Nowy/stary Sanguine relic, ravenzang oraz demoweczki broken hope.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Może dlatego, że jest bardzo dobry?Bohdan pisze:Nie wiem czemu, ale bardzo mi podszedl ten album ^
O to to!dzik pisze:Może dlatego, że jest bardzo dobry?Bohdan pisze:Nie wiem czemu, ale bardzo mi podszedl ten album ^
Jo tyż. Kiedyś ojebałem ten mcd 99. Błąd.pr0metheus pisze:^dobry material. mam to na skladaku bloodrenched memorial
zaskoczony jestem.SODOMOUSE pisze:Ładny boksik. I zacny materiał.
jeden z najważniejszych live'ów w życiu mym. fakt.SODOMOUSE pisze:GU zawsze. Przecież to grób jest complet. A ten zeszłoroczny Berlin to niesamowity live. Ty na żywca
potwierdzisz tymbardziej.
Ja tylko przez monitor, ale mam te same trupie, kryptowe odczucia..Ascetic pisze:jeden z najważniejszych live'ów w życiu mym. fakt.SODOMOUSE pisze:GU zawsze. Przecież to grób jest complet. A ten zeszłoroczny Berlin to niesamowity live. Ty na żywca
potwierdzisz tymbardziej.
idziesz z trendem widzę. polaki opierdoliły wszystkie hantle ze sklepów internetowych. taki trynd. wszyscy po bunkrach, piwnicach, kryptach się chowają.pr0metheus pisze:Dobre te demowki sa, wprawdzie chcialem cd , ale skusilem sie na flage:)
wreszcie wdrazam swoj plan urzadzania prywatnej silowni i troche ociepli mi wnetrze, co by na scianie nie wisialy same hakenkreuze;)