To sparciala gumka, wymien ja.maciek z klanu pisze:Buzują we mnie emocje, czasem w nocy czuje napięcie w slipkach..
KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KAT
woodpecker from space
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
dyskusja staje sie coraz bardziej merytoryczna ;-)
Irek Loth pisze:LUCZYK PIOTR DO PSYCHIATRY!!! Wylądujesz w sądzie i zapłacisz za to co chcesz zrobić z moją pracą przez swoje nieróbstwo wieczne i spożywanie cudów tego świata!!! Zapłacisz Osetowi, Regulskiej, Kościejowi, Jagusiowi, Mrowcowi i mnie!!!
Guilty of being right
- moonfire
- zahartowany metalizator
Dziś kupiłem "Bastarda" z pierwotną okładką, bo tego koszmarnego bohomaza z reedycji wstydziłbym się w domu trzymać. :)
15 listopada ukazało się rocznicowe wydanie, bez żadnych bonusów czy pierdów z koncertów lub innych wersji demo, z dawną okładką.
15 listopada ukazało się rocznicowe wydanie, bez żadnych bonusów czy pierdów z koncertów lub innych wersji demo, z dawną okładką.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
też się ucieszyłem, że wyszła wersja z tą starą, surową grafiką. A układ kawałków jaki jest? taki jak był na CD czy na tym wydaniu kasetowym Megaton (po "Łza dla cieniów.." są "Ojcze samotni" i "N.D.C.")?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Rattlehead
1. W bezkształtnej...
2. Zawieszony sznur
3. Bastard
4, Ojcze Samotni
5, N.D.C.
6. Piwnicze Widziadła
7. W Sadzie...
8. Odmieńcy
9. Łza...
2. Zawieszony sznur
3. Bastard
4, Ojcze Samotni
5, N.D.C.
6. Piwnicze Widziadła
7. W Sadzie...
8. Odmieńcy
9. Łza...
support music, not rumors
- Rattlehead
Tak. Zakupione takożDrone pisze:"Ballady" też wyszły ze starą okładką.
- Stary Metal
- w mackach Zła
Nowe wideo Kata.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
-
Wg mnie jest w porządku. Wypowiadam się tylko w sprawie "Bastarda" i "Oddechu..."Wasyl pisze:Okładki, okładkami. Jak brzmiąte reedycje. Nie zepsuli?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rattlehead
Ballady też ok.Pacjent pisze:Wg mnie jest w porządku. Wypowiadam się tylko w sprawie "Bastarda" i "Oddechu..."Wasyl pisze:Okładki, okładkami. Jak brzmiąte reedycje. Nie zepsuli?
-
- w mackach Zła
Zacznę chyba klepać chujaśki, żeby nie zestarzeć się tak jak oni :)uglak pisze:dyskusja staje sie coraz bardziej merytoryczna ;-)
Irek Loth pisze:LUCZYK PIOTR DO PSYCHIATRY!!! Wylądujesz w sądzie i zapłacisz za to co chcesz zrobić z moją pracą przez swoje nieróbstwo wieczne i spożywanie cudów tego świata!!! Zapłacisz Osetowi, Regulskiej, Kościejowi, Jagusiowi, Mrowcowi i mnie!!!
- Rattlehead
Fajny numer, najlepszy na płycie moim zdaniem. Klip tez spoko. Bądź wariatem zagraj z Katem...
- 10,5
- postuje jak opętany!
-
Kim jest Michał Kubicki, który wpadł w zachwyt nad nową płytą Luczyka? Dystrybutorem tej płyty?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.