napisz po prostu na jaki koncert wbijasz. tak z wyprzedzeniem i po sprawie. odwagiPacjent pisze:Najwidoczniej masz podobne problemy ze wzrokiem jak z intelektem.Ascetic pisze:przecież człowieku nikt ciebie nie zna. nawet z lublina, więc co ty tam marudzisz.Pacjent pisze:A to ostatnie jest dobre, bo o tym, że rozmawiam z dzieckiem (i parę innych rzeczy) też dowiedziałem od innych forumowiczów zanim odkryłeś karty :)
o pobycie na żadnym koncercie to nie ma co wspominać. chyba, że się tam dobrze chowasz, coby nie było specjalnie dziwne.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
-
- rasowy masterfulowicz
Wciaz klepiesz w klawiature o jakims straszeniu - poki co to jestes madry przez kabel, wyladowujesz swoje frustracje w necie? Stary capie, na zywo szorowalbys dupa po trawie wiec daruj sobie takie teksty bo dla mnie jestes kompletnie nikim.Ascetic pisze:ty tak się tam nie napinaj. no i nie strasz. bo to nieładnie. choć ma to tutaj dużą tradycję.Pan_Kimono pisze:Pacjent chce Ci sie tracic czas na dyskuje z tym frustratem? olej, najlepsza metoda na tego pryszcza
no a teraz czekaj w swojej kolejce jak dorośli rozmawiają.
No chyba, ze tak. W sumie to tez jakas rozrywka.Pacjent pisze:Rozmowa z nim to przyjemność intelektualna. Człowiek-kalka jakiego ze świecą szukać. Myślenie tak sztampowe i politycznie poprawne, połączone z oskarżycielskim tonem, że ma się wrażenie, iż został zgwałcony mentalnie na jakimś szkoleniu wyjazdowym GW. Oczywiście żadnej wiedzy, tylko proste hasła. Do tej pory nie sądziłem, że taki ktoś może istnieć.Pan_Kimono pisze:Pacjent chce Ci sie tracic czas na dyskuje z tym frustratem? olej, najlepsza metoda na tego pryszcza
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocne słowa jak na gościa kopiującego fejki ze stadnin dla brązowych kucy...:-DPacjent pisze: Człowiek-kalka jakiego ze świecą szukać.
all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ok. reszta w swoim czasie.Pan_Kimono pisze:Stary capie, na zywo szorowalbys dupa..
-
No spoko. Dwa razy się zdarzyło i grzecznie po chrześcijańsku się przeznałem. Gdybym tak myślał to mógłbyś mi to zarzucić.nicram pisze:Mocne słowa jak na gościa kopiującego fejki ze stadnin dla brązowych kucy...:-DPacjent pisze: Człowiek-kalka jakiego ze świecą szukać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Ja pierdole. Krzysio tak zamotał, że te zacięte i zasępione gęby, stały się jeszcze bardziej zasępione i zacięte.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Hmmm, ja to pamiętam tak, że po prostu gdy sprawa stawała się oczywista, to przestawałeś pisać (bez bicia się w pierś), ale wtedy myślałem, że i to dobre, bo większość szłaby w zaparte (,,zdarza się najlepszym" xD)Pacjent pisze:No spoko. Dwa razy się zdarzyło i grzecznie po chrześcijańsku się przeznałem. Gdybym tak myślał to mógłbyś mi to zarzucić.nicram pisze:Mocne słowa jak na gościa kopiującego fejki ze stadnin dla brązowych kucy...:-DPacjent pisze: Człowiek-kalka jakiego ze świecą szukać.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Przecież złożyłem oficjalną samokrytykę i nawet mi odpisałeś :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A chuj, może. Sam najmądrzejszy i tak nie jestem a i pamięć nie ta.Pacjent pisze:Przecież złożyłem oficjalną samokrytykę i nawet mi odpisałeś :)
If you do everything right, there will be no struggle.
I wszystko przy zrównoważonym? Tam niezła guma musi być.uglak pisze:
Górnicy już dostali co chcieli...
-
Cytat dnia (sprzed lat) z Korwina: "Niech sobie (ludzie) demonstrują, byle spokojnie. Bo jak zaczną palić, niszczyć domy i rozwalać samochody - to do akcji wkroczy policja, a w razie konieczności i wojsko. Nie można pozwalać na to, by jakaś grupa szantażowała całą Polskę, jak niedawno górnicy, którzy zażądali po 50 tys. zł. Dlaczego dano im te pieniądze? Bo mieli kilofy? To był taki sam rabunek, jak włamanie do mieszkania. Kazałbym strzelać do takich rabusiów. Bez cienia wahania".uglak pisze:
Górnicy już dostali co chcieli...
- Hatefire
Kilofy i opony to tylko ornament. To po prostu zjednoczone i dosyć liczne środowisko (górnicy plus ich rodziny) w mega ważnym, z uwagi na zaludnienie, a tym samym wybory regionie i tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Zgadza się, co nie oznacza, że należy ulegać szantażystom. Ciekawe kiedy te buce zorientują się, że przez te ich przywileje polski węgiel jest mniej konkurencyjny przez co jest popyt na import, przeciwko czemu protestują :)Hatefire pisze:Kilofy i opony to tylko ornament. To po prostu zjednoczone i dosyć liczne środowisko (górnicy plus ich rodziny) w mega ważnym, z uwagi na zaludnienie, a tym samym wybory regionie i tyle.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
węgiel jest drogi i niekonkurencyjny w stosunku do np. ruskiego ze względu nie na przywileje tylko ze względu na koszty wydobycia. wynikające min. z tego, że te płytsze złoża są już wyeksploatowane. po prostu dłużej trwa ich wyeksploatowanie i tym samym za większy koszt. i przywileje nie maja nic do rzeczy. tym samym czy im będą więcej płacić czy nie to i tak biznes się nie bezie spinał. bo jest nierentowny już z punktu wyjścia. tego korwin i jemu podobni ekonomiści z dupy zapomnieli powiedzieć.Pacjent pisze:Zgadza się, co nie oznacza, że należy ulegać szantażystom. Ciekawe kiedy te buce zorientują się, że przez te ich przywileje polski węgiel jest mniej konkurencyjny przez co jest popyt na import, przeciwko czemu protestują :)Hatefire pisze:Kilofy i opony to tylko ornament. To po prostu zjednoczone i dosyć liczne środowisko (górnicy plus ich rodziny) w mega ważnym, z uwagi na zaludnienie, a tym samym wybory regionie i tyle.
Ostatnio zmieniony 20-02-2020, 20:15 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Uwierz mi nigdy. Mój brat wżenił się w górniczą rodzinę, oni nic nie są w stanie zrozumieć nic. Zresztą to i tak trzeba zamykać.Ttu się intensywnie kopie jakieś 200 lat. Co było łatwe do wybrania jest wybrane. Trzeba ryć coraz głębiej, w coraz trudniejszych warunkach, to i tak nie będzie się spinać. Szkoda, że za PRL nie udało się jednak z różnych względów zrobić tej elektrowni atomowej.Pacjent pisze:Zgadza się, co nie oznacza, że należy ulegać szantażystom. Ciekawe kiedy te buce zorientują się, że przez te ich przywileje polski węgiel jest mniej konkurencyjny przez co jest popyt na import, przeciwko czemu protestują :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
@ Hatefire. to samo dopiero co napisałem. biznes nierentowny - do zamknięcia. cała filozofia a roszczenia górników nie mają tutaj kluczowego znaczenia.Hatefire pisze:Uwierz mi nigdy. Mój brat wżenił się w górniczą rodzinę, oni nic nie są w stanie zrozumieć nic. Zresztą to i tak trzeba zamykać.Ttu się intensywnie kopie jakieś 200 lat. Co było łatwe do wybrania jest wybrane. Trzeba ryć coraz głębiej, w coraz trudniejszych warunkach, to i tak nie będzie się spinać. Szkoda, że za PRL nie udało się jednak z różnych względów zrobić tej elektrowni atomowej.Pacjent pisze:Zgadza się, co nie oznacza, że należy ulegać szantażystom. Ciekawe kiedy te buce zorientują się, że przez te ich przywileje polski węgiel jest mniej konkurencyjny przez co jest popyt na import, przeciwko czemu protestują :)
a elektrownia atomowa jakby niezbędna z punktu widzenia tez politycznego. nikt nie jebnie w nią z sąsiadów bo od razu ma tez problem o charakterze powiedzmy medycznym.
sukcesywnie zamykać jak z przemysłem stoczniowym. iść w oze czy atom. nie ma innej opcji. świat się zmienia. tak jak się laicyzuje tak i odchodzi od tradycyjnych wyeksploatowanych źródeł energii nieodnawialnej.
-
Nie słuchajcie niemieckiego trolla. Wiadomo dla kogo jest korzystne wygaszanie przemysłu w Polsce, także tego i kto stanie się po zamknięciu kopalń naszym dostawcą innych form energii. Na wszystkie podatki i składki kopalnie wydają ok. 65 proc. swoich całkowitych kosztów. Dodając do tego różne świadczenia górników mamy pewien obraz problemu przy, w dalszym ciągu, dobrej jakości polskiego węgla.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Pacjent pisze:Nie słuchajcie niemieckiego trolla. Wiadomo dla kogo jest korzystne wygaszanie przemysłu w Polsce, także tego i kto stanie się po zamknięciu kopalń naszym dostawcą innych form energii. Na wszystkie podatki i składki kopalnie wydają ok. 65 proc. swoich całkowitych kosztów. Dodając do tego różne świadczenia górników mamy pewien obraz problemu przy, w dalszym ciągu, dobrej jakości polskiego węgla.
dobra odezwa - ) śmiechem. owszem jestem na wskroś proniemiecki. nawet w ogólniaku chodziłem do klasy o takim profilu językowym. jestem tez z historycznie niemieckiego Wrocławia -;) coś by się tam jeszcze znalazło proniemieckiego a nawet sporo -;) heh. tez mi argumenty -:)
tyle że to nie ma nic do rzeczy. zajebisty drogi węgiel. zajebisty bo polski i każdy się do niego dorzuca mimo że zakłada na potęgę fotowoltaike -:) ekonomia do kąta. polskość z kąta. cała prawda o gospodarce z pryzmatu nieekonomicznych filtrów.
zreszta. ocieplenie klimatu i ruch w stronę rzeczonej fotowoltaiki zrobi swoje. i se tam możesz szczekać. węgiel. polski czy z Azerbejdżanu to przeżytek.
Ostatnio zmieniony 20-02-2020, 20:44 przez Wacław, łącznie zmieniany 2 razy.
- Hatefire
Niemcy też wygasili swoje wydobycie węgla kamiennego, dużo radykalniej niż my, bo do zera. To się naprawdę nie spina. Kopalnie głębinowe w dzisiejszym świecie, to tylko koszty.Pacjent pisze:Nie słuchajcie niemieckiego trolla. Wiadomo dla kogo jest korzystne wygaszanie przemysłu w Polsce, także tego i kto stanie się po zamknięciu kopalń naszym dostawcą innych form energii. Na wszystkie podatki i składki kopalnie wydają ok. 65 proc. swoich całkowitych kosztów. Dodając do tego różne świadczenia górników mamy pewien obraz problemu przy, w dalszym ciągu, dobrej jakości polskiego węgla.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy