Takie zakłute łby mają zawsze najwięcej do powiedzenia.vicek pisze:To dobra płyta , ale jak ktoś nie lubi rakendrola??? a lubi tylko metal , są tacy ... To wiadomo że będzie srał na te płytę.Heretyk pisze:znaczy może tak: nie trzeba lubić tych nowych rzeczy od Metaliki (sam nie przepadam), ale nie doceniać "load" to trzeba być głuchym i nie mieć pojęcia o rokendrolu
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Scyzoryk każdy miał przy sobie, bynajmniej nie do obierania owoców. To i w noża się zagrało i Mazowieckie otworzyło.Triceratops pisze:Mazowieckie Jablkowe probowalo dorownac Sanodmierskiemu Jabluszku i choc nie mialo szans to robote robilo xDRattlehead pisze:Mazowieckie Panowie, tylko Mazowieckie z plastikowym korkiem.
Kiedys mlodziez byla zaradna potrafila otwierac butelki bez otwieracza albo korkociagu, choc sie zawsze w kieszeni nosilo. Dzisiaj chyba smartfonami otwieraja...
support music, not rumors
-
- mistrz forumowej ceremonii
a pewnie. nie mam wątpliwości, ze istnieje grupa ludzi, którym się wydaje, że wiedzą co ma grać ten zespół i która by chciała powtórki z Master of Puppets. no niestety. zespół zdecydował inaczej. albo się z tym godzisz, albo idziesz słuchać jakiegoś innego thrashowego zespołu. jest pewnie z tysiąc do wyboru i sądzę, że każdy sobie coś znajdzie. nie ma o co kruszyć kopiivicek pisze:To dobra płyta , ale jak ktoś nie lubi rakendrola??? a lubi tylko metal , są tacy ... To wiadomo że będzie srał na te płytę.Heretyk pisze:znaczy może tak: nie trzeba lubić tych nowych rzeczy od Metaliki (sam nie przepadam), ale nie doceniać "load" to trzeba być głuchym i nie mieć pojęcia o rokendrolu
- WaszJudasz
https://kopalniawiedzy.pl/Macrostylis-m ... iehl,31639" onclick="window.open(this.href);return false;
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- LOŻA
- rozkręca się
Przypominamy formacji Metallica o uiszczeniu składek członkowskich za ostatni kwartał 2019 oraz bieżący kwartał 2020 roku.
Aktualne przebywanie na odwyku muzyków nie stanowi okoliczności łagodzącej, zmuszeni jesteśmy naliczać odsetki!
Aktualne przebywanie na odwyku muzyków nie stanowi okoliczności łagodzącej, zmuszeni jesteśmy naliczać odsetki!
- Stoigniew
Taaaaaak
Jestem pewien że Urlich albo Hetfield czytają Masterfula i bardzo przejmą się tym ostrzeżeniem :):)
Jestem pewien że Urlich albo Hetfield czytają Masterfula i bardzo przejmą się tym ostrzeżeniem :):)
- Medard
Jednak odwołają ich koncerty na wiele lat. Oficjalnie przez covid-19,Stoigniew pisze:Taaaaaak
a naprawdę przez dojścia Loży.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- LOŻA
- rozkręca się
Answers are in the questions... śpiewał wokalista formacji należącej do szwajcarskiej sekcji LOŻY.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- weteran forumowych bitew
Kilka dni temu opublikowany zosta film z wersjami live utworów live z Kill'em All
Nic nowego, ale warte do słuchania w tle
Nic nowego, ale warte do słuchania w tle
- Darekthrone
- w mackach Zła
- Żułek
mam lepsze

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- TheDude
^ Straszne są te programy ale tu nie ma totalnej kaki, takiej bolesnej. Nie ulało mi się 

- nicram
^ Jak dla mnie jest to katastrofalne wykonanie jeżeli chodzi o wokal.
all the monsters will break your heart
- uglak
Tu już nawet nie chodzi o wykonanie, bo w talent showach siłą rzeczy poziom jest różny, ale o charakteryzacje i otoczkę. Potrafię zrozumieć jak ktoś zagra sobie cover na koncercie - niech będzie i Metalliki, ale nikt wtedy nie próbuje udawać Hetfielda i spółki. Tutaj mamy Mini Playback Show w wersji dla dorosłych. Żenujące.
Guilty of being right
- Żułek
myśle że gdyby wybrali wygląd Hetfielda z lat 90-tych a nie z obecnych wyszło by nieco lepiej, długie włosy i wąsy zakryłyby krzywy ryj tego lamusa
kto to kurwa jest Maurycy Popiel ? 

- dzik
W linii prostej potomek króla Popiela, którego kiedyś zeżarły myszy.
dobry kościół to kościół spalony
- TheDude
Meta już nigdy nie nagra kozackiego albumu. Są za bogaci i nie ma już tego wkurwu.
- Żułek

-
- zaczyna szaleć
Kocham ten zespół, ale za tą nową wersję Disposable Heroes to powinni im jaja poucinać... Nie chce mi się nawet linka wklejać.