To było śmieszne xddBloodcult pisze:@Medard
Bosak to lewak
@535, nicram, SATYROS
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535, nicrama i SATYTOSA.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
BLOOD INCANTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BLOOD INCANTATION
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
Proboszczowi się chyba Snickersy skończyły i za siadanie mu na kolanach zaczął sypać ci ścieżki z mefedronu. Panowie, to nie żaden prawak, tylko zwykły pojeb.Bloodcult pisze:@Medard
Bosak to lewak
@535, nicram, SATYROS
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535, nicrama i SATYTOSA.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
- Sybir
Panowie, przestrzegam przed mową nienawiści i karmieniem trolli.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- SATYROS
- w mackach Zła
Wiem, wiem NIEPOKALANALNE POCZĘCIE :DDDmaciek z klanu pisze:Nie znasz woli Boga :))
- Bloodcult
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby Piwo i Wódka.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nim u Boga.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nim u Boga.
-
- w mackach Zła
Dzisiaj dostałem pisemko z PP Dział Obrotu Zagranicznego w Zabrzu, że 23.11 zatrzymali moją przesyłkę i muszę im dostarczyć dowody zakupy i skan przelewu. Kurwa tyle zachodu dla 38 dolares.fugazi pisze:Już na cle w polandii
- ozob
- zahartowany metalizator
To sa kurwa jakies jaja! Zaden powazny tudziez dorosly mezczyzna nie robilby z siebie katolickiej dewoty i to na forum ze wszech miar laickim. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Bloodcult
W temacie o Banach wszystko wyjaśniłem.
Skurwysyny. Czyli jednak kłamał premier mumin, że jest tak różowo.fugazi pisze:Dzisiaj dostałem pisemko z PP Dział Obrotu Zagranicznego w Zabrzu, że 23.11 zatrzymali moją przesyłkę i muszę im dostarczyć dowody zakupy i skan przelewu. Kurwa tyle zachodu dla 38 dolares.fugazi pisze:Już na cle w polandii
- SATYROS
- w mackach Zła
Ej, a ta Dymfna to jakaś kurwa była?Bloodcult pisze:Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby Piwo i Wódka.
- maciek z klanu
A to w ogóle kobieta? Xd ja mam dziwne imię ale przynajmniej wiadomo że chlop
- ozob
- zahartowany metalizator
Jezeli nie mozesz trzymac dyscypliny, systematycznosci, konsekwencji czy samozaparcia bez slowa bozego to naprawde jestes cienki bolek. No, ale zyj sobie jak chcesz. Wazne zebys to Ty sie czul dobrze.Bloodcult pisze:W temacie o Banach wszystko wyjaśniłem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Laicyzm i dewotyzm to dwie strony tego samego medaluozob pisze:To sa kurwa jakies jaja! Zaden powazny tudziez dorosly mezczyzna nie robilby z siebie katolickiej dewoty i to na forum ze wszech miar laickim. (:
woodpecker from space
- maciek z klanu
Mówimy o medalu klasycznym dwustronnym, czy może jakimś 3 d?Triceratops pisze:Laicyzm i dewotyzm to dwie strony tego samego medaluozob pisze:To sa kurwa jakies jaja! Zaden powazny tudziez dorosly mezczyzna nie robilby z siebie katolickiej dewoty i to na forum ze wszech miar laickim. (:
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
maciek z klanu pisze:A to w ogóle kobieta? Xd ja mam dziwne imię ale przynajmniej wiadomo że chlop
Z początku przeczytałem Dymna ;-)
- Gall
Panie, co pan? Wcale nie taki zwyczajny. Wg mnie naprawdę piękny odcień, o ile fotoaparat nie podkolorował.535 pisze:Dzięki. Niech ci pan bóg w dzieciach wynagrodzi. Najlepiej takich mądrych jak nasz przyjaciel Bloodcult. To żart taki. Opis wydawał się bardziej zachęcający, a tu jakiś taki zwyczajny niebieski.maciek z klanu pisze:535 chciał widzieć, foto z discogs
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Wasyl
Nie wiem. Ale mogła być dzieckiem związku kazirodczego.SATYROS pisze:Ej, a ta Dymfna to jakaś kurwa była?Bloodcult pisze:Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby Piwo i Wódka.
-
- w mackach Zła
Ładny, ładnyGall pisze:Panie, co pan? Wcale nie taki zwyczajny. Wg mnie naprawdę piękny odcień, o ile fotoaparat nie podkolorował.535 pisze:Dzięki. Niech ci pan bóg w dzieciach wynagrodzi. Najlepiej takich mądrych jak nasz przyjaciel Bloodcult. To żart taki. Opis wydawał się bardziej zachęcający, a tu jakiś taki zwyczajny niebieski.maciek z klanu pisze:535 chciał widzieć, foto z discogs

- Drone
Leci pierwszy odsłuch. 1 kawałek brzmi jak połączenie IMMOLATION i środkowego DEATH, jeśli chodzi o patenty muzyczne. Dalej w sumie też tak jest :) Trochę brakuje mi spiskowej aury z epki i poprzedniczki...
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Przecież nie mówię, że brzydki. Tu widać lepiej przebarwienia.fugazi pisze:
Ładny, ładny
Wracając do muzyki. Tak jak napisał kolega inżynier. Śmierć wisi nad tymi piosenkami. I biada każdemu, kto nie docenia Śmierci.