DUNGEON SYNTH

Dungeon synth, dark ambient, drone, harsh noise i inne mroki

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

Re: DUNGEON SYNTH

28-02-2020, 15:09

Nie moja bajka (czy tez nie moja baśń) ten cały dungeon synth, ale za nakład pracy i końcowy efekt - gratulacje.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

28-02-2020, 15:37

pr0metheus pisze:Nie moja bajka (czy tez nie moja baśń) ten cały dungeon synth, ale za nakład pracy i końcowy efekt - gratulacje.
no pewnie, że propsy za pracę i chęci. Pewnie ze 200 sztuk się sprzeda:) U mnie z dungeon synth, to raczej tylko Taint, Grunt, Bizarre
Uproar.... :)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-02-2020, 15:37

Hatefire pisze:Zine mnie nie interesuje, bo nie lubię tego midi popierdywania, niemniej szacun, szczerze, bez szydery. Fajna zajawka. Kot też, fajny. Bendzio (właściwie Bender) mojego brata wygląda prawie identycznie, tylko, że tamten to kawał wielkiego kocura.
pr0metheus pisze:Nie moja bajka (czy tez nie moja baśń) ten cały dungeon synth, ale za nakład pracy i końcowy efekt - gratulacje.
SODOMOUSE pisze:no pewnie, że propsy za pracę i chęci. Pewnie ze 200 sztuk się sprzeda:) U mnie z dungeon synth, to raczej tylko Taint, Grunt, Bizarre
Uproar.... :)

Dzięki dzięki;)

Do kolegów z forume poszła pierwsza partia.
Maciek z klanu, wlood - wasze wpłaty chyba jeszcze nie doszły, ale wysłałem i tak. Upewnijcie się tylko, czy wszystko w porządku z przelewem, ok?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

28-02-2020, 15:39

Mój wyszedł dzisiaj z banku około 11 także powinno być dziś koło 18 u ciebie. Jak chcesz mogę wysłać potwierdzenie
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
bartwa

28-02-2020, 15:41

Bardzo ładnie się zin prezentuje, gratulacje. Nie będę zamawiał, gdyż nie jestem fanem dungeon synth. Będę trzymał oko jednakże, bo może zrobisz kiedyś wywiad z Dughpa/Iætun.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

28-02-2020, 15:47

maciek z klanu pisze:Mój wyszedł dzisiaj z banku około 11 także powinno być dziś koło 18 u ciebie. Jak chcesz mogę wysłać potwierdzenie
Nie no spoko, przeżyję jakoś bez tych 23 zł jeden dzień;))
bartwa pisze:Bardzo ładnie się zin prezentuje, gratulacje. Nie będę zamawiał, gdyż nie jestem fanem dungeon synth. Będę trzymał oko jednakże, bo może zrobisz kiedyś wywiad z Dughpa/Iætun.
...Co to takiego?:D
bartwa

28-02-2020, 15:53

Wagner Odegard, był w rotstock więc jakoś się o dungeon synth ociera.
Awatar użytkownika
Bohdan
weteran forumowych bitew

28-02-2020, 18:16

bartwa pisze:Wagner Odegard.
W ogóle ciekawa postać, człowiek podziemna orkiestra.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

28-02-2020, 18:30

Bohdan pisze:
Dobry CHerbatnik, w tych czasach podziemia (trochę niebezpieczne określenie w tej
epoce, jednak idea funkcjonuje i dobrze wróży z fusów CHerbaty; )
Awatar użytkownika
Ubzdur
w mackach Zła

28-02-2020, 19:37

SODOMOUSE pisze:
Bohdan pisze:
Dobry CHerbatnik, w tych czasach podziemia (trochę niebezpieczne określenie w tej
epoce, jednak idea funkcjonuje i dobrze wróży z fusów CHerbaty; )
Wagner Odegard to najlepszy muzyk na szwedzkiej scenie dziś.
Awatar użytkownika
wlood
postuje jak opętany!

28-02-2020, 20:16

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:wlood - wasze wpłaty chyba jeszcze nie doszły, ale wysłałem i tak. Upewnijcie się tylko, czy wszystko w porządku z przelewem, ok?
Mój przelew poszedł dziś po południu, mam nadzieję, że do poniedziałku dotrze.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

29-02-2020, 00:17

Ok, czekam dzielnie;)
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2020, 00:24

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ok, czekam dzielnie;)

Seba, tak poza-offderekordem.
jaki był limit tego Twojego wydania? ile "zeszło"? poszło jak promka w biedrze 3 za 2 za makaron pastani? czy może masz jeszcze na stocku?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

29-02-2020, 00:37

Ascetic pisze:
jaki był limit tego Twojego wydania? ile "zeszło"? poszło jak promka w biedrze 3 za 2 za makaron pastani? czy może masz jeszcze na stocku?
Kurde, stary, ja to dzis rano odebrałem z drukarni;) ale wysłałem na razie 10 sztuk w Polskę. Ciężko mi liczyć No bo tak: trzeba wysłać kilkanaście kopii do zespołów i artystów, kilka osób, trochę zeszło tutaj, kilkanaście jakos w Europe mam wpłat, trochę do distr... na razie i tak myśle ze to jest mocno przycięte przez to ze nie wysyłam do USA i Kanady, bo to będzie rozprowadzać Ancient Meadow, i to jest raczej główny rynek. Drukowałem 100. Na razie wszystko wskazuje, ze rozejdą się wkrotce.

Btw może jak będę miał kompa to opowiem wam o chętnym do recenzji którym podesłał mi zdjęcie z Adolfem. Albo prowokacja Antify, albo świat jest jeszcze śmieszniejszy niż myślałem xD
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2020, 00:42

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Ascetic pisze:
Kurde, stary, ja to dzis rano odebrałem z drukarni;) ale wysłałem na razie 10 sztuk w Polskę. Ciężko mi liczyć No bo tak: trzeba wysłać kilkanaście kopii do zespołów i artystów, kilka osób, trochę zeszło tutaj, kilkanaście jakos w Europe mam wpłat, trochę do distr... na razie i tak myśle ze to jest mocno przycięte przez to ze nie wysyłam do USA i Kanady, bo to będzie rozprowadzać Ancient Meadow, i to jest raczej główny rynek. Drukowałem 100. Na razie wszystko wskazuje, ze rozejdą się wkrotce.

Btw może jak będę miał kompa to opowiem wam o chętnym do recenzji którym podesłał mi zdjęcie z Adolfem. Albo prowokacja Antify, albo świat jest jeszcze śmieszniejszy niż myślałem xD
elegancko.

a o tej antifie to z chęcią posłuchamy ;_) że ludziom się chce tu siedzieć i węszyć. jprdl-e. ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

29-02-2020, 21:04

Ascetic pisze: elegancko.

a o tej antifie to z chęcią posłuchamy ;_) że ludziom się chce tu siedzieć i węszyć. jprdl-e. ;-)
Ale to nie chodzi o tutejszą polską antifę, tylko tę z USA. Tak czy srak akcja była taka. Od kiedy wrzuciłem info że zin jest na sprzedaż, zgłosiło się do mnie ileśtam osób chcących kupić, jeden artysta który chce zrobić jakieś ilustracje, i kilku muzyków do recenzji. No i fajnie, tak to powinno wyglądać. Tylko że jeden... xDDD

No pisze do mnie że chce bym mu materiał zrecenzował, i że chce anonimowo. Patrzę na jego fb - koleś z jakiegoś zespołu NSBM, ale takiego kurwa totalnie bez namaczania - wszędzie celtyki, totenkopfy, meine uhre... itd. On sam wielki, gruby, wielki chłop w corpsepaincie, brzydki jak noc. Nazwę zespołu litościwie pominę, bo skoro chciał być anonimowy to ok, ja ich nie znałem tak czy srak, może ktoś by tutaj znał. I gość mi mówi że podsyła zdjęcie promo, a tam siedzi przy stole i coś piórem pisze w laurce ze zdjęciem Adolfa xDD ,,Drogi wuju, nie uwierzysz co mnie dzisiaj spotkało" xD a jak to wyśmiałem że kurwa, mnie polityka nie interesuje stary, wierz se w co chcesz, ocenię tylko materiał po muzyce, ale u mnie ani Adolf ani Mao ani Stalin nie przejdzie, bez jaj... To powiedział, że wyśle drugie, delikatniejsze, i wrzucił prawie takie samo, tylko zasłania na nim Adolfowi pół twarzy dłonią. Totalnie nie do poznania że to Hitler xD Uśmiałem się, spytałem go wprost czy to jakaś prowokacja antify, ale chyba jednak nie, chociaż tak serio to chuj wie i w sumie spławiłem go bo nie ma nic fizycznie wydanego tylko mp3, a tego nie recenzuję.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

29-02-2020, 21:17

A i jeszcze ma zdjęcie gdzie ma naklejkę ,,best friends" na ręce, spytał go o co kurwa chodzi, to powiedział że przykrył tym swastykę :DDD
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

02-03-2020, 20:36

Około połowa już zeszła w praktycznie 2 dni
Awatar użytkownika
maciek z klanu

02-03-2020, 23:09

Nieźle. Już nad drugim numerem pracuj. I fajnie byłoby gdyby dwójka już z 100 stron miala
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

02-03-2020, 23:38

maciek z klanu pisze:Nieźle. Już nad drugim numerem pracuj. I fajnie byłoby gdyby dwójka już z 100 stron miala
Będzie za ok 6 miesięcy.
...40 kopii zostało.
ODPOWIEDZ