Niedobrze. Nasuwa się pytanie , a co z godnością człowieka?TheDude pisze:Najchętniej bym ten czas spędził śpiąc ale niestety muszę udawać w miarę normalnie funkcjonującego członka rodziny :)
Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
535
Re: Jak obchodzicie święta?
-
abstract
- postuje jak opętany!
Nasuwa się pytanie: czy ten kolega nadal mieszka z mama?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja w aucie spedzam z przyjemnoscia, bo mam tam lepszy sprzet audio xDDSybir pisze:Świąteczny czas spędzę tak, jak każdy inny: w samochodzie, w pracy i przy dziecku.
woodpecker from space
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wiadomix B)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Właśnie niedawno wymieniłem radio na stację multimedialną, ma na pokładzie niezłego daca, a pierwsze odsłuchy bardzo pozytywne, co prawda nie ma cd,Triceratops pisze:Ja w aucie spedzam z przyjemnoscia, bo mam tam lepszy sprzet audio xDDSybir pisze:Świąteczny czas spędzę tak, jak każdy inny: w samochodzie, w pracy i przy dziecku.
ale
święta to dobry czas na przetestowanie i posłuchanie kolęd.
Wgrałem wczoraj dyskografię Malevolent creation.
Ostatnio zmieniony 23-12-2019, 10:39 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Płyty kompaktowe w samochodzie to niepraktyczna klasyka gatunku ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Płyty i płyny pozostaną w domu :)Sybir pisze:Płyty kompaktowe w samochodzie to niepraktyczna klasyka gatunku ;)
- Triceratops
Ja mam kaseciaka, cedeka nie chce wstawiac nawetSybir pisze:Płyty kompaktowe w samochodzie to niepraktyczna klasyka gatunku ;)
woodpecker from space
- devastator77
- zahartowany metalizator
Jako,że ja i moja luba mam wszystkie religie tego świata głęboko,wiecie gdzie,tak samo nasze córki więc będą to normalne dni tylko jedzenia i trunków będzie więcej bo cały tydzień wolny no i duże wydarzenie będzie gdyż najstarsza córka przyjedzie ze swoim chłopakiem który z tego co wiem też trzyma się z dala od religii i żadnych świąt nie obchodzi,więc z lubą mą będziemy mu się przyglądać.
Od lat też przyglądamy się temu całemu szaleństwu polaczków w każde święta i chyba z każdym rokiem jest ono coraz większe.
Od lat też przyglądamy się temu całemu szaleństwu polaczków w każde święta i chyba z każdym rokiem jest ono coraz większe.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Pokaż mu temacik o kocurach i bobrach i obserwuj reakcję.
- Medard
Jeżeli to w porządku chłop, to założy konto na masterfulu i będzie wrzucał zdjęcia do tematu.Gunman pisze:Pokaż mu temacik o kocurach i bobrach i obserwuj reakcję.
-
Pacjent
Jeśli nie będzie żadnej choinki, opłatka, postnych dań i innych katolickich rekwizytów dla hipokrytów to szacunek.devastator77 pisze:Jako,że ja i moja luba mam wszystkie religie tego świata głęboko,wiecie gdzie,tak samo nasze córki więc będą to normalne dni tylko jedzenia i trunków będzie więcej bo cały tydzień wolny no i duże wydarzenie będzie gdyż najstarsza córka przyjedzie ze swoim chłopakiem który z tego co wiem też trzyma się z dala od religii i żadnych świąt nie obchodzi,więc z lubą mą będziemy mu się przyglądać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
A co jest nie tak z postnymi jedzeniami? Pierogi z kapuchą, śledzie i faszerowane jajca cvlt eternal.
-
Pacjent
Wiesz skąd ten post 24 grudnia?Self pisze:A co jest nie tak z postnymi jedzeniami? Pierogi z kapuchą, śledzie i faszerowane jajca cvlt eternal.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Nie bądźmy nadgorliwymi neofitami a rebours. Mam powiedzieć matce, która mnie wychowała, że pierdolę i nie przyjdę na wigilię? Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak rodzice umrą (odpukać) dam se siana z tradycją, póki co korona z głowy mi nie spadnie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Poza tym potrawy wigilijne to jedne z największych rarytasów kuchni polskiej, barszcz czerwony lub biały grzybowy, rosół z głów karpia, pierogi z grzybami, śledzie z cebulką.Hatefire pisze:Nie bądźmy nadgorliwymi neofitami a rebours. Mam powiedzieć matce, która mnie wychowała, że pierdolę i nie przyjdę na wigilię? Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak rodzice umrą (odpukać) dam se siana z tradycją, póki co korona z głowy mi nie spadnie.
Nie ma co sobie żałować, nieczęsto jadam niektóre specjały, miałem dwie wigilie w pracy,
a jutro trzecia u rodziców.
To co jest minusem tych świąt, można sobie odpuści, jak zakupy, światełka, mikołaje i renifery, tiry z colą itp.
-
Stary Metal
Źafnej Kurw a choinki
Żadnych w pixde życwń
Ani šwieconegi gowna
Tylko golona wóda i Heavy Metal
I jeszcze nne sprawy, ale to nie wasz a sprawa.
Żadnych w pixde życwń
Ani šwieconegi gowna
Tylko golona wóda i Heavy Metal
I jeszcze nne sprawy, ale to nie wasz a sprawa.
Ostatnio zmieniony 23-12-2019, 20:39 przez Stary Metal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nostromo
- w mackach Zła
Tiry z colą są jak "Kevin sam w domu" - nie do ruszenia. Esencja i symbol tego czym aktualnie są święta. Jedyny plus tych świąt to to, że jest wolne. Wszystko pozamykane i jest dobrze. Katole napasieni, siedzą w domach. Wszędzie spokój i ulice puste.Medard pisze:
To co jest minusem tych świąt, można sobie odpuści, jak zakupy, światełka, mikołaje i renifery, tiry z colą itp.
- uglak
Ja w sumie nawet wole postne niż świąteczne. Łazanki z kapustą i grzybami doprawione słuszną warstwą świeżo mielonego pieprzu to jest czyste zniszczenie.Self pisze:A co jest nie tak z postnymi jedzeniami? Pierogi z kapuchą, śledzie i faszerowane jajca cvlt eternal.
Guilty of being right
-
Pacjent
Nigdy nie identyfikowałem Cię jako skrajnego antykatolickiego wojownika. Raczej w tej grupie szukałabym takich hipokrytów.Hatefire pisze:Nie bądźmy nadgorliwymi neofitami a rebours. Mam powiedzieć matce, która mnie wychowała, że pierdolę i nie przyjdę na wigilię? Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak rodzice umrą (odpukać) dam se siana z tradycją, póki co korona z głowy mi nie spadnie.