pod robotę.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Why? How?Jimmy Boyle pisze:Darek, uratowałeś stronę.
Ja też byłem w Lidlu, nie mieli przecierów pomidorowych, jacyś popaprani pripersi wykupili.Darekthrone pisze:Dawno nie piłem Żywego więc kupiłem trzy butelki w Lidlu. Szału nie ma ale i tragedii też nie :)
Ja kupiłem pomidory w puszce do fasolki po bretońsku :) A chodzi o te piwo?Medard pisze:Ja też byłem w Lidlu, nie mieli przecierów pomidorowych, jacyś popaprani pripersi wykupili.Darekthrone pisze:Dawno nie piłem Żywego więc kupiłem trzy butelki w Lidlu. Szału nie ma ale i tragedii też nie :)
Za to było piwko Konstancin dawne podwójnie zacierane,
smaczne i łagodne oraz to nie żadne pachnące ipa guffniane tylko browar normalny.
Nie widzę nigdzie zdjęcia na necie, bo bym wrzucił, pewnie jakąś małą partię zamówili.
pewnie dlatego, bo to bdb piwko, a na stronie gdzie sa zdjecia lechow, debowych i gingersow blyszczy jak diamencik. w koronie. kiedys tam pisalem ze zawiodlem sie na jednej warce, bo smak byl zupelnie inny od tego, za ktory modern drinking b polubilem. ale to chyba jednorazowy wybryk i wpadka, ostatnio regularnie kupuje, bo w stokrotce jest od pewnego czasu w bdb cenie 6,99. na rynku nie ma niczego lepszego w tym temacie jesli mowimy o relacji cena/jakosc. generalnie na rynku jest niewiele lepszych pozycji w ogoleDarekthrone pisze:Why? How?Jimmy Boyle pisze:Darek, uratowałeś stronę.
Fakt. Znakomite piwo, jedno z moich ulubionych. Niestety u mnie w mieście był okres, że nigdzie nie mogłem go dostać i dopiero niedawno sprowadzili do sklepu. Ogólnie browar Pinta robi dobre piwa.abstract pisze:pewnie dlatego, bo to bdb piwko, a na stronie gdzie sa zdjecia lechow, debowych i gingersow blyszczy jak diamencik. w koronie. kiedys tam pisalem ze zawiodlem sie na jednej warce, bo smak byl zupelnie inny od tego, za ktory modern drinking b polubilem. ale to chyba jednorazowy wybryk i wpadka, ostatnio regularnie kupuje, bo w stokrotce jest od pewnego czasu w bdb cenie 6,99. na rynku nie ma niczego lepszego w tym temacie jesli mowimy o relacji cena/jakosc. generalnie na rynku jest niewiele lepszych pozycji w ogoleDarekthrone pisze:Why? How?Jimmy Boyle pisze:Darek, uratowałeś stronę.
Czy jest na sali piwowar? Po co podwójne zacieranie w lagerze produkowanym przemysłowo? Co to daje? Medard, masz jeszcze butelkę? Zobacz czy podali ekstrakt. Konstancin zazwyczaj podaje tylko zawartość alkoholu, ale skoro specjalne...Medard pisze:Ja też byłem w Lidlu, nie mieli przecierów pomidorowych, jacyś popaprani pripersi wykupili.Darekthrone pisze:Dawno nie piłem Żywego więc kupiłem trzy butelki w Lidlu. Szału nie ma ale i tragedii też nie :)
Za to było piwko Konstancin dawne podwójnie zacierane,
smaczne i łagodne oraz to nie żadne pachnące ipa guffniane tylko browar normalny.
Nie widzę nigdzie zdjęcia na necie, bo bym wrzucił, pewnie jakąś małą partię zamówili.