Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Dowcipy v. n'ta
Ten komunikat brzmi jak głos SS- mana witającego nowy transport na rampie w Auschwitz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dobry jest ;-) kurwa, kilka takich przejazdów po breslau, stetin oder danzig i wszyscy by siedzieli by karnie na kwadracie. tym bardziej, że partyzantka chwilowo <po lasach> jakby odpada ...Nasum pisze:Ten komunikat brzmi jak głos SS- mana witającego nowy transport na rampie w Auschwitz.
-
O ile by nie wyskoczyli przywitać ich kwiatami ;-) wiesz, kiedyś, całkiem niedawno,do Polski podjechała jakaś niemiecka brygada pancerna, chyba na jakieś ćwiczenia. Wierz albo i nie, ale jeden z komentarzy brzmiał : O, nasi przyjechali wyzwolić nas spod Polskiej okupacji ;-)))))Wacław pisze:dobry jest ;-) kurwa, kilka takich przejazdów po breslau, stetin oder danzig i wszyscy by siedzieli by karnie na kwadracie. tym bardziej, że partyzantka chwilowo <po lasach> jakby odpada ...Nasum pisze:Ten komunikat brzmi jak głos SS- mana witającego nowy transport na rampie w Auschwitz.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
^ Chyba Ci się Wrocław i Gdańsk pomyliły z Opolem. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Duban
- weteran forumowych bitew
Wrocław, nie licząc uberpolskich żołnierzy wyklętych spijających nektar aryjskich bogów pod chmurką, siedzi na dupie. A komunikat nadawany z karetki słyszałem przez 4 tygodnie tylko raz :)
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Ja słyszę średnio co dwa-trzy dni, ale nie wiem, czyt to z karetki czy z innego ustrojstwa. ;)
-
Plagueis pisze:^ Chyba Ci się Wrocław i Gdańsk pomyliły z Opolem. ;)
Nigdzie nie napisałem, że to napisał ktoś z wyżej wymienionych miast ;-) Ale faktycznie, ten zjeb powiedzmy, że mieszka niedaleko Opola. No, może trochę dalej od centrum, ale to już inna historia.
A co do samych komunikatów - słyszałem tylko raz, akurat przejeżdżał obok mojego bloku radiowóz i tak sobie chłopcy umilali czas.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Niczego nie sugeruję, odniosłem się tylko do witania Niemców z kwiatami. ;)Nasum pisze:Plagueis pisze:^ Chyba Ci się Wrocław i Gdańsk pomyliły z Opolem. ;)
Nigdzie nie napisałem, że to napisał ktoś z wyżej wymienionych miast ;-) Ale faktycznie, ten zjeb powiedzmy, że mieszka niedaleko Opola. No, może trochę dalej od centrum, ale to już inna historia.
A co do samych komunikatów - słyszałem tylko raz, akurat przejeżdżał obok mojego bloku radiowóz i tak sobie chłopcy umilali czas.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Jeszcze goralenfolk byli sympatykami, nie odrzucajmy od razu, że to nie był ktoś z podhala.Plagueis pisze:Niczego nie sugeruję, odniosłem się tylko do witania Niemców z kwiatami. ;)Nasum pisze:Plagueis pisze:^ Chyba Ci się Wrocław i Gdańsk pomyliły z Opolem. ;)
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
To się może bardzo źle skończyć. We wrześniu 1939 r. Żydzi postawili bramy powitalne na część wkraczających wojsk niemieckich m.in. w Białymstoku, Krakowie, Łodzi i Pabianicach. Nie miało to dobrego finału.Plagueis pisze:Niczego nie sugeruję, odniosłem się tylko do witania Niemców z kwiatami. ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
no wiedziałem pacjent, że przeszedłeś dobrą odmianę w trakcie twojego niebyciaPacjent pisze:To się może bardzo dobrze skończyć. We wrześniu 1939 r. Żydzi postawili bramy powitalne na część wkraczających wojsk niemieckich m.in. w Białymstoku, Krakowie, Łodzi i Pabianicach. Miało to dobry finał.Plagueis pisze:Niczego nie sugeruję, odniosłem się tylko do witania Niemców z kwiatami. ;)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Póki co polaczkom doskonale idzie samoeksterminacja bez pomocy z zewnątrz ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dokładnie a nawet genau
chciałbym przypomnieć tylko jedną sentencję tego znanego polakofila

chciałbym przypomnieć tylko jedną sentencję tego znanego polakofila

-
Żebyś wiedział. Natomiast u Ciebie bez zmian.Wacław pisze:no wiedziałem pacjent, że przeszedłeś dobrą odmianę w trakcie twojego niebyciaPacjent pisze:To się może bardzo dobrze skończyć. We wrześniu 1939 r. Żydzi postawili bramy powitalne na część wkraczających wojsk niemieckich m.in. w Białymstoku, Krakowie, Łodzi i Pabianicach. Miało to dobry finał.Plagueis pisze:Niczego nie sugeruję, odniosłem się tylko do witania Niemców z kwiatami. ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zgadza się. szykuj się.
te. widzę większą aktywność tych waszych trolli. to już?
-
Jak zwykle faszyzujesz z tymi teoriami spiskowymi. Daj na luz, przyjacielu. Taka piękna pogoda...Wacław pisze:zgadza się. szykuj się.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
brak odpowiedzi jest odpowiedzią.Pacjent pisze:Jak zwykle faszyzujesz z tymi teoriami spiskowymi. Daj na luz, przyjacielu. Taka piękna pogoda...Wacław pisze:zgadza się. szykuj się.
ok. tak dam, ale nie ze względu na pogodę, czy określenie mnie w ten czy inny sposób.
nareczka.
-
Ooo, Pacjent! Miło Cię widzieć.
-
Miło mi to słyszeć. Bądź pozdrowiony.Nasum pisze:Ooo, Pacjent! Miło Cię widzieć.
-
- zaczyna szaleć
Kwarantanna w blokach 
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka