Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Na ręce pewnie też trochę spadnie :Duglak pisze:
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Z tego co wiem, krajowy konsultant rozsyła po szpitalach informację, że maja się przygotować - m.in. przez instalację specjalnego systemu obiegu powietrza, co na dzień dobry kosztuje około miliona zł. Byłem ostatnio na sesji rady powiatu, gdzie dyrektor lokalnego szpitala przedstawiał takie coś owej radzie - ponieważ dołączona do instrukcji złota rada rządu brzmi: ...a jak nie macie na to pieniędzy, zgłoście się do swojego organu nadzorującego.Sybir pisze: Z innej beczki, to warszawski zakaźny ma, afair, zarezerwowany cały jeden oddział dla pacjentów z potencjalną, wiadomą infekcją. Nie wiem, jak jest w innych zakaźnych, ale pewnie podobnie
W obliczu zagrożenia najważniejsze jest to, żeby się wszystkie zalecenia i zarządzenia zgadzały na papierze :DWaszJudasz pisze:krajowy konsultant rozsyła po szpitalach informację, że maja się przygotować - m.in. przez instalację specjalnego systemu obiegu powietrza
Sgt. Barnes pisze:
Dobre:)))Ascetic pisze:
naturalnie.trup pisze:GrunBerg. To miasto typowo niemieckie. Śląsk był niemiecki. Więc w Polsce nadal nie ma koronawirusa :-)