Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Kłopoty ze zdrowiem
spoko
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dzis w Trujce u Strzyczkowskiego byla audcyja czy zmusic wszystkich do szczepien czy nie. Kol SATYROS sluchal?? Oczywiscie jako expert wystapil pan Grzesiowski majacy udzialy w firmach produkujacych rozne farmaceutyczne specyfiki. Z drugiej strony nie bylo nikogo wiec jebali w beben do oporu, choc pare osob sprobowalo zastosowac logike na prowadzacym.
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
Taka dawke d3 masz z suplementow czy z lekow?Triceratops pisze:Nie, generalnie nie zre supli, bo to dla tych co sie zywic nie potrafia, biore tylko d3 i jod (i duze dawki soli) w ramach eksperymentow i to tylko przewaznie w czasie cykli treningowych. Od supli latwi sie uzaleznic psychicznie ale jak jestes na Kwachu to powinienes miec wyjebane na to wszystko ;) Zdrowi supli nie zra
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
- Triceratops
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Jolanta Kwaśniewska wyznała ostatnio, że Kwachu cierpi na nietolerancję alkoholu. Słynny incydent w Charkowie był skutkiem tego, że w drodze koledzy namówili Olka do wypicia "jakiegoś koniaku". Chłopina w świadomości ogółu funkcjonuje jako ochlajmorda, a on właśnie ma nietolerancję.
Kerosene keeps me warm.
- Triceratops
Ja tez mam nietolerancje jak wypije wiadro bimbru.
Premier Miller w wywiadze powiedział, że to Flaszka Głódź, Dziewulski jako uczestnik spotkania potwierdził. Ktos tu klamie,
Premier Miller w wywiadze powiedział, że to Flaszka Głódź, Dziewulski jako uczestnik spotkania potwierdził. Ktos tu klamie,
woodpecker from space
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Myślę, że nikt nie kłamie. Chodziło mi właśnie o próg nietolerancji. Myślę, że Kwachu ma nietolerancję powyżej 0.7 litra koniaku na godzinę. Głódź, wiadomo, święty człowiek o niewymiernej tolerancji.
Kerosene keeps me warm.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
:DTriceratops pisze:Ja tez mam nietolerancje jak wypije wiadro bimbru.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Triceratops
Tak podobno bardzo tolerancyjny jest. Z tego co pisal kiedys Dziewulski, nie pamietam czy w ksiazce czy w jakims wywiadzie, to ponoc po Glodziu nie bylo nic widac, bo morde i tak ma czerwona caly czas, a Olka rzucalo jak zyda po pustym sklepie, co bylo widac na grobach w Charkowie.83koper83 pisze:Myślę, że nikt nie kłamie. Chodziło mi właśnie o próg nietolerancji. Myślę, że Kwachu ma nietolerancję powyżej 0.7 litra koniaku na godzinę. Głódź, wiadomo, święty człowiek o niewymiernej tolerancji.
woodpecker from space
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Kiedy to było? 20 lat temu? Prawaki wrogom nigdy nie zapominają. A to nie było tak, że Lech się spóźnił do Smoleńska bo też nie tolerowal poprzedniego dnia?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Triceratops
Zluzuj poslady ojciec i doczytaj z kilka postow wstecz. Najebal sie to sie najebal, ludzka sprawa, tylko, ze akurat mu sie przydarzylo byc prezydentem, Walnij se browarka bos spiety jak naplet stulejarza
woodpecker from space
- Ascetic
heh, te walające się małpki w kancelarii, a może i nawet w luku bagażowym lotu, to jakby tajemnica poliszynela. tyle, że mów to takim jak powyżej. nie dotrzesz. szkoda czasu. swoją drogą> jakby ten drugi z matrycy wycięty czasem też coś raz na jakiś czas przywalił, to nam cebulakom by się lepiej żyło.Tatuś pisze:Kiedy to było? 20 lat temu? Prawaki wrogom nigdy nie zapominają. A to nie było tak, że Lech się spóźnił do Smoleńska bo też nie tolerowal poprzedniego dnia?
Poro
- Skaut
- Triceratops
Cos nie poszlo tak...
Ale jest na yt seria wywiadow z tym autorem tej zielonej ksiazki "Mit chorob nieuleczanbcych i wielki biznes". Koles wypil pol buteleczki 1% Lugola za jednym razem
Ale jest na yt seria wywiadow z tym autorem tej zielonej ksiazki "Mit chorob nieuleczanbcych i wielki biznes". Koles wypil pol buteleczki 1% Lugola za jednym razem
woodpecker from space
- Skaut
To jest niestety straszne w drugą stronę. Żre tłuszcze i jest mu ciepło :)))Triceratops pisze:Cos nie poszlo tak...
Coś tam było! Człowiek!
- Triceratops
Normalna sprawa, a jak ma mu byc, zimno? Mowisz o tym linku co wkleiles?
woodpecker from space
- maciek z klanu
Za dużo mglyHeretyk pisze:wiem, ale uświadomiłem sobie, że nie jem praktycznie żadnych produktów które by zawierały magnez, a czuję się jakiś roztrzęsiony ostatnio, do tego drgania powiek, skurcze i takie dziwne rzeczy, więc może coś w tym być. zobaczymy
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ggfh
- w mackach Zła
Tak tylko......
Chcialem w tym smutnym dniu zaapelowac byscie badali sobie nerki - chodzi o badanie poziomu keratyniny we krwi. Albo badanie moczu na obecnosc albumin.
Badania krotkie, niezbyt kosztowne a moga przedluzyc znaczaco zycie. Niestety, "padajace" nerki nie bola. A jak juz dojdzie do czlowieka, ze cos jest nie tak - jest zdecydowanie za pozno. I dializy nie pomoga.
Chcialem w tym smutnym dniu zaapelowac byscie badali sobie nerki - chodzi o badanie poziomu keratyniny we krwi. Albo badanie moczu na obecnosc albumin.
Badania krotkie, niezbyt kosztowne a moga przedluzyc znaczaco zycie. Niestety, "padajace" nerki nie bola. A jak juz dojdzie do czlowieka, ze cos jest nie tak - jest zdecydowanie za pozno. I dializy nie pomoga.
-
Podobno dzięki gołym kostkom na mrozie (swoją drogą żenująca moda) reumatolodzy będą mieli za kilka/kilkanaście lat najbardziej oblegane gabinety ze wszystkich specjalistów, zwłaszcza że tego co teraz młodzież wymrozi nie da się wyleczyć do końca życia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- SATYROS
- w mackach Zła
A co, kolega już też po przeszczepie?ggfh pisze:Tak tylko......