Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
Re: Ostrzezenia/Bany
Po raz kolejny sugeruję czcigodnej Administracji konsekwencję. Czyli, jeżeli stosujemy karę w postaci blokady konta to robimy tak w stosunku do wszystkich "winnych". Natomiast w innym wypadku, powstrzymujemy się od działań. Przyjęte rozwiązanie nie wygląda dobrze. Podobnie jak cenzurowanie wypowiedzi.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+1maciek z klanu pisze:Wolfa i lucka łatwiej zbanować niż [v] co nie?Olo pisze:Lucek robi co może, ale Wolff bezczelnie wepchał się w kolejkę i został obsłużony jako pierwszy i na razie jedyny. W życiu jednak trzeba łokciami walczyć o swoje. Pewnie powinienem wywalić jeszcze ze 100-150 ostatnich postów z udziałem obydwu vs. inni userzy, ale nie mam chwilowo na to czasu, a dla niektórych stanowią one ciekawy materiał do studium ludzkich interakcji w internecie.Lord Gorloj pisze:Zaraz, nastąpiła jakaś bananizacja? Kto poleciał? Wolff z Luckiem? Czy ktoś jeszcze?
poza tym Olo, obiecałeś powrót tematów z czasów przed wycinką i nic z tych zapowiedzi się nie spełniło.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
[V] nie zasłużył na bana. Miał może zły dzień, poniosło go, napisał może parę słów za dużo. Dał bym mu jeszcze szansę :)
- maciek z klanu
Ja akurat jestem za niebanowaniem nikogo i całkowitym zakazem cenzury, ale to nie pierwsza akcja jego
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Bloodcult
Ja jestem za banami ale akurat nie dla [V] :)
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Olo pisze:Lucek robi co może, ale Wolff bezczelnie wepchał się w kolejkę i został obsłużony jako pierwszy i na razie jedyny. W życiu jednak trzeba łokciami walczyć o swoje. Pewnie powinienem wywalić jeszcze ze 100-150 ostatnich postów z udziałem obydwu vs. inni userzy, ale nie mam chwilowo na to czasu, a dla niektórych stanowią one ciekawy materiał do studium ludzkich interakcji w internecie.Lord Gorloj pisze:Zaraz, nastąpiła jakaś bananizacja? Kto poleciał? Wolff z Luckiem? Czy ktoś jeszcze?
nie bądz śmieszny, wpadasz tu raz na pół roku rozładowywać jakieś swoje dziwne frustracje, doszło juz do tego ze usuwasz posty nie ze względu na bluzgi tylko ze nie podoba Ci sie treść, to nie jest normalne.Płaczesz za jakimiś dawnymi czasami, jak to kiedyś było, jakie były zasady kiedy forum było szkolną stulejarską gazetką ścienną trockiego i jego upośledzonych na umyśle przydupasów.Jesteś zdziwiony ze forum nie wygląda tak jakbyś chciał, oskarżasz w większości niesłusznie ludzi, głosisz pretensje zamiast argumentów, uwierz mi człowieku ze nie jest to dobra ani też zdrowa postawa.
- Triceratops
hehe podoba mi sie to zdanieLucek pisze:jakie były zasady kiedy forum było szkolną stulejarską gazetką ścienną trockiego i jego upośledzonych na umyśle przydupasów
woodpecker from space
- TheDude
Zamknięcie forum na zawsze rozwiązałoby sporo waszych internetowych problemów.
- dzik
- zahartowany metalizator
Zastanawiające, dlaczego niektórzy tak bardzo by chcieli, żeby to forum zostało zamknięte raz na zawsze.
dobry kościół to kościół spalony
- Triceratops
Raz juz bylo przeciez, 4 lata temu chyba. Poskutkowalo to tylko tym, ze "stulejarska gazetka scienna Trockiego" (creditsy by Lucjan) poszla sobie na fejsbuczka zeby sie klepac po plecach.
woodpecker from space
- SODOMOUSE
tego nie wiem, ale zawsze trzeba się z tym liczyć. Cytując Annę Jantar, "nic nie może przecież wiecznie trwać....". Możemy ten momentdzik pisze:Zastanawiające, dlaczego niektórzy tak bardzo by chcieli, żeby to forum zostało zamknięte raz na zawsze.
odwlekać, pamiętając o składce (najbliższa na jesień 2021). Muzyka metalowa, zwłaszcza podziemie, to pewien spirit...może dla mnie
to takie ostatnie miejsce, które pewnego ducha reprezentuje. Zachowując te szczątki cech, lat 90tych. Jest oczywiście jeszcze kilka distro,
zines, kasetowe wydania, które niszę wspierają.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Skaut
:)))Triceratops pisze:Nie uwazam, ze wolff sie wepchnal w kolejke. jedynie odpowiadal i nic wiecej. Tego banana na ile dostal? Mam nadzieje, ze na krotko, bo go nie ma pare dni i wszaruchy juz zasrywaja kolejne tematy swoim belkotem. Musi byc bat na nich.
Coś tam było! Człowiek!
-
o kurcze, rzadko bywam, ale żeby aż tak? spokoHatefire pisze:O czym tu w ogóle dyskutować. Ostatnio pojawił się post o ruchaniu czyjejś matki w ryj. Nie ma tu czego bronić.
- Triceratops
Wezcie juz odbanujcie tego wolfa, bo sie wszaruchy rozplenily
woodpecker from space
- Rumburak
Weźże się ogarnij bo widzę, że odkąd wolff postraszył cię wpierdolem na wielickiej to jesteś największym oredownikiem jego twórczości w tym miejscu. Jednak wszaruchy to obsrane leszcze. Tu wolff ma 100 % racji.
- Triceratops
- nicram
Czy administracja zechciałaby zbanować użytkownika Bloodcult? Bez opamiętania spamuje jakimiś katolickimi modlitwami, które dotykają do żywego i obrażają (sugerując wszystkim chorobę psychiczną). Wydaje się, że forum muzyki satanistycznej powinno być wolne od katolickich treści. Człowiek nawet na masterfulu nie może czuć się bezpieczny i skutecznie bronić przed ciemnogrodem. Mam nadzieję, że administracja stanie na wysokości zadania i przywróci w końcu ład i porządek w tym miłym, ciemnym miejscu.
all the monsters will break your heart
- uglak
:Dnicram pisze:Człowiek nawet na masterfulu nie może czuć się bezpieczny
Guilty of being right
- Bloodcult
To tylko moja reakcja na prostackie wyzwiska i obelgi. Ludzi w pracy też wyzywanie ? Matkę przy wigilijnym stole też ?
- Oferma
Typie, ale aniś ty niczyja matka tutaj, ani kolega z pracy, żeby domagać się traktowania innego, niż takie, na jakie sam se pracujesz. A ponadto uważam, że kol. Hatefire w temacie o klechach ma słuszność, twierdząc, że trochę strzelasz tą dymfną jak leci, stosując modlitwę passive aggressive (xD)Bloodcult pisze:To tylko moja reakcja na prostackie wyzwiska i obelgi. Ludzi w pracy też wyzywanie ? Matkę przy wigilijnym stole też ?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!