Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: Księża
Ja rozumiem (jakoś tam; nie, w sumie nie rozumiem) ideologiczne zapędy kolegi Pacjenta, żeby zrównywać pedofilów z homoseksualistami. Ale mówimy jednak o dwóch zupełnie różnych kategoriach ludzi: pierwsza to tacy, co krzywdzą ludzi bezbronnych (tu zresztą ksiądz gwałcący niepełnosprawną umysłowo też pasuje), druga to tacy, którzy mają swoje dorosłe, oparte na wzajemnej zgodzie, życie seksualne. Że go nie rozumiem? Co z tego, nie muszę. Nie rozumiem wielu rzeczy na tym świecie. No żesz kurwa, naprawdę, po kiego chuja wysyłać na terapię człowieka, który nikomu nie robi krzywdy i żyje, jak chce? Bo koledze Pacjentowi nie pasuje? Przymusowe (i spowodowane przez kościółkowych rodziców) terapie młodych homoseksualistów w USA są pięknym przykładem tego, że jest to kompletna bzdura.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Towarzysz Piotrowicz też?535 pisze:Całe to świętojebliwe towarzystwo, winno być poddane obowiązkowej kastracji.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
[youtube][/youtube]Jimmy Boyle pisze:535 pisze:Towarzysz Piotrowicz też?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
^
Eh, aż dziw bierze ileż tam jest człowieków z żelaza, marmuru, betonu, tudzież gówna.
Eh, aż dziw bierze ileż tam jest człowieków z żelaza, marmuru, betonu, tudzież gówna.
To ja może przypomnę ową misterną konstrukcję "rozumowania". Chodzi o to, że w tym temacie oburzamy się praktykami czarnych kurew vel pasterzy udających pana boga, którego sami sobie wymyślili, by straszyć nim swoich pacjentów. Tymczasem to pojedyncze, słabo udowodnione, przypadki. Jakiś klecha bzyknął małą Kasię, inny nieletniego Pawełka. No niby niedobrze, ale przecież każdy pederasta ma minimum pięciuset partnerów i w tym zapewne także nieletnich. Oczywista oczywistość oraz obrzydliwa obrzydliwość. Poza tym murarze gwałcą przynajmniej równie często. To taki sprytny sposób na obronę swojego kościółka i tych rozpuszczonych nierobów, podobno zbawców bantustanu, a ja mam szesnaście lat i kręcone włosy.Lukass pisze:Ja rozumiem (jakoś tam; nie, w sumie nie rozumiem) ideologiczne zapędy kolegi Pacjenta, żeby zrównywać pedofilów z homoseksualistami. Ale mówimy jednak o dwóch zupełnie różnych kategoriach ludzi: pierwsza to tacy, co krzywdzą ludzi bezbronnych (tu zresztą ksiądz gwałcący niepełnosprawną umysłowo też pasuje), druga to tacy, którzy mają swoje dorosłe, oparte na wzajemnej zgodzie, życie seksualne. Że go nie rozumiem? Co z tego, nie muszę. Nie rozumiem wielu rzeczy na tym świecie. No żesz kurwa, naprawdę, po kiego chuja wysyłać na terapię człowieka, który nikomu nie robi krzywdy i żyje, jak chce? Bo koledze Pacjentowi nie pasuje? Przymusowe (i spowodowane przez kościółkowych rodziców) terapie młodych homoseksualistów w USA są pięknym przykładem tego, że jest to kompletna bzdura.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://gazetaolsztynska.pl/549098,Jego- ... iwosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sgt. Barnes
[youtube][/youtube]
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Dobry trolling, śmiechłem :)Sgt. Barnes pisze:[youtube][/youtube]
- Medard
Tymczasem niektórzy by chcieli, a wstydzą się kupić.
Proboszcz jednej z podkarpackich parafii miał zostać zatrzymany za... kradzież prezerwatyw w Biedronce. Ksiądz został już odwołany przez biskupa.
https://wiadomosci.wp.pl/proboszcz-z-ja ... 961338497a
Proboszcz jednej z podkarpackich parafii miał zostać zatrzymany za... kradzież prezerwatyw w Biedronce. Ksiądz został już odwołany przez biskupa.
https://wiadomosci.wp.pl/proboszcz-z-ja ... 961338497a
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://slawno.naszemiasto.pl/darlowo-r ... c3-4281704" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nerwowy
https://ostrzegamy.online/muzyka-narzed ... czlowieka/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fani Ojca Tadeusza mogą dopisać do listy zagrożeń kolejną pozycję. Przejebana sprawa kiedy to niebezpieczeństwo czai się wszędzie - nawet na półce z płytami.
Fani Ojca Tadeusza mogą dopisać do listy zagrożeń kolejną pozycję. Przejebana sprawa kiedy to niebezpieczeństwo czai się wszędzie - nawet na półce z płytami.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
O jasny gwint, czytam to i wszystko się zgadza. Czy nie można po prostu tego wszystkiego zakazać?Nerwowy pisze:https://ostrzegamy.online/muzyka-narzed ... czlowieka/
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- TheDude
^ Dziwne, że nie przypierdalają się do techno i mocniejszej elektroniki. Przecież na takiej solidnej imprezie nikt się nie bawi w czczenie rogatego tylko jest alko, dragi, ruchanie i skąpo odziane panny i panowie czasem też, zwłaszcza w wydaniu tęczowym :)
- Nerwowy
O techno też jest sporo akurat ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Medard
TheDude pisze:^ Dziwne, że nie przypierdalają się do techno i mocniejszej elektroniki. Przecież na takiej solidnej imprezie nikt się nie bawi w czczenie rogatego tylko jest alko, dragi, ruchanie i skąpo odziane panny i panowie czasem też, zwłaszcza w wydaniu tęczowym :)
Czytałeś? Przecież piszą również o techno, a nawet o pop (wygooglałem tego zjeba Avicii).
Die Welt ist meine Vorstellung.
- TheDude
^ Czytałem z rańca artykuł w oparciu o ten materiał i tam głównie na metal jebanie było podkreślone. Nevermind. Nadrobiłem już zaległości :)
- uglak
Przecież Kasjaniuk prowadzi swoją krucjatę już od dawna. Nawet na forume już się parę razy przewijał. Ten artykuł akurat jest lajtowy, jeśli chodzi o odpały tego jegomościa (żeby nie było, że nie ostrzegałem ;-) )
EDIT: mam nową nazwę dla viewtopic.php?f=4&t=16839" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: mam nową nazwę dla viewtopic.php?f=4&t=16839" onclick="window.open(this.href);return false;

Guilty of being right
- Prodi
- postuje jak opętany!
Ten kto wkleił mądrości Kasjaniuka niech teraz opłaci moją chemioterapię, a właściwie to jej kontynuację po dość długiej przerwie (niestety nawrót guza po lekturze takich fantastycznych pozycji jak min. ta o subkulturach pana Prejsa).
Nie będę się denerwował, oddam tylko głos poecie:
"TOŻSAMOŚĆ TOWAROWA
SUBKULTUR ODZIEŻOWYCH ^
BIERNE WCHŁANIANIE
GOTOWYCH MARZEŃ."
Wypierdalać.
Nie będę się denerwował, oddam tylko głos poecie:
"TOŻSAMOŚĆ TOWAROWA
SUBKULTUR ODZIEŻOWYCH ^
BIERNE WCHŁANIANIE
GOTOWYCH MARZEŃ."
Wypierdalać.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...