Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
18-02-2020, 15:15
Ascetic pisze:Pan_Kimono pisze:Boze co za pierdolenie. Nawet jesli mielibysmy czym to nie widzisz, ze graniczylibysmy wtedy z Rosja bezposrednio? W dodatku dalibysmy im pretekst do ataku? A myslalem, ze trup jest najglupszym uzytkownikiem forum.
ty czytać potrafisz? nie-za-bardzo jak widzę. to teraz będzie tak żebyś zrozumiał. bez ironii, bo to jakby przerasta jak widzę
1. tobie podobni mają takie aspiracje. husaria i woty i podobne twory mentalne.
2. tym się różnimy od ruskich i ruskopodobnym, że nie mamy takich aspiracji, żeby rozwiązywać te spraw po rusku.
coś jeszcze doprecyzować? i ochłoń bo się widzę, że za bardzo podnieciłeś tym, że ktoś oprócz ciebie jest tutaj ruskim trollem.
jeszcze raz idoto:
Gdzie napisalem o napasci na bialorus? ja mowie, zeby robic z nimi interesy. Jesli ktos ma problemy z czytaniem to ewidentnie ty.
KVLT lizania CZASZKI
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
18-02-2020, 15:17
trup pisze:Pierdolenie o mitycznej wymianie gospodarczej i rynku pracy na Białorusi to mogł wymyslić tylko wyborca Konfederacji zarażony wirusem Korwina.
Pojebało Was z tą Białorusią.... "Idźmy na wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja!" Ukry chuje, ale Białoruś cacy. Proponuję jeszcze nawiązać ścisłą współpracę z Regionem Krymskim i Republiką Dobnbasu... aaa zapomniałem. Już węgiel stamtąd sprowadzamy.
Jakbym był Tobą to bym w tym jednym tekście znalazł klika argumentów moskiewskiej agentury wpływu, która podejmuje teraz intensywne działania w obliczu wolty Łukaszenki. Ciebie jednak nic nie przebije, nawet Twój ziomal Z PO-PiS-u Ascetic.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ascetic
18-02-2020, 15:17
trup pisze:Pierdolenie o mitycznej wymianie gospodarczej i rynku pracy na Białorusi to mogł wymyslić tylko wyborca Konfederacji zarażony wirusem Korwina.
Pojebało Was z tą Białorusią.... "Idźmy na wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja!" Ukry chuje, ale Białoruś cacy. Proponuję jeszcze nawiązać ścisłą współpracę z Regionem Krymskim i Republiką Dobnbasu... aaa zapomniałem. Już węgiel stamtąd sprowadzamy.
sprawa jest jasna. ruskie pieniądze płyną wartką rzeką i to i pompują temat. spokojnie. urosną jak w Austrii czy we Włoszech i spłyną w kiblu. za bardzo wdepną w mityczną niemiecko-żydowską strefę wpływu i zacznie się garowanie i spierdalanie do wymarzonej krainy. najelpeij za ural ;-) pytanei jest inne. kiedy zacznie się banowanie tych ruskich trolli. bo to przecież jest miejsce na pisanie o muzyce o nie realizowanie płatnych zleceń. że nie dociera władających tym miejscem, że taki np. pacjent jest tutaj tylko w jednym celu? nie mogę się nadziwić.
Poro
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
18-02-2020, 15:20
Ascetic pisze:trup pisze:Pierdolenie o mitycznej wymianie gospodarczej i rynku pracy na Białorusi to mogł wymyslić tylko wyborca Konfederacji zarażony wirusem Korwina.
sprawa jest jasna. ruskie pieniądze płyną wartką rzeką i to i pompują temat. spokojnie. urosną jak w Austrii czy we Włoszech i spłyną w kiblu. za bardzo wdepną w mityczną niemiecko-żydowską strefę wpływu i zacznie się garowanie i spierdalanie do wymarzonej krainy. najelpeij za ural ;-) pytanei jest inne. kiedy zacznie się banowanie tych ruskich trolli. bo to przecież jest miejsce na pisanie o muzyce o nie realizowanie płatnych zleceń. że nie dociera władających tym miejscem, że taki np. pacjent jest tutaj tylko w jednym celu? nie mogę się nadziwić.
Ty serio jestes pisowcem, to wyglada dokladnie jak wpisy zaczadzonych dziadkow w necie. Chodzisz z Antonim na miesiecznice?
KVLT lizania CZASZKI
-
trup
18-02-2020, 15:20
Pacjent pisze:trup pisze:Pierdolenie o mitycznej wymianie gospodarczej i rynku pracy na Białorusi to mogł wymyslić tylko wyborca Konfederacji zarażony wirusem Korwina.
Jakbym był Tobą to bym w tym jednym tekście znalazł klika argumentów moskiewskiej agentury wpływu, która podejmuje teraz intensywne działania w obliczu wolty Łukaszenki. Ciebie jednak nic nie przebije, nawet Twój ziomal Z PO-PiS-u Ascetic.
Sam jesteś ruska agentura. Weź... idź już.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
trup
18-02-2020, 15:21
Pan_Kimono pisze:Ascetic pisze:trup pisze:Pierdolenie o mitycznej wymianie gospodarczej i rynku pracy na Białorusi to mogł wymyslić tylko wyborca Konfederacji zarażony wirusem Korwina.
Ty serio jestes pisowcem, to wyglada dokladnie jak wpisy zaczadzonych dziadkow w necie. Chodzisz z Antonim na miesiecznice?
A Ty z "Pryszczem" na marsze patryjotuf?

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
18-02-2020, 15:22
Jeszcze raz, dla uscislenia, w szegolnosci dla kolegow z ciezka ulomnoscia intelektualna (Trupa I Ascety):
W przeciwienstwie do was, nie mam zadnej afiliacji politycznej, zadnej.
KVLT lizania CZASZKI
-
Ascetic
18-02-2020, 15:22
Pan_Kimono pisze:Ascetic pisze:Pan_Kimono pisze:Boze co za pierdolenie. Nawet jesli mielibysmy czym to nie widzisz, ze graniczylibysmy wtedy z Rosja bezposrednio? W dodatku dalibysmy im pretekst do ataku? A myslalem, ze trup jest najglupszym uzytkownikiem forum.
ty czytać potrafisz? nie-za-bardzo jak widzę. to teraz będzie tak żebyś zrozumiał. bez ironii, bo to jakby przerasta jak widzę
1. tobie podobni mają takie aspiracje. husaria i woty i podobne twory mentalne.
2. tym się różnimy od ruskich i ruskopodobnym, że nie mamy takich aspiracji, żeby rozwiązywać te spraw po rusku.
coś jeszcze doprecyzować? i ochłoń bo się widzę, że za bardzo podnieciłeś tym, że ktoś oprócz ciebie jest tutaj ruskim trollem.
jeszcze raz idoto:
Gdzie napisalem o napasci na bialorus? ja mowie, zeby robic z
nimi interesy. Jesli ktos ma problemy z czytaniem to ewidentnie ty.
a ja ci jeszcze raz napiszę> wróć do szkoły. moja nastoletnia córka wie więcej o historii z rosją w tle. ruskie, czy im podobne dogadają się z chinami, turcją i usa. a nie z kurduplami pokroju polski. a wejście w strefę wpływu ruskich jak wyimaginowane relacje z białorusią skończą się plaskaczem na gołą dupę. vide rozjebanie ukrainy. linia za bardzo była przeciągnięta na zachód i im się to odbiło czkawką = z wjazdem w donbas na pierwszym planie. i ty chcesz tutaj coś pomarudzić o real politik? weź się kurwa nie kompromituj. wystarczy, że pacjent z tymi konfa-bredniami się tutaj notorycznie produkuje.
Ostatnio zmieniony 18-02-2020, 15:25 przez
Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Ascetic
18-02-2020, 15:24
Pan_Kimono pisze:Jeszcze raz, dla uscislenia, w szegolnosci dla kolegow z ciezka ulomnoscia intelektualna (Trupa I Ascety):
W przeciwienstwie do was, nie mam zadnej afiliacji politycznej, zadnej.
se tam możesz pierdolić ile wleziesz. dla ciebie jestem pisowcem a dla mnie kucem z konfy. i co? heh ;-)
ps. byłem już tutaj faszystą, lemingiem z wilanowa. teraz pisowcem ;-) ps. jako podpowiedź dodam, że jedna z wersji jest prawdziwa ;-)
Poro
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
18-02-2020, 15:27
Ascetic pisze:
ps. byłem już tutaj faszystą, lemingiem z wilanowa. teraz pisowcem ;-) ps. jako podpowiedź dodam, że jedna z wersji jest prawdziwa ;-)
Przede wszystkim jestes idiota bez umiejetnosci logicznego myslenia.
Ascetic pisze:
a ja ci jeszcze raz napiszę> wróć do szkoły. moja nastoletnia córka wie więcej o historii z rosją w tle. ruskie, czy im podobne dogadają się z chinami, turcją i usa. a nie z kurduplami pokroju polski. a wejście w strefę wpływu ruskich jak wyimaginowane relacje z białorusią skończą się plaskaczem na gołą dupę. vide rozjebanie ukrainy. linia za bardzo była przeciągnięta na zachód i im się to odbiło czkawką = z wjazdem w donbas na pierwszym planie. i ty chcesz tutaj coś pomarudzić po real politik? weź się kurwa nie kompromituj. wystarczy, że pacjent z tymi konfa-bredniami się tutaj notorycznie produkuje.
Niedojebie, posluchaj, gdzie pisalem o strefie wplywu? Pisze o robieniu hajsu anie obrazaniu sie na Lukaszenke bo nie lubi demokracji. Moze powinines przejsc sie z corka do tej szkoly i nauczyc czytac.
KVLT lizania CZASZKI
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
18-02-2020, 15:29
Odpowiedz na jedno pytanie: Czytales ksiazke Studnickiego, o ktorej pisal Pacjent?
KVLT lizania CZASZKI
-
Pacjent
18-02-2020, 15:35
Niech mi jeszcze jeden z drugim wytłumaczą w jaki sposób wyizolowanie Białorusi od wpływów Moskwy, które są jednym z filarów polityki Putina, ma być prorosyjskie, a nawet opłacone przez Rosję?!
Przecież to jest tak prymitywne, że nawet Antoni takich rzeczy nie głosi. Utworzyliście podgrupę Fuck Lichockiej?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ascetic
18-02-2020, 15:39
Pan_Kimono pisze:
Czytales to chociaz kretynie? wiesz ile z tego sie sprawidzlo pozniej? Jestes zwyklym wyszczekanym kretynem, z mojej strony EOT. Popis dales piszac o napasci na Bialorus XD
kurwa wzięło mnie wyjebałoooo;;-0
ale sobie zrobiłem zrzut. oto on ;

Poro
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
18-02-2020, 15:45
nawet wytatuuj na dupie swojej starej, ale odpowiedz na pytanie - czytales ksiazke studnickiego ze szczepiles ryja?
KVLT lizania CZASZKI
-
Ascetic
18-02-2020, 15:46
Pan_Kimono pisze:Ascetic pisze:
Przede wszystkim jestes idiota bez umiejetnosci logicznego myslenia.
.
mówisz>? a tego akurat jeszcze mi nikt nie zarzucał. były różne" ale" tego powyżej nie pamiętam. która wersja jest dobra jak jesteś tak bystry jak ci się niedorozwoju wydaje?
a jak chcesz się zabawić w logiczne myślenie i przyłożenie się do twoich wypierdów z dupy to się z chęcią zabawię. kilku tutaj wymiękło. z chęcią się przyłożę do tego tutaj stękania. nawet się poświęcę i poczytam co tam piszesz. do tej pory byłeś dla mnie zwykłym kucem konfiarzem. takim nonejmem z internetu co coś tam wie i se musi popisać żeby ktos go zauważył. teraz widzę, że ty to trochę innym typ. taki zadymiarz. ciekawe.
Poro
-
Ascetic
18-02-2020, 15:47
Pan_Kimono pisze:nawet wytatuuj na dupie swojej starej, ale odpowiedz na pytanie - czytales ksiazke studnickiego ze szczepiles ryja?
naćpany jesteś?
Poro
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
18-02-2020, 15:48
proste pytanie, dasz rade: czytales?
KVLT lizania CZASZKI
-
Ascetic
18-02-2020, 15:49
Pacjent pisze:Niech mi jeszcze jeden z drugim wytłumaczą w jaki sposób wyizolowanie Białorusi od wpływów Moskwy, które są jednym z filarów polityki Putina, ma być prorosyjskie, a nawet opłacone przez Rosję?!
Przecież to jest tak prymitywne, że nawet Antoni takich rzeczy nie głosi. Utworzyliście podgrupę Fuck Lichockiej?
wyizolować to ty se możesz*. w erracie do książki studnickiego. o tym mowa.
* dobre mrzonki. polska miałaby wyciągnąć z kieszeni ruskich białoruś. pięknie. a jak odkręci kurek z gazem, który ruskie zakręcą? może kocyki braciom białorusinom wyślemy? idź się jebnił w łep.
Ostatnio zmieniony 18-02-2020, 15:53 przez
Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Ascetic
18-02-2020, 15:52
Pan_Kimono pisze:proste pytanie, dasz rade: czytales?
z tym ćpaniem to chciałem ci dobrze zrobić. tak, żeby ludzie widzieli, że zwykły ćpun z ciebie a nie bezmózg. ale ty dalej brniesz. jak wolisz być niedorozwojem - twój biznes. masz napisane powyżej. między wierszami, ale masz.
podsumowując. co następuje:
- ironii nie łapie,
- między wierszami nie czyta,
- pyszczy coś do starszych
ham i przygłup. jednym słowem.
a i jeszcze katol. teraz sobie przypomniałem.
Poro
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
18-02-2020, 15:55
kretynie odpowiedz wprost. uznam, ze nie czytales. Wiec na chuj ryja otwierasz?
Dla twojej informacji, nie pije i nie cpam, za to trenuje jak pojebany. cos jeszcze?
Katol? o kurwa XDDDDDDDDDD typie, wspolczuje twojej corce takiego strego. EOT, nie ma o czym z takim warzywem nawet rozmawiac.
Ostatnio zmieniony 18-02-2020, 15:58 przez
Pan_Kimono, łącznie zmieniany 1 raz.
KVLT lizania CZASZKI