Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: Kłopoty ze zdrowiem
a próbowałeś regularnego mycia głowy ?
- devastator77
- zahartowany metalizator
Dziękuję kolegom za pomoc,spróbuje tego szamponu Emolium,zobaczymy co z tego wyniknie.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- postuje jak opętany!
Emolium ma cała serię do problematycznej skóry itd. Polecam
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Nie Emolium, tylko amelinium. Dobrze zawinąć łeb na noc i rano elegancko nówka.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- rasowy masterfulowicz
Ale tego nie pomalujesz!!!
https://m.youtube.com/watch?v=t8lnCA8PHJM" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.youtube.com/watch?v=t8lnCA8PHJM" onclick="window.open(this.href);return false;
- Medard
Coś złego stało się ostatnio z prywatną służbą zdrowia, żadna firma nie chce budować szpitali zakaźnych, a tylu pacjentów się szykuje, jakieś ubezpieczenia można na rynek szykować.
Nawet jakieś namioty do kwarantanny, żeby budyneczków nie obkasłali oraz testy robić i szybko pod respiratory. Prywatna służba zdrowia miała rozwiązać wszelkie kłopoty Polaków.
BTW w wykonywanie testów mają się włączyć prywatne laboratoria.
Nawet jakieś namioty do kwarantanny, żeby budyneczków nie obkasłali oraz testy robić i szybko pod respiratory. Prywatna służba zdrowia miała rozwiązać wszelkie kłopoty Polaków.
BTW w wykonywanie testów mają się włączyć prywatne laboratoria.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- karol
- rozkręca się
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Info z pierwszej ręki takie, że może się włączyć i sto laboratoriów, ale jedno z nich (w Poznaniu bodajże, jak się pomyliłem to sorry, dziś rano mi mówiono), ma moc przerobową 1600 testów dziennie, a Sanepid przysłał im ostatnio 13, żebyśmy zbyt niepokojących statystyk nie mieli.Medard pisze: BTW w wykonywanie testów mają się włączyć prywatne laboratoria.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sybir
Sanepid to jest, okazuje się, bardzo ciekawie działająca instytucja :D Mam na myśli całość tegorocznych jej działań.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
Chyba zaczęło się zbijanie termometrów, po wyborach dopiero zacznie się testowanie....
- Triceratops
https://www.francetvinfo.fr/sante/malad ... 05453.html" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- ggfh
- w mackach Zła
najlepsze jest to, ze sanepid w trakcie wakacji wystawia brudnej smazalni ryb, mandat w wysokosci (srednio) 400zl. urzednik musi byc na miejscu kontroli.
a w chwili obecnej, po otrzymaniu pisemka od policji, moze obywatelowi wystawic rachunek miedzy 5000 a 30000zl.
a w chwili obecnej, po otrzymaniu pisemka od policji, moze obywatelowi wystawic rachunek miedzy 5000 a 30000zl.
- Medard
Wizyty ginekologiczne online w czasach pandemii:

- Sgt. Barnes
Znacie jakiś sposób na przewlekłe zapalenie zatok, męczę się z tym od blisko roku, Głowa mnie nie boli, ale norma to zapchany nos, często muszę odkasływać wydzielinę , bo ścieka mi do gardła, pojawia się wydzielina w kącikach oczu - można z tym żyć, ale to kurwa uciążliwe, szczególnie, że jestem dodatkowo alergikiem. Oczywiście, byłem u lekarza rodzinnego, przepisał mi jakieś antybiotyki, ibuprom zatoki, tabsy do ssania, trochę pomogło, ale na krótko. Do specjalisty teraz dostać się bardzo ciężko,więc muszę się dalej męczyć. Kolega polecił mi tabletki ziołowe Sinupret, zastanawiam się nad zakupem, bo ponoć pomaga (przynajmniej jemu).
Coś ktoś?
Coś ktoś?
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Hatefire
Mi pomógł zakup inhalatora/nebulizatora. U mnie problem wynika z totalnie rozjebanej przegrody nosowej, ale zatoki z tego powodu, też cierpią. Wrzucasz sól fizjologiczną i i sobie wdychasz i naprawdę czuć ulgę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Metoda płukania jala neti może pomóc.Sgt. Barnes pisze: ↑07-05-2020, 10:51Znacie jakiś sposób na przewlekłe zapalenie zatok, męczę się z tym od blisko roku, Głowa mnie nie boli, ale norma to zapchany nos, często muszę odkasływać wydzielinę , bo ścieka mi do gardła, pojawia się wydzielina w kącikach oczu - można z tym żyć, ale to kurwa uciążliwe, szczególnie, że jestem dodatkowo alergikiem. Oczywiście, byłem u lekarza rodzinnego, przepisał mi jakieś antybiotyki, ibuprom zatoki, tabsy do ssania, trochę pomogło, ale na krótko. Do specjalisty teraz dostać się bardzo ciężko,więc muszę się dalej męczyć. Kolega polecił mi tabletki ziołowe Sinupret, zastanawiam się nad zakupem, bo ponoć pomaga (przynajmniej jemu).
Coś ktoś?
- uglak
Nebulizatora nie testowałem, ziołowe tabletki o składzie podobnym do tego Sinupret i nie dawały żadnego rezultatu, ale jako taki efekt daje u mnie spray z solą morską. Tyle, że przyczyna jest tutaj istotna.
Do zakupu nebulizatora przymierzam się już ze dwa lata, ale za każdym razem jak czytam o nich i mam coś wybrać to mi się odechciewa...
Do zakupu nebulizatora przymierzam się już ze dwa lata, ale za każdym razem jak czytam o nich i mam coś wybrać to mi się odechciewa...
Guilty of being right
- Sgt. Barnes
U mnie przyczyną jest być może nie doleczona grypa, być może też alergia. Ale skorzystam z Waszych rad, i dam znać.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Triceratops
Tobie pomogla?Medard pisze: ↑07-05-2020, 11:13Metoda płukania jala neti może pomóc.Sgt. Barnes pisze: ↑07-05-2020, 10:51Znacie jakiś sposób na przewlekłe zapalenie zatok, męczę się z tym od blisko roku, Głowa mnie nie boli, ale norma to zapchany nos, często muszę odkasływać wydzielinę , bo ścieka mi do gardła, pojawia się wydzielina w kącikach oczu - można z tym żyć, ale to kurwa uciążliwe, szczególnie, że jestem dodatkowo alergikiem. Oczywiście, byłem u lekarza rodzinnego, przepisał mi jakieś antybiotyki, ibuprom zatoki, tabsy do ssania, trochę pomogło, ale na krótko. Do specjalisty teraz dostać się bardzo ciężko,więc muszę się dalej męczyć. Kolega polecił mi tabletki ziołowe Sinupret, zastanawiam się nad zakupem, bo ponoć pomaga (przynajmniej jemu).
Coś ktoś?
Jest tez tzw "szczepuionka na zatoki", ktora aptekarze niechetnie podaja, ale jak wszystko od farmacji, dziala tylko do maskowania objawow
woodpecker from space
- TheDude
Objawy brzmią jak dolegliwości przy polipach:
https://www.mp.pl/pacjent/otolaryngolog ... olipy-nosa
https://www.mp.pl/pacjent/otolaryngolog ... olipy-nosa