Sporo ciekawych tytułów także zapraszam na pierwsze strony działu z nowościami....a i na 8500 pozycji z działu starocie można zerknąć :)
https://shop.fallentemple.pl/nowosci.html" onclick="window.open(this.href);return false;
m.in.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
no to super :) kto wie może coś jeszcze wpadnie przy okazji ;)fallentemple pisze:co kliknięte w sklepie to automatycznie odłożone :)
Żułek pisze:dobra zamówienie kolejne poszło :(
mam nadzieje że w miedzy czasie nic mi nie zniknie bo mam zamiar zapłacić po świetach ;)
Jestem z Tomkiem w kontakcie w tym temacie od kilku miesięcy. Na chwile obecną ciężko się z nim skontaktować w ogóle.Artur_burzum pisze:Witaj Tomek będziecie mieli LP-isy Akitsa z Hospitala?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
a jak to zrobić ? bo akurat wypadła mi jedna pozycja skąd indziej i bym sobie dołożył bo jest u was :)fallentemple pisze:,przypominam że kilka zamówień osobno zrobionych można połączyć w jedną paczkę z jednymi kosztami wysyłki
Zamawiasz dajesz place i nie płacisz tylko jak skonczysz. Ja ostatnio miałem w sklepie kilkanaście pozycji i zapłaciłem jak chciałem finalizować. Zbierałem pół roku. Czyli masz kilkanaście zleceń u nich, czy tam zamówień.Żułek pisze:a jak to zrobić ? bo akurat wypadła mi jedna pozycja skąd indziej i bym sobie dołożył bo jest u was :)fallentemple pisze:,przypominam że kilka zamówień osobno zrobionych można połączyć w jedną paczkę z jednymi kosztami wysyłki
Ja miałem ostatnio pół roku zbierania. Nie upominali się, sam stwierdziłem że placeStoigniew pisze:a jaka jest graniczna cierpliwość chłopaków ze sklepu ?? w sensie przez jaki czas lub przez ile zamówień mogę sobie tak zbierać i nie płacić ??
Artur_burzum pisze:Witaj Tomek będziecie mieli LP-isy Akitsa z Hospitala?
Żułek pisze:a jak to zrobić ? bo akurat wypadła mi jedna pozycja skąd indziej i bym sobie dołożył bo jest u was :)fallentemple pisze:,przypominam że kilka zamówień osobno zrobionych można połączyć w jedną paczkę z jednymi kosztami wysyłki
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz