KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Panowie, jak z paczkami od Fallen Temple? Dochodzą na czas, czy zgodnie z informacją zawartą w mailu, oczekiwanie może się nieznacznie przedłużyć?
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Nieco dłużej niż zwykle.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- weteran forumowych bitew
W przypadku ostatnich moich dwóch zamówien z FT trwało to podobnie jak poprzednie. Nie zauważyłem żeby realizacja się znacząco wydłużyła.
-
- zaczyna szaleć
Zamawiałem niedawno. Klepnąłem zapotrzebowanie bodajże w czwartek w ubiegłym tygodniu, a w następny wtorek (3 dni robocze) dostałem info, że wysłane. W kolejnym dniu doręczone przez Pocztex.
- Wasyl
Hellthrasher - Cycuś, glancuś
- maciek z klanu
Selfmadegod bdb!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Fallen Temple troszeczkę wolniej, zgodnie z informacją zawartą w mailu. Zabezpieczenie paczki jak najbardziej ok, ale wysyłka trochę kuleje. Szczególnie poczta, bo jak otrzymałem info o nadaniu paczki to szła jak krew z nosa. Liczę, że to tylko przejściowe problemy, bo wszystko jak najbardziej jest ok.
- December
- postuje jak opętany!
W Garazelu dostawa z NWN
- Ubzdur
- w mackach Zła
Poczta Polska została sparaliżowana przez koronawirusa. Ludzie im poodchodzili, część odmawia pracy na różnych warunkach itd. Nie wina DawidaNasum pisze:Fallen Temple troszeczkę wolniej, zgodnie z informacją zawartą w mailu. Zabezpieczenie paczki jak najbardziej ok, ale wysyłka trochę kuleje. Szczególnie poczta, bo jak otrzymałem info o nadaniu paczki to szła jak krew z nosa. Liczę, że to tylko przejściowe problemy, bo wszystko jak najbardziej jest ok.
-
Ubzdur pisze:Poczta Polska została sparaliżowana przez koronawirusa. Ludzie im poodchodzili, część odmawia pracy na różnych warunkach itd. Nie wina DawidaNasum pisze:Fallen Temple troszeczkę wolniej, zgodnie z informacją zawartą w mailu. Zabezpieczenie paczki jak najbardziej ok, ale wysyłka trochę kuleje. Szczególnie poczta, bo jak otrzymałem info o nadaniu paczki to szła jak krew z nosa. Liczę, że to tylko przejściowe problemy, bo wszystko jak najbardziej jest ok.
Dlatego napisałem że szczególnie Poczta dała dupy, chociaż z drugiej strony też się nie dziwię. Czasy takie akurat nastały. Dawid napisał, że realizacja może przebiec wolniej, więc zgodnie z prawdą, wolniej przebiegała. Cała reszta, czyli przepływ informacji czy pancerna paczka było w najwyższym stopniu profesjonalne.
-
Everydayhate się zawinęło już całkiem, czy przeniesli sklep w inne miejsce? Wie ktoś coś?
- uglak
-
Na Nowogrodzkiej też.uglak pisze:Na bandcampie działają normalnie.
- Ascetic
;-) dobre -)Wódka i Piwo pisze:Na Nowogrodzkiej też.uglak pisze:Na bandcampie działają normalnie.
lys på slutten av lys
- Żułek
WH błyskawica :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic
Żułek pisze:WH błyskawica :)
kurwa przeczytałem WuHan .... normalnie mam paranoję ...
lys på slutten av lys
- dzik
- zahartowany metalizator
Pagan i Garazel - bdb.
Agonia wstępną datę wysyłki wyznaczyła na 27 marca, a kurier dostarczył płyty już 25 marca. Brawo!
Agonia wstępną datę wysyłki wyznaczyła na 27 marca, a kurier dostarczył płyty już 25 marca. Brawo!
dobry kościół to kościół spalony
-
Mystic coś szwankuje. Złożyłem zamówienie, opłaciłem, czekam... po trzech dniach mail, że niestety jednego z winyli nie mają na stanie, mimo że można go sobie dodać do koszyka. Cóż, zdarza się. W zamian proponują albo zwrot kasy, albo pozycję zatępczą w cenie w ramach rozsądku, wyższą, czyli z korzyścią dla mnie. Ok, cieszę się, podaje tytuł. Czekam trzy dni i odpowiedź brzmi - tego niestety teraz też nie mamy. Z ciekawości sprawdzam sklep - jest jak byk. Napisałem odpowiedź, czekam na reakcję. Do trzech razy sztuka. Mam nadzieję że tym razem szybciej o jeden dzień.
Pewnie się czepiam, ale nigdy wcześniej nie zdarzały im się takie wtopy. Mam nadzieję, że wszystko to pośrednio wina koronawirusa, bo naprawdę lubię robić tam zakupy.
Pewnie się czepiam, ale nigdy wcześniej nie zdarzały im się takie wtopy. Mam nadzieję, że wszystko to pośrednio wina koronawirusa, bo naprawdę lubię robić tam zakupy.
-
- starszy świeżak
Jakiś czas temu, jeszcze przed tym całym wirusem, zrobiłem zamówienie na dwie czy trzy płyty i nie mieli żadnej. Na szczęście kasę szybko zwrócili i było po problemie, choć propozycja wyboru zastępczych płyt w mojej sytuacji - co de facto równałoby się całkowicie nowemu zamówieniu - była dość zabawna.Nasum pisze:Mystic coś szwankuje. Złożyłem zamówienie, opłaciłem, czekam... po trzech dniach mail, że niestety jednego z winyli nie mają na stanie, mimo że można go sobie dodać do koszyka. Cóż, zdarza się. W zamian proponują albo zwrot kasy, albo pozycję zatępczą w cenie w ramach rozsądku, wyższą, czyli z korzyścią dla mnie. Ok, cieszę się, podaje tytuł. Czekam trzy dni i odpowiedź brzmi - tego niestety teraz też nie mamy. Z ciekawości sprawdzam sklep - jest jak byk. Napisałem odpowiedź, czekam na reakcję. Do trzech razy sztuka. Mam nadzieję że tym razem szybciej o jeden dzień.
- Gall
Ciekawa sprawa, bo są przecież chwilę po noworocznej inwenturze.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.