VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: VADER
Arcynuda. Pora na emeryturę.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Może być, że mam dziś nastrój jakiś arcyżyczliwy, ale mnie się od pierwszego strzału podoba.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Weź wyjmij se chuja z uszu i wsadź w anusa głucha kurtyzano...TheDude pisze:Co wy kurwa chcecie? Zajebisty track.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
numery z epki były lepsze, niby tylko 2 minuty może bedzie lepiej
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
Wiesz co? Posłuchaj sobie na przykład tego: " onclick="window.open(this.href);return false; a później przeproś. :-)TheDude pisze:Co wy kurwa chcecie? Zajebisty track.
all the monsters will break your heart
- nicram
jak znasz to powinieneś wiedzieć, że ten nowy wałek nie jest zajebisty. :-)TheDude pisze:^ Znam całą dyskografię i sam se przepraszaj :)
all the monsters will break your heart
-
No to jak znasz całą dyskografię to jednak jest jak pisałem powyżej...TheDude pisze:^ Znam całą dyskografię i sam se przepraszaj :)
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Nie skorzystam z propozycji i odpierdol się przydrożna lodziaro z hivem :)Wódka i Piwo pisze:No to jak znasz całą dyskografię to jednak jest jak pisałem powyżej...TheDude pisze:^ Znam całą dyskografię i sam se przepraszaj :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kompletnie mi ten nowy kawałek nie robi.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Darekthrone
- w mackach Zła
Taka tam łupanka bez polotu. Wkurwia te nowoczesne brzmienie bębnów, jakby z automatu. Czy te wiekowe kapele tego nie słyszą i do kurwy nędzy, nie mogą wymusić na ludziach odpowiadających za mastering, aby brzmiały w miarę sensownie? Dlatego tak uwielbiam brzmienie kapel z lat 80 i pierwszej połowy 90, kiedy to wszystko miało ręce i nogi, sound był organiczny, ciepły, z jajem.
-
Zero szacunku dla starych kapel, które doskonale wiedzą jak osiągnąć dobre brzmienie, ale nagrywają taki plastik.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Obstawiam, że to nie kwestia masteringu, tylko podkładania próbek, bo tak wychodzi po taniości ;)Darekthrone pisze: Czy te wiekowe kapele tego nie słyszą i do kurwy nędzy, nie mogą wymusić na ludziach odpowiadających za mastering, aby brzmiały w miarę sensownie?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.