Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
Autentycznie. Dzisiaj mam chwilę wolną to sobie Misery Loves Co. załączyłem i kończę książkę. Film jakiś czasem wieczorem załączę, ale na serial nie ma szans. Z przerażeniem włączyłem pierwszy odcinek wikingów, mając z tyłu głowy myśl, że tyle jeszcze do ogarnięcia. W zasadzie już się poddałem.
support music, not rumors
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Wcale nie oglądaj Wikingów, już nie warto.Rattlehead pisze:Autentycznie. Dzisiaj mam chwilę wolną to sobie Misery Loves Co. załączyłem i kończę książkę. Film jakiś czasem wieczorem załączę, ale na serial nie ma szans. Z przerażeniem włączyłem pierwszy odcinek wikingów, mając z tyłu głowy myśl, że tyle jeszcze do ogarnięcia. W zasadzie już się poddałem.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
oglądaj. jest znacznie gorzej niż w seriach wcześniejszych ale i tak o niebo lepiej od takiego wiedźmina.Medard pisze:Wcale nie oglądaj Wikingów, już nie warto.Rattlehead pisze:Autentycznie. Dzisiaj mam chwilę wolną to sobie Misery Loves Co. załączyłem i kończę książkę. Film jakiś czasem wieczorem załączę, ale na serial nie ma szans. Z przerażeniem włączyłem pierwszy odcinek wikingów, mając z tyłu głowy myśl, że tyle jeszcze do ogarnięcia. W zasadzie już się poddałem.
- Medard
No tak, wiedźmina akurat łatwo pokonać, podobno nawet Korona(virus) Królów wygrywa w cuglach.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Medard pisze:
Wcale nie oglądaj Wikingów, już nie warto.
tzn. nie wiem.może twoją starą nie warto. natomiast 2-3 sezony pierwsze? raczej tak
- Rattlehead
Pierdolę te wszystkie seriale. Nie mam na to czasu. Dzisiaj korzystając z okazji oglądnąłem Green Book, ale to nie serial. Mimo wszystko polecam.
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
Nie ruszałem żadnych seriali od dłuższego czasu i coś mnie tknęło żeby obejrzeć Narcos: Meksyk....
Kurwa! Co za spierdolina... Już pierwszy odcinek zwiastuje chujnię: scena jak wszyscy spotykają się w jednym barze... Jak w jakimś kawale normalnie :D
Stężenie idiotyzmów w kolejnych dwóch odcinkach wyjebało poza skalę w moim debilometrze i odpuściłem tą szmirę.
W porównaniu do odcinków z Escobarem czy nawet kartelem z Cali to jest przepaść.
Kurwa! Co za spierdolina... Już pierwszy odcinek zwiastuje chujnię: scena jak wszyscy spotykają się w jednym barze... Jak w jakimś kawale normalnie :D
Stężenie idiotyzmów w kolejnych dwóch odcinkach wyjebało poza skalę w moim debilometrze i odpuściłem tą szmirę.
W porównaniu do odcinków z Escobarem czy nawet kartelem z Cali to jest przepaść.
- uglak
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hehuglak pisze:
Dopiero zaczynam, ale jest co najmniej dobrze.
lys på slutten av lys
- devastator77
To walnij:Mrs. Fletcher (komedia) lub Niewiarygodne (dramat),oba polecałem bo są znakomite.Heretyk pisze:wszystko dawno obejrzane ;)
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Maro
- weteran forumowych bitew

niezły
- Darekthrone
- w mackach Zła

Skończyłem ogladać pierwszy sezon - rewelacja. Lubię takie klimaty. Niestety, wieść gminna niesie, że kolejne sezony to widoczny spadek formy. Tak więc chyba sobie odpuszczę.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz

Pierwszy odcinek bardzo na plus, świetnie się to zapowiada; liczę na to, że po drugim, słabszym sezonie, znów będzie pozamiatane.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Ascetic
wczoraj rozpocząłem.Maro pisze:
niezły
trudno wyrobić sobię opinie. jedną już mam. jak uwielbiam skandynawski typ urody u kobiet tak z tą rejkjawiczaną :Nína Dögg Filippusdóttir* mam problem. są sceny, że to taka sensowna milfetka jest a czasem? nawet znacznie częściej czasem to aż strach się patrzeć.
* a drugie imię i nazwisko to ma niezłe. może z takim kariery nie zrobić.
lys på slutten av lys
- moonfire
Warto oglądać 2. i 3. sezon Broadchurch? Pierwszy bardzo mi się podobał, a po dwóch odcinkach 2. serii jestem nieco zawiedziony.
- uglak
Zdecydowanie warto, pierwszy najlepszy, ale IMO pozostałe też trzymają poziom.
Guilty of being right
- devastator77
Są słabsze,ale obejrzeć i tak warto.Darekthrone pisze:
Skończyłem ogladać pierwszy sezon - rewelacja. Lubię takie klimaty. Niestety, wieść gminna niesie, że kolejne sezony to widoczny spadek formy. Tak więc chyba sobie odpuszczę.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- dzik
No dokładnie. Są słabsze od jedynki, ale i tak w chuj lepsze od większości seriali.devastator77 pisze:Są słabsze,ale obejrzeć i tak warto.Darekthrone pisze:
dobry kościół to kościół spalony
- Ascetic
- moonfire
Skończyłem drugi. Ma nieco wolniejsze tempo, ale w sumie niezły.moonfire pisze:Warto oglądać 2. i 3. sezon Broadchurch? Pierwszy bardzo mi się podobał, a po dwóch odcinkach 2. serii jestem nieco zawiedziony.