Bloodcult pisze:@535, dzik Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535 i dzika.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
czy w modlitwach dzialaja hiperlinki? jesli tak to wrzuc sobie po prostu
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby użytkowników.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
w podpis i nie bedziesz musial co chwile tym spamowac ;-)
Z jednej strony uśmiecham się pod wąsem, bo było w tamtych czasach, prócz tego, że byłem nieśmiertelny, a bieda aż piszczała, coś fascynującego. Z drugiej strony pomyślcie, co by się działo, gdyby którykolwiek artysta na żywo, na festiwalu narodowym i przy maksymalnej oglądalności, odjebał dzisiaj, w czasach wolności i demokracji, taki numer jak wtedy Kazelot.
535 pisze:Z jednej strony uśmiecham się pod wąsem, bo było w tamtych czasach, prócz tego, że byłem nieśmiertelny, a bieda aż piszczała, coś fascynującego. Z drugiej strony pomyślcie, co by się działo, gdyby którykolwiek artysta na żywo, na festiwalu narodowym i przy maksymalnej oglądalności, odjebał dzisiaj, w czasach wolności i demokracji, taki numer jak wtedy Kazelot.
[youtube][/youtube]
Piękne to było. Pamiętam matka siedziała koło mnie. Jak to usłyszała to jej kapcie spadły. DDD
535 pisze:Z jednej strony uśmiecham się pod wąsem, bo było w tamtych czasach, prócz tego, że byłem nieśmiertelny, a bieda aż piszczała, coś fascynującego. Z drugiej strony pomyślcie, co by się działo, gdyby którykolwiek artysta na żywo, na festiwalu narodowym i przy maksymalnej oglądalności, odjebał dzisiaj, w czasach wolności i demokracji, taki numer jak wtedy Kazelot.
[youtube][/youtube]
Piękne to było. Pamiętam matka siedziała koło mnie. Jak to usłyszała to jej kapcie spadły. DDD
Sierpień 1992 to był w ogóle ciekawy miesiąc pod względem "artystycznym".
Tymczasem kołderka się osunęła na świeżo położone panele. W bantustanie powiało chłodem. Nagle okazuje się, że tego co było jeszcze w pierwszym tygodniu października teraz już nie ma. Czy jesteście zdziwieni, a najważniejsze, czy jesteście przygotowani?
GrYpa Europejskich Konserwatystów i Reformatorów zaprasza na wykłady.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."