Całkiem dobry film. Podobał mi się a myślałem, że będzie taki sobie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Mocno polecam!!!!!Harlequin pisze:Mocno czekam, może jutro uda się obejrzecŻułek pisze:
kurwa, napisali Dramat / Komedia / Kryminał ale gdzie tam jest komedia to ja nie wiem
Sandler przez cały film drze ryja i kręci się jak gówno w przereblu
dałem się nabrać na "ciekawą końcówke" ale kurwa jakbym znał takiego typa to bym zrobił dokładnie to samo co w fimie, dla mnie zero zaskoczenia i nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda w huj, dawno tak irytującej roli nie widziałem
co ja poradze że zachciało mu się grac poważne role :Pyossarian84 pisze:ech ten Żułek...
Przymierzam się, wyrywkowo obadałem kilka minut, czy warte zapoznania dla wątku z polańskim?devastator77 pisze:
Słabizna!
Dość długo zwlekałem z obejrzeniem tego filmu i jestem zawiedziony,długi i nudny jak cholera,kilka zaledwie fajnych akcji z rozpierduchą na końcu na czele,ale to wszystko za mało.Oglądanie go moim skromnym zdaniem to strata czasu.
Polańskiego w tym filmie jest tyle co kot napłakał.Medard pisze:Przymierzam się, wyrywkowo obadałem kilka minut, czy warte zapoznania dla wątku z polańskim?devastator77 pisze:
Słabizna!
Dość długo zwlekałem z obejrzeniem tego filmu i jestem zawiedziony,długi i nudny jak cholera,kilka zaledwie fajnych akcji z rozpierduchą na końcu na czele,ale to wszystko za mało.Oglądanie go moim skromnym zdaniem to strata czasu.
Są gdzieś napisy do tego? Niekoniecznie polskie, angielskie stykną...wonsz pisze:
pozytywne zaskoczenie.
nie mam pojęcia, ale jeżeli dajesz radę z angielskimi napisami to tu raczej prosty angielski bez akcentu innego niż amerykański.Chal-Chenet pisze:Są gdzieś napisy do tego? Niekoniecznie polskie, angielskie stykną...wonsz pisze:
pozytywne zaskoczenie.