Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- devastator77
- zahartowany metalizator
Re: Dowcipy v. n'ta
Starsi powiadają,że za czasów Polski Ludowej wszelakie dobra w dużych ilościach szły na Śląsk:samochody,lodówki,pralki,telewizory i mogli sobie kupować bez większych problemów gdy reszta Polski świeciła pustkami i żeby coś dobrego kupi trzeba było swoje odstać albo mieć znajomości.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- rasowy masterfulowicz
Zeby zbyt daleko nie cofac sie w czasie - lata 90 - wiekszosc Polski klepie biede a krety wciaz, dotacje, deputaty, 13,14 chujwie co jeszcze. Bardziej od gornikow nienawidze tylko taksowkarzy.
Z ciekawostek - kumpel z Raciborza opowiadal jak wygladala tam restrukturyzacja gornictwa. Dostali kase za odejscie z kopalni, po paru miesiacach pol Raciborza jezdzilo nowymi Peugeotami. Za pol roku kolejne strajki. Jebac
Z ciekawostek - kumpel z Raciborza opowiadal jak wygladala tam restrukturyzacja gornictwa. Dostali kase za odejscie z kopalni, po paru miesiacach pol Raciborza jezdzilo nowymi Peugeotami. Za pol roku kolejne strajki. Jebac
KVLT lizania CZASZKI
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przypomnijcie jeszcze, który rząd obsrał się przed górnikami gdy ci rozwalili pół stolicy i zamiast aresztować bandę za terroryzm przystał na ich postulaty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
:D:D:D
Mnie najbardziej wkurwiają górnicy, którzy pobierają emerytury górnicze - a znam co najmniej dwa przypadki w których te emerytury są naprawdę wysokie - i chcąc sobie dorobić, chodzą do innej roboty. Po co? Mało im?
Mnie najbardziej wkurwiają górnicy, którzy pobierają emerytury górnicze - a znam co najmniej dwa przypadki w których te emerytury są naprawdę wysokie - i chcąc sobie dorobić, chodzą do innej roboty. Po co? Mało im?
-
- postuje jak opętany!
Ja mam byłego górnika w rodzinie pobierającego 4k PLN renty z tytułu całkowitej niezdolności do pracy, a typ pracuje na budowie :D
- TheDude
- uglak
- TheDude
^ Bingo :)
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- maciek z klanu
A niepełnosprawnym albo.matkom samotnie wychowujących dzieci to już spoko?Pan_Kimono pisze:To jest dramat. Pamietam jak pare lat temu widzialem wpisy zon gornikow pod artykulem o koniecznych cieciach w gornictwie. Jebac maczetami to cale towarzystwo. Caly kraj ma im sie dorzucac do gara.Hatefire pisze:Mieszkam na Śląsku. Mój brat wżenił się w rodzinę górniczą. Mentalność tego środowiska, to jakaś porażka. Chamskie żądania, jakby ich praca wnosiła coś do gospodarki Polski.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- TheDude
Córka Stevena Spielberga rozpoczyna karierę w filmach dla dorosłych
https://www.onet.pl/film/onetfilm/corka ... p,681c1dfa

- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
-
Lepszego tłumaczenia pójścia w ten biznes nie słyszałem.TheDude pisze:Córka Stevena Spielberga rozpoczyna karierę w filmach dla dorosłych
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- Ascetic
- TheDude
Michał Dworczyk uspokaja i zapewnia, że Polska jest gotowa na pierwsze przypadki koronawirusa. – Nie zdiagnozowano ich jeszcze, ale możemy się spodziewać, że w końcu pojawi się u nas ten wirus. Jesteśmy przygotowani i to niezależnie od tego, jak szeroka potencjalnie będzie skala zachorowań – przyznał szef KPRM.
I wszystko to w kraju, gdzie co prawda pielęgniarki żyją lepiej niż w Norwegii, ale sprzęt do szpitali kupuje ze zbiórek publicznych syn byłego milicjanta, publiczne pieniądze szerokim gestem rozdawane są trzydziestotysięcznej bandzie cwanych nierobów, a załatwienie banalnej sprawy skupu opakowań szklanych, urasta do rangi stałego połączenia z księżycem.
I wszystko to w kraju, gdzie co prawda pielęgniarki żyją lepiej niż w Norwegii, ale sprzęt do szpitali kupuje ze zbiórek publicznych syn byłego milicjanta, publiczne pieniądze szerokim gestem rozdawane są trzydziestotysięcznej bandzie cwanych nierobów, a załatwienie banalnej sprawy skupu opakowań szklanych, urasta do rangi stałego połączenia z księżycem.
- uglak
Pomijam bajki, że Owsiak za te drobne na waciki byłby w stanie wyposażać na poważnie szpitale, bo to tylko taka figura retoryczna, ale w jaki sposób skup opakowań szklanych jest banalny? Nawet dla samych butelek po piwie jest to ciężkie, bo każdy koncern po kilka różnych wzorów (chociaż oczywiście dobrym pomysłem byłoby faszystowskie nakazanie im używania butelek NRW), a gdzie reszta? W destylatach prawie każda marka to inny rodzaj szkła. Nawet w majonezonach nie ma konsensusu (choć konserwanty się niestety zdarzają...).535 pisze:a załatwienie banalnej sprawy skupu opakowań szklanych
Guilty of being right