Którego fragmentu mojej wypowiedzi nie zrozumiałeś? Wikipedia ma wersję językową "Simple English". Mam też do ciebie pisać prostszym polskim?Bloodcult pisze:Czyli pedał
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niektórzy mają w sobie gen Nergala. Lubią kłamać i manipulować. :-)Oferma pisze:Wiadomość o śmierci tej purpurackiej kurwy zdegenerowanej napełnia me zlewaczałe, do cna zdradzieckie serduszko niewysłowiona słodyczą, mam ochote jechac naszczac mu na mogiłę :3
Jedno mnie zastanawia: jakim cudem można w świetle faktów z życia abp jeszcze tego kurwia bronić i mówić, że nazywanie szmaty szmata to atak na prześladowaną religię katolicką, jakby wcale nie była ona dominującym wyznaniem w tym kraju?
all the monsters will break your heart
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Żeby tak, brzydko mówić o przedstawicielach mniejszości seksualnych, toż to mowa nienawiści.Oferma pisze:Wiadomość o śmierci tej purpurackiej kurwy zdegenerowanej napełnia me zlewaczałe, do cna zdradzieckie serduszko niewysłowiona słodyczą, mam ochote jechac naszczac mu na mogiłę
- Oferma
- weteran forumowych bitew
A i owszem. Jestem uprzedzony do osób kurioseksualnychJimmy Boyle pisze:Żeby tak, brzydko mówić o przedstawicielach mniejszości seksualnych, toż to mowa nienawiści.Oferma pisze:Wiadomość o śmierci tej purpurackiej kurwy zdegenerowanej napełnia me zlewaczałe, do cna zdradzieckie serduszko niewysłowiona słodyczą, mam ochote jechac naszczac mu na mogiłę
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Bloodcult
Zrozumiałem. Rozróżniam po prostu homoseksualistow i pedałów.Hatefire pisze:Którego fragmentu mojej wypowiedzi nie zrozumiałeś? Wikipedia ma wersję językową "Simple English". Mam też do ciebie pisać prostszym polskim?Bloodcult pisze:Czyli pedał
Np.
Elton John to gej.
Fredie Mercury to pedał.
Tomasz Raczek to gej.
Peatz to pedał.
Taki np. Rob Halford jest ideologicznie heteroseksualny :)
a Nergal to pedał :)
- Oferma
Bloodcult pisze: Elton John to piosenkarz.
Fredie Mercury to wokalista.
Tomasz Raczek to krytyk filmowy.
Peatz to pedał.
- Bloodcult
A taki Biedroń to kto ? Bo jedyne co robi to tylko opowiada o swoim homoseksualizmie...
- Oferma
Prezydent Słupska, powinieneś wiedzieć man :DBloodcult pisze:A taki Biedroń to kto ? Bo jedyne co robi to tylko opowiada o swoim homoseksualizmie...
A tak serio, to o ile sobie przypominam Robert Biedroń nie był chronionym przez państwo w państwie przestępcą seksualnym, więc ten symetryzm z koziej pizdy wstaw se tamże :D
- Hatefire
No to ciekawe dlaczego zaliczyłeś do pedałów Mercurego. Owszem prowadził rozwiązły tryb życia, ale jednocześnie był bardzo skryty jeśli chodzi o życie prywatne. Nawet nigdy oficjalnie nie coming outował się. Są jakieś kryteria, bom ciekaw?Bloodcult pisze:A taki Biedroń to kto ? Bo jedyne co robi to tylko opowiada o swoim homoseksualizmie...
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
@Fredie
Jego rozwiązły tryb życia doprowadził go do śmierci w męczarniach. Robił testy kilkukrotnie i nadal nie zaprzestał ryzykownych praktyk. Co więcej narażał innych na podobne ryzyko.
Jego rozwiązły tryb życia doprowadził go do śmierci w męczarniach. Robił testy kilkukrotnie i nadal nie zaprzestał ryzykownych praktyk. Co więcej narażał innych na podobne ryzyko.
- Hatefire
No ok natomiast pytałem w kontekście Biedronia, a tam jako argument podałeś to mityczne "afiszowanie" się.Bloodcult pisze:@Fredie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Z dużym prawdopodobieństwem mogłoby to się zmarłemu spodobać535 pisze:I chuj mu na grób.83koper83 pisze:Paetz w końcu w piec. Santo subito!
Wcześniej ktoś napisał o odpowiednim potraktowaniu.
- Bloodcult
@Biedroń
Do czasu objęcia tronu Słupska jedyne o czym opowiadał to własny homoseksualizm. Teraz dodał jeszcze gadkę o węglu :)
Do czasu objęcia tronu Słupska jedyne o czym opowiadał to własny homoseksualizm. Teraz dodał jeszcze gadkę o węglu :)
Jeden eksponuje chodzenie z chłopakiem, drugi chodzenie po kościołach, inny jeszcze ładuje harnasie. Życie.Hatefire pisze:No ok natomiast pytałem w kontekście Biedronia, a tam jako argument podałeś to mityczne "afiszowanie" się.Bloodcult pisze:@Fredie
- Hatefire
No bo przed wejściem do polityki był działaczem organizacji mniejszości seksualnych. To zresztą naturalna droga, dużo polityków ma taki background via organizacje pozarządowe (ekologiczne, charytatywne itp. itd.). Równie dobrze można mieć pretensje do śp. Religi, że gadał tylko o służbie zdrowia, czy Godek, że tylko o aborcji. Nie darzę akurat Biedronia zbytnia sympatią jako polityka (mam na to kwity w temacie "Politykowanie"), ale robienie akurat mu z tego zarzutu jest bzdurne.Bloodcult pisze:@Biedroń
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ja tych czarnych kurwiów nie dyskryminuję ze względu na rasę, pochodzenie ani orientację seksualną.Bloodcult pisze:Przypomnę tylko że Paetz to nie pedofil a pedał :)
Kerosene keeps me warm.
- Triceratops
Planujesz wieczność spędzić z Paetzem, Jankowskim i glodziem? NoHatefire pisze:Jakby był tylko homoseksualistą to nie byłby problem. Problemem był fakt, że był molestatorem wykorzystującym podległość służbową ofiar. Na marginesie sprawa się rypła tylko dlatego, że znalazła się osoba z prywatnym dojściem do papieża. Wcześniej góra go kryła a księdza, który sygnalizował sprawę publicznie wywalono ze stanowiska redaktora pisma wydawanego przez kurię i wysłano na misję do jakiegoś zadupistanu.Bloodcult pisze:Przypomnę tylko że Paetz to nie pedofil a pedał :)
Edit: Jak już trafię do tego piekła, to przynajmniej będę miał możliwość i sposobność spotkać kilka osób i napluć im w ryj. Paetza dopisuję do listy.
gratuluje, raz mu naplujesz a za 100 lat będziecie kumplami z kotla
woodpecker from space
- Hatefire
Nie planuję ale mogę zostać negatywnie zweryfikowany na komisji.Triceratops pisze: Planujesz wieczność spędzić z Paetzem, Jankowskim i glodziem? No
gratuluje, raz mu naplujesz a za 100 lat będziecie kumplami z kotla
Poza tym w niebie też bym nie wytrzymał wieczności w towarzystwie Blodculta ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops