Ja mu zazdroszcze, tak troche.Lord Gorloj pisze:Jesteś trollem, kretynem, starcem zakochanym w świętych krowach albo masz dwanaście lat.Heretyk pisze:na pewno najlepsza mgła i na pewno jedna z najlepszych płyt jakie słyszałem
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MGŁA
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
Ładny mają narzut. Poczekam na ceny z distra.Ogre pisze:Premiera wersji winylowej jest planowana na 24 stycznia. M.in. w EMP możesz składać zamówienie na placka.dcd pisze:Ale winyla to już mogliby puścić w obieg...
- Lucek
- weteran forumowych bitew
moi drodzy po co kłótnie ? po co wasze swary głupie ? wnet i tak zginiecie w ....
czy nie lepiej zaoszczędzić sobie tego nudnego drętwego pierdolenia i powiedzieć wprost ze jak ktoś dał sie nabrać na te mdłe niedojebane pitu pitu które serwuje mgiełka to jest kurwa skończonym cymbałem bez pojęcia o black metalu ? ze jest kurwa głuchym chujem na kaczych stopach ?
Hailsa!
czy nie lepiej zaoszczędzić sobie tego nudnego drętwego pierdolenia i powiedzieć wprost ze jak ktoś dał sie nabrać na te mdłe niedojebane pitu pitu które serwuje mgiełka to jest kurwa skończonym cymbałem bez pojęcia o black metalu ? ze jest kurwa głuchym chujem na kaczych stopach ?
Hailsa!
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No co ty nie powiesz ;DDD.abbaojcze pisze:Dla mnie Mgla istnieje do WHTN. Brzmienie surowsze, a i wokal bardziej wsciekly. Nowsze albumy wydaja mi sie bardziej wygladzone.
Akurat ostatnia płyta ma więcej wspólnego z M/FDN niż którakolwiek po Grozie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
Nie napisalem, ze mnie cos dziwi, tylko, ze zazdroszcze,COFFIN pisze:No ale co Cie tak strasznie dziwi?Triceratops pisze: Ja mu zazdroszcze, tak troche.
woodpecker from space
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Mgła to rzadki przypadek zespołu "easy listening", który jednak tworzy muzykę na kurewsko wysokim poziomie. Zresztą, co za różnica, kto tego słucha? Jakby słuchało tego 10 najbliższych znajomych Mikołaja z piwnicy to nagle obrosłoby większym kultem? Błagam ;)
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Swoją drogą - pytanie zadał całkiem dobre, ja chyba nie znam w black metalu niczego podobnego...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
Easy listening na wysokim poziomie...........hmm, no ja uwielbiam taka muzyke ale to byly czasy ejtis popu a nie black metaluDeathhammer66 pisze:Mgła to rzadki przypadek zespołu "easy listening", który jednak tworzy muzykę na kurewsko wysokim poziomie. Zresztą, co za różnica, kto tego słucha? Jakby słuchało tego 10 najbliższych znajomych Mikołaja z piwnicy to nagle obrosłoby większym kultem? Błagam ;)
To jest easylistening na wysokim poziomie, chocby ten klangujacy basik. Parkiet trzeszczy od emocji.
[youtube][/youtube]
woodpecker from space
Myślę chłopcze, że pomyliłeś forka. Tutaj liczy się to, kto kim jest, jaką ma fryzurę, ile w bicku i czy jest prawdziwym patryjotom. Oddal się więc w spokoju, jeśli chcesz zachować zdrowie swoje i swojej rodziny.Deathhammer66 pisze:Mgła to rzadki przypadek zespołu "easy listening", który jednak tworzy muzykę na kurewsko wysokim poziomie. Zresztą, co za różnica, kto tego słucha? Jakby słuchało tego 10 najbliższych znajomych Mikołaja z piwnicy to nagle obrosłoby większym kultem? Błagam ;)
- Ascetic
nie, no Michał. ale, tak poważnie. tak hipotetycznie, przy barze na jakimś bolcach, bo przecież, to też się takie izilistning robi, jakby taki koleś chciał zbić piątke, jako ziom z tego forka (bo obstawiam, że to może być taki jeden co kasa w piecu pali i na żaden koncert nie może dotrzeć), to co byś zrobił?535 pisze:Myślę chłopcze, że pomyliłeś forka. Tutaj liczy się to, kto kim jest, jaką ma fryzurę, ile w bicku i czy jest prawdziwym patryjotom. Oddal się więc w spokoju, jeśli chcesz zachować zdrowie swoje i swojej rodziny.Deathhammer66 pisze:Mgła to rzadki przypadek zespołu "easy listening", który jednak tworzy muzykę na kurewsko wysokim poziomie. Zresztą, co za różnica, kto tego słucha? Jakby słuchało tego 10 najbliższych znajomych Mikołaja z piwnicy to nagle obrosłoby większym kultem? Błagam ;)
Poro
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Prawie 14 lat od założenia tematu przez imć Romana Mgła nagrywa kolejny, świetny album. Myślę, że chyba nikt z wtedy tu piszących nie sądził, że aż tak dobrze się to wszystko rozwinie.

Wypada powiedzieć - tak trzymać.

'Come the Blessed Madness'
- Drone
Mogę powiedzieć, że byłem w 100% przekonany od czasów "Grozy", że tak właśnie będzie. Mam świadków ;)COFFIN pisze:Prawie 14 lat od założenia tematu przez imć Romana Mgła nagrywa kolejny, świetny album. Myślę, że chyba nikt z wtedy tu piszących nie sądził, że aż tak dobrze się to wszystko rozwinie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- maciek z klanu
NachtmystiumWaszJudasz pisze:Swoją drogą - pytanie zadał całkiem dobre, ja chyba nie znam w black metalu niczego podobnego...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo