535 pisze:Oglądając to coś, zrozumiałem, że jestem prawdopodobnie starym pederastą. Wpisujcie miasta.
[youtube][/youtube]
Wiesz co, odpaliłem to sobie wczoraj jak wrzuciłeś i pomyślałem: jakbym miał zgadywać z muzyki, to powiedziałbym, że to Arch Enemy. Dzisiaj wchodzę na jutuba a tam w propozycjach... W miniaturce widać inspirację;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
To znakomita wiadomosc, ze idioci sie nie beda rozmnazac. Mocno kibicuje tej pani kimkolwiek ona jest. Zachecam tez reszte celebrytow znanych nie wiem z czego.
Tymczasem Piróg podejmuje jakieś działania rekrutacyjne, więc może forumowa lewica jest zainteresowana?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie żebym się jakoś poczuwał do bycia częścią "forumowej lewicy", ale myślę że to raczej ty ze swoimi ciągotkami do wyszukiwania wszystkiego co pedalskie (to się chyba nazywa "gej radar" czy jakoś tak) powinienieś zgłosić akces, oczywiście wraz ze swoimi kolegami z NOPu .
Prodi pisze:Nie żebym się jakoś poczuwał do bycia częścią "forumowej lewicy", ale myślę że to raczej ty ze swoimi ciągotkami do wyszukiwania wszystkiego co pedalskie (to się chyba nazywa "gej radar" czy jakoś tak) powinienieś zgłosić akces, oczywiście wraz ze swoimi kolegami z NOPu .
NOP to lewica, więc to nie moi koledzy. Poza tym w dobie fejsów i instagramów onkowpisy latają wokół nas jak komary.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Babsko powinno dostać taką karę, jaka zostałaby wymierzona "gwałcicielowi", a sam link powinien się znaleźć w wątku Wybitnie mnie cieszy. ;) Cała ta spierdolina pt. #Metoo jedynie szkodzi faktycznym ofiarom gwałtów, nie mówiąc o pomówionych, którym zniszczono życie.
Ridley Scott został oskarżony o rasizm, bo szuka białych statystów do odegrania ról średniowiecznych Francuzów :) Lewakom nie przeszkadza, że szans na role nie mają osoby zbyt mocno wytatuowane, z dredami i dziurami w uszach.
Babsko powinno dostać taką karę, jaka zostałaby wymierzona "gwałcicielowi", a sam link powinien się znaleźć w wątku Wybitnie mnie cieszy. ;) Cała ta spierdolina pt. #Metoo jedynie szkodzi faktycznym ofiarom gwałtów, nie mówiąc o pomówionych, którym zniszczono życie.
+1, niestety przewaznie cipa jest karta wyjscia z wiezienia jak w eurobiznesie,
Pacjent pisze:Ridley Scott został oskarżony o rasizm, bo szuka białych statystów do odegrania ról średniowiecznych Francuzów :) Lewakom nie przeszkadza, że szans na role nie mają osoby zbyt mocno wytatuowane, z dredami i dziurami w uszach.
Kazdy uczacy sie nowoczesnej historii wie, ze sredniowieczna Francja skladala sie z czarnoskorych pedalow przebranych za aktywistki lgbt udajace sniadych samobojcow w imie dzihadu,