepraszam, kampanię wyborczą już wali lufę po lufie. tym samym czuję się zainspirowany. sięgnę po pifko.
oto inspirujący cytat od kichawy-kląskiej:

widzę, że ta co zawiesiła-a-nie-zawiesiła kampanię wstydu, przepraszam, kampanię wyborczą już wali lufę po lufie. tym samym czuję się zainspirowany. sięgnę po pifko.
oto inspirujący cytat od kichawy-kląskiej:

Dopełnienie obrazu naszych elyt. Andrzej, Władzio, bosy Krzysio, rezolutny pedzio i Małgosia... Ja pierdole , Wacek weź tego gówna już nie wrzucaj. Niech oni wszyscy już zdechną. Dołożę się do wieńca.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
535 pisze:Dopełnienie obrazu naszych elyt. Andrzej, Władzio, bosy Krzysio, rezolutny pedzio i Małgosia... Ja pierdole , Wacek weź tego gówna już nie wrzucaj. Niech oni wszyscy już zdechną. Dołożę się do wieńca.
trudno tak. odpalasz internety z intencją zobaczenia jak sobie tam celebryci radzą w tym trudnym czasie < bo ważne to życiowo jest >

czytasz, że kinia sobie nieradzi zasadniczo, trochę się smucisz, a później wjeżdża kichawa cała na biało.
trudno tak przejść obojętnie obok tego co tam się pod grunwaldem działo.
Dlaczego się popłakała? Paznokietek się ułamał, czy apartament za duży, albo ratka pije? No nie ratka chyba nie pije. Jak jeszcze oglądałem telewizor to była wzięta pani do przedstawiania mułom rzeczywistości,
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
kurwa, Michał nie wiem ;-) jebie mnie to jak i Ciebie ; -) może po prostu jest niezrównoważona ;-)535 pisze:Dlaczego się popłakała? Paznokietek się ułamał, czy apartament za duży, albo ratka pije? No nie ratka chyba nie pije. Jak jeszcze oglądałem telewizor to była wzięta pani do przedstawiania mułom rzeczywistości,
Może ktoś umarł? Wszyscy umrzemy. I łatwiej tańczyć kiedy już. Poumierają wszyscy.Wacław pisze:kurwa, Michał nie wiem ;-) jebie mnie to jak i Ciebie ; -) może po prostu jest niezrównoważona ;-)535 pisze:Dlaczego się popłakała? Paznokietek się ułamał, czy apartament za duży, albo ratka pije? No nie ratka chyba nie pije. Jak jeszcze oglądałem telewizor to była wzięta pani do przedstawiania mułom rzeczywistości,
- SODOMOUSE
Ryczała bo sama w święta. Córki w Stanach i matka mieszka osobno. A Lis rucha inną...
Ostatnio zmieniony 11-04-2020, 21:16 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 2 razy.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
brawo Bartosz ;-)SODOMOUSE pisze:Ryczała bo sama w święta. Córki w Stanach i matka mieszka osobno.
- SODOMOUSE
Wyjątkowo wzruszające. Akurat jadłem śniadanie i parsknąłem herbatą...
NYCHTS