Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- devastator77
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
Podobno ruszył nowy sezon Raya Donovana? Ktoś coś wie więcej? Na HBO nie ma.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Maro
- weteran forumowych bitew
Jest . Są już cztery odcinki, jak na razie słabo.
- devastator77
Będzie drugi sezon bardzo dobrego Miasta na wzgórzu!

Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Maro
- weteran forumowych bitew
dobra news
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

eeeeeeeee troche mi się to z Jędrzejszyk kojarzy, przed walką wygląda obiecująco ale po
:P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- devastator77

Całkiem niezły angielski serial.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Obejrzałem trzy odcinki Wiedźmina a'la Netflix. Trzymajcie się w tej Polsce :)
Edit:

Edit:

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- vicek
Czemu tylko w player?Żułek pisze:
eeeeeeeee troche mi się to z Jędrzejszyk kojarzy, przed walką wygląda obiecująco ale po
:P
- maciek z klanu
Ten wiedźmin nowy to niestety tak mix gry o tron i korony krolow. Mocno srednie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-

znakomity. klimat, że ja jebie
jak chodzi o Wiedźmina, wezmę się pewnie w przyszłym tygodniu.
ale te teksty o koronie królów zaczynają mnie powoli osłabiać. jakiś cieć tak napisał w jakiejś recenzji i teraz co drugi powtarza
-
- postuje jak opętany!
Bagiński się z deka nie popisał...
Postać Geralta spoko, Jaskiera też.
Może obejrzę drugi sezon jak wyjdzie.
Postać Geralta spoko, Jaskiera też.
Może obejrzę drugi sezon jak wyjdzie.
- Sybir
Ten człowiek chyba w życiu nie obejrzał 5 minut wzmiankowanego serialu TVP. Co do produkcji amerykańskiej, po obejrzeniu całości oceniłbym serial na 4/10 - ocenę podbijają dwa ostatnie odcinki, gdzie wreszcie coś się zaczyna spajać (współczuję ludziom, którzy wzięli się lub wezmą za netfliksowego Wiedźmina, nie sprawdziwszy uprzednio, co tam Sapkowski naskrobał - np. taka Sybirowa co kilka minut pytała mnie, o co chodzi w tym, co się akurat dzieje na ekranie :D). Biorę to za dobrą monetę w perspektywie kolejnej serii (lub kolejnych). Tzw. life hack: dajcie sobie spokój z polskim dubbingiem ;)Heretyk pisze:ale te teksty o koronie królów zaczynają mnie powoli osłabiać. jakiś cieć tak napisał w jakiejś recenzji i teraz co drugi powtarza
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
4/10? kurwa, srogo. ja się naprawdę nastawiałem na coś przynajmniej dobrego a może i lepiej, a tu coraz więcej widzę takich ocen. interesująca sprawa
- Medard
Obejrzałem w nocy 1,5 odcinka na razie w wer. anglojęzycznej.Heretyk pisze:4/10? kurwa, srogo. ja się naprawdę nastawiałem na coś przynajmniej dobrego a może i lepiej, a tu coraz więcej widzę takich ocen. interesująca sprawa
Nie zdążyłem się wkręcić,
ani mnie nie zniechęcił na razie, jakieś 6,5/10. Książki oceniam wyżej.
Sam aktor grający wiedźmina wydaje się niezły. Smaczki są, jak pożar cintry czy iluzje czarodzieja. Przysiądę obejrzeć kolejne odcinki.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
rozumiem, ale 4 to już jest poniżej krytyki, słabiej niż przeciętny. nie chce mi się w to wierzyć jakoś
a że książki lepsze, cóż. to wiem bez oglądania.
- Medard
Tak źle to akurat nie jest, trochę przegadany jest może, to akurat podobne do książek. Gdyby dialogi trochę skrócono byłoby lepiej.Heretyk pisze:rozumiem, ale 4 to już jest poniżej krytyki, słabiej niż przeciętny. nie chce mi się w to wierzyć jakoś
-
haha ja znowu gdzieś wyczytałem, że dialogi tak ukrócone i spłaszczone w stosunku do książek, że niszczy to cały serial ;) co człowiek to opinia. trzeba samemu sprawdzić i się przekonaćMedard pisze: Tak źle to akurat nie jest, trochę przegadany jest może, to akurat podobne do książek. Gdyby dialogi trochę skrócono byłoby lepiej.
-
przypomniało mi się, że miałem jeszcze umieścić tu pewne ostrzeżenie. chodzi o ten serial, który obejrzałem jakiś czas temu:

wylądował na wielu listach podsumowujących rok jako jeden z najlepszych, a okazuje się,iż jest to "dzieło" tak naładowane polityczną poprawnością i absolutnie obrzydliwą, nachalną propagandą LGBT, że wprost nie mogłem uwierzyć. do tego absurdalna, pełna dziur fabuła i aktorstwo na poziomie "klanu". gdyby komuś przyszło do głowy, żeby sobie to odpalić, to odradzam z całego serca

wylądował na wielu listach podsumowujących rok jako jeden z najlepszych, a okazuje się,iż jest to "dzieło" tak naładowane polityczną poprawnością i absolutnie obrzydliwą, nachalną propagandą LGBT, że wprost nie mogłem uwierzyć. do tego absurdalna, pełna dziur fabuła i aktorstwo na poziomie "klanu". gdyby komuś przyszło do głowy, żeby sobie to odpalić, to odradzam z całego serca
- Medard
1,5 odcinka to za mało, żeby sobie wyrobić opinię. Zobaczę, co będzie po trzech.Heretyk pisze:haha ja znowu gdzieś wyczytałem, że dialogi tak ukrócone i spłaszczone w stosunku do książek, że niszczy to cały serial ;) co człowiek to opinia. trzeba samemu sprawdzić i się przekonaćMedard pisze: Tak źle to akurat nie jest, trochę przegadany jest może, to akurat podobne do książek. Gdyby dialogi trochę skrócono byłoby lepiej.
-
a najlepiej po ośmiu :) wielu twierdzi, że ostatnie najlepsze