ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

21-02-2020, 09:58

Tymczasem Baśka najwyraźniej znalazła się w alternatywnej rzeczywistości i wszedł słynny, także tutaj, podział na ligi.

Drodzy Klienci,

Największe metalowe święto w Polsce, MYSTIC FESTIVAL 2020 OPEN AIR startuje 10.06.2020
i trwać będzie do 11.06.2020 roku! Dwa dni koncertowego szaleństwa na terenie krakowskiego Muzem Lotnictwa, zarezerwowane dla miłośników pierwszoligowej muzyki i okraszone dodatkowo wszelakiej maści atrakcjami!

Pragniemy poinformować, że właśnie uruchomiliśmy sprzedaż online specjalnych zestawów zawierających w atrajcyjnej cenie Bilety MF 2020 + premierowe wydawnictwa CD Artystów, którzy pojawią się na deskach scenicznych tegorocznej edycji festiwalu!

Oferowane zestawy dostępne są na każdy dzień festiwalu i zawierają BILET +CD z możliwością wyboru premierowych krążków: Nightwish”Human Nature” (pierwsze 300 sztuk z autografem Floor Jansen!), Katatonia”City Burials” (pierwsze 150 sztuk podpisane przez zespół!) i Sepultura „Quadra”
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

21-02-2020, 10:26

Hatefire pisze:
Plagueis pisze:https://fakty.interia.pl/polska/news-uj ... Id,4339368

Ja to myślałem, że ta szopka już się skończyła, a tu proszę - kolejne 2,7 mln zł. Ja pierdolę...
Ja pierdolę, i to wszystko w tak oczywistej sytuacji, pod względem przyczyn wypadku. Co więcej typowej dla Ludowej Republiki Polandy. Wcześniej wytraciliśmy całe dowództwo lotnictwa w katastrofie w Mirosławcu. Premier Leszek Miller prawie stracił życie lecąc rządowym śmigłowcem. Samochodom przewożącym obecnego prezydenta pękają mocno przeterminowane opony. Te państewko od lat nie jest w stanie ogarnąć tematu bezpiecznego przewiezienia ważnej osoby z punktu A do punktu B. Kurwa najbardziej na północ wysunięty kraj Afryki.
Nie inaczej.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

22-02-2020, 00:31

https://nczas.com/2020/02/21/to-sie-mus ... ziewczyne/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-02-2020, 06:56

To nie pierwszy taki przypadek oraz dowód na to, że ideologia gender istnieje i jest groźna.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

22-02-2020, 08:22

Klechy gwałcą na potęgę, dodatkowo ukrywając sprawców, to ewidentny dowód, że kościół to zbiorowisko degeneratów i organizacja przestępcza. Co prawda jeszcze gorsi są murarze. Tak. Murarze są najgorsi.
Pacjent

22-02-2020, 09:40

535 pisze:Klechy gwałcą na potęgę, dodatkowo ukrywając sprawców, to ewidentny dowód, że kościół to zbiorowisko degeneratów i organizacja przestępcza. Co prawda jeszcze gorsi są murarze. Tak. Murarze są najgorsi.
Skoro gwałcą na potęgę to z pewnością uradujesz nas liczbą gwałtów dokonanych przez księży-dewiantów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

22-02-2020, 09:50

Logika pisowskiego beneficjenta-husarza. Niczego więcej nie można się spodziewać.
Pacjent

22-02-2020, 10:17

535 pisze:Logika pisowskiego beneficjenta-husarza. Niczego więcej nie można się spodziewać.
Dobra, dobra. Miłej soboty, murarzu.
535

22-02-2020, 10:37

Śmierdzi ci praca fizyczna, cieciu w gumofilcach? Wyjechałeś do miasta i rżniesz panisko? Opiekunowie wiedzą, że nie szanujesz ich pracy i talarów, które wyłożyli, byś mógł się tutaj teraz wymądrzać?

Tych kilka akapitów pokazuje jasno jaka jest różnica, między człowiekiem wolnym, wolnościowcem, pozbawionym kompleksów, a osobnikiem sfrustrowanym, socjalnym beneficjentem, chodzącym na pasku partii, a dodatkowo mentalnie zniewolonym wpływem organizacji pedofilskiej o charakterze mafijnym. Kto jest kim? Chyba nie trzeba tłumaczyć.
Pacjent

22-02-2020, 10:54

Jedną z cech ludzi mało inteligentnych jest brak poczucia humoru i dystansu do siebie. Przecież ja nic nie mam do murarzy. Ochrzciłem Cię tak tylko na potrzeby forum, bo cyklicznie używasz tego terminu. Teraz rozumiem dlaczego tak zabolały statystyki przestępstw pedofilskich w tej grupie zawodowej, ale nie zniżę się do Twego poziomu nie będę ich nazywał "grupą gwałcącą na potęgę", czy "zbiorowiskiem degeneratów", bo to nieprawda. Rzucanie takich oskarżeń świadczy o zniewolonym uprzedzeniami i nienawiścią umyśle. Tak. Nie jesteś żadnym wolnościowcem. Zero dystansu wobec siebie i otaczającego świata. Uprzedzenia i urojenia.
535

22-02-2020, 11:04

No. Toś mi teraz dojebał. Szczególnie o dystansie, inteligencji, wykonywanym przeze mnie na potrzeby forum zawodzie i moim poczuciu humoru...Czego jeszcze się o sobie dowiem? Nawiasem mówiąc psycholog z ciebie żaden, ale psychiatra by ci się przydał, beneficjenicie i wyborco dobrej zmiany. Krzysio Bosak masterfula, podbiera ze sakiewki, a najgłośniej drze mordę "łapaj złodzieja"!
Pacjent

22-02-2020, 11:13

Tak na serio wykluczasz z grona ludzi cywilizowanych tych, którzy biorą z "budżetu"? Nauczycieli, lekarzy, kolejarzy i kierowców komunikacji miejskiej też?
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

22-02-2020, 11:24

Kol. Pacjent, przecież cały czas w tej rozmowie o pedofilii w Kościele kontra murarze, nie chodzi o sam fakt popełniania czynów pedofilskich, tylko o to, że Kościół stworzył instytucjonalny mechanizm krycia sprawców, rozmywania spraw, zamiatania ich pod dywan, a nawet przenoszenia win na ofiary i świat zewnętrzny. A Ty cały czas wracasz do argumentu, że dlaczego widzi się pedofilię księży, a nie zwraca uwagi na murarzy. Złapany murarz idzie do pierdla, złapany ksiądz najpierw jest ukrywany, potem toczą się długotrwałe boje o wydobycie go z kościelnych kryjówek. Nie widzisz tej różnicy? Dlaczego po raz setny trzeba tłumaczyć takie oczywistości?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

22-02-2020, 11:24

Plagueis pisze:
Hatefire pisze:
Plagueis pisze:https://fakty.interia.pl/polska/news-uj ... Id,4339368

Ja to myślałem, że ta szopka już się skończyła, a tu proszę - kolejne 2,7 mln zł. Ja pierdolę...
Ja pierdolę, i to wszystko w tak oczywistej sytuacji, pod względem przyczyn wypadku. Co więcej typowej dla Ludowej Republiki Polandy. Wcześniej wytraciliśmy całe dowództwo lotnictwa w katastrofie w Mirosławcu. Premier Leszek Miller prawie stracił życie lecąc rządowym śmigłowcem. Samochodom przewożącym obecnego prezydenta pękają mocno przeterminowane opony. Te państewko od lat nie jest w stanie ogarnąć tematu bezpiecznego przewiezienia ważnej osoby z punktu A do punktu B. Kurwa najbardziej na północ wysunięty kraj Afryki.
Nie inaczej.
a ja to widze tak
idą wybory, które władza musi wygrać żeby mieć na kilka lat spokój, albo które musi wygrać, bo jest wtedy szansa że usadowią się już na bardzo długo.
jak ktoś wyskakuje z czymś niewygodnym przed wyborami to albo się nasyła na niego seryjnego samobójcę (np Kostecki), albo wsadza do więzienia (agent Tomek), albo ustawia w szeregu (Banaś). Natomiast co do Macierewicza, to podejrzewam że wojowanie z nim jest zbyt groźne, bo całe archiwum IPN przy teczkach jakie posiada Antoniego to mały chujek :) Dlatego lekką rączką bez dyskusji daje się mu trzy bańki na dalsza zabawę, żeby tylko nie wpieprzał się w tym gorącym czasie niepotrzebnie na afisz.
535

22-02-2020, 11:26

Ktoś coś bredził o inteligencji? Wykluczam zakłamane ścierwa, które z jednej strony drą ryje przy każdej możliwej okazji, mieszając ludziom w głowach, a z drugiej strony skrupulatnie inkasują gotówkę. Znamy przecież dobrze ten mechanizm, nawet z tego forum. "Wezmę , bo się zmarnuje". Tak właśnie zniewala się ludzi i utrwala system. Potem się powie, że tamci zabiorą i święty spokój. Podobnie działa pedofilska klika, pierdoląc o braku zbawienia, czy miejsca na wysypisku zwanym cmentarzem.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

22-02-2020, 14:59

pojebane, ale czerpanie wiedzy o świecie z nczas, to srogie upośledzenie xD
na serio wchodzisz nieironicznie na ten portal?
Pacjent

22-02-2020, 15:11

yossarian84 pisze:
pojebane, ale czerpanie wiedzy o świecie z nczas, to srogie upośledzenie xD
na serio wchodzisz nieironicznie na ten portal?
Niby tak, ale podaj jakieś rzetelne źródło.
535

22-02-2020, 19:17

Kurwa, wzruszyłem się. Pani Basi i jej męża Rycha nie stać na mieszkanie. Szkoła pana Stasia żebraka, idola mopsprawicy z tym, że jeszcze bezczelniej. I tacy ludzie w bantustańskim kurwidołku odpowiadają za edukację młodzieży. Zwykłe szuje i zawodowi żebracy.

https://biznes.radiozet.pl/News/Barbara ... 11-tys.-zl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

22-02-2020, 19:33

^ Na stos z takimi kurwami.
Awatar użytkownika
nicram

22-02-2020, 19:42

535 pisze:Kurwa, wzruszyłem się. Pani Basi i jej męża Rycha nie stać na mieszkanie. Szkoła pana Stasia żebraka, idola mopsprawicy z tym, że jeszcze bezczelniej. I tacy ludzie w bantustańskim kurwidołku odpowiadają za edukację młodzieży. Zwykłe szuje i zawodowi żebracy.

https://biznes.radiozet.pl/News/Barbara ... 11-tys.-zl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oto patologia nowych elit.
all the monsters will break your heart
ODPOWIEDZ