Maro pisze:
Po dwóch odcinkach, czuję się mocno zachęcony
na tą chwilę 6 odcinków. z każdym jest coraz lepiej.
* rola katolskiego zjeba b.dobra.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Maro pisze:
Ascetic pisze:Maro pisze:
Wstrzymywałem się, bo italiański klimat gomorry bardzo mi pasował, tam był oddany Neapol jaki sam widziałem kiedyś.Ascetic pisze:Maro pisze:
Świetny. Dzięki!devastator77 pisze:
Znakomity serial!
Mocna rzecz choć bez widowiskowych pościgów,strzelanin,super policjantów,super lasek,tylko trudny temat (gwałt) i śledztwo by złapać zjeba.Serial wciąga,kończy się odcinek,a ty już chcesz oglądać następny.
Mocno polecam!
Zmarnowany potencjał. Niechaj pierdolo sie i spierdalajo :)TheDude pisze:
Odpalam za 3...2...1
Martwi mnie taka opinia - nie pierwsza niestety. Tym bardziej, że 1. sezon był zupełnie w porządku. Zabieram się za to za tydzień.TheDude pisze:Zmarnowany potencjał. Niechaj pierdolo sie i spierdalajo :)TheDude pisze:
Odpalam za 3...2...1
Medard pisze:Wstrzymywałem się, bo italiański klimat gomorry bardzo mi pasował, tam był oddany Neapol jaki sam widziałem kiedyś.Ascetic pisze:Maro pisze:
Z mafiozami nie miałem do czynienia.
Chociaż kiedyś kupowaliśmy coś w hurtowni w innym mieście, od jednego typa dziadka i potem inni włosi nam powiedzieli, że jego dwaj synowie garują za zabójstwa skazani po procesie mafiozów we foggia :) takie obrazki
Ale sprawdziłem trzy pierwsze i mnie zaciekawiło, co będzie się wyrabiać w kolejnych. Ciekawa mieszanka, kilka wątków, sporo różnych miejsc na świecie.
Ten religijny typ chyba jakoś tam pasuje,
a może właśnie dziwny, trochę jak z dupy wyjęty.
Spodziewalem sie nowej Gomorry a wyszlo tylko ok.Medard pisze:Skoro ograniczyłem wychodzenie z domu, to dotarłem wczoraj do 8 odcinka zero zero.
W sumie serial ok, chociaż pewne wątki w afryce albo relacja mafiozów dziadka i wnuka przerysowana aż nieprawdopodobnie.
Obejrzyj sobie wloski film 'Piranie' - w klimacie, tyle ze z gnojkami a nie pelnoprawnymi gangusami, ale tez Roberto S maczal palce w scenariuszu.Pan_Kimono pisze:Spodziewalem sie nowej Gomorry a wyszlo tylko ok.Medard pisze:Skoro ograniczyłem wychodzenie z domu, to dotarłem wczoraj do 8 odcinka zero zero.
W sumie serial ok, chociaż pewne wątki w afryce albo relacja mafiozów dziadka i wnuka przerysowana aż nieprawdopodobnie.