Słuchawki kupuję..
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Słuchawki kupuję..
Żona szuka słuchawek do 200zł bezprzewodowe douszne. Da się coś sensownego kupić?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Moja ma QCY T1, używa nie za często, ale sobie chwali. Są tanie, wyglądają zgrabnie i trzymają się ucha. Brzmią całkiem nieźle (ale ja głuchy jestem), problemów z łącznością nie zaobserwowano. Jak ktoś dużo nie słucha to słaba bateria nie będzie problemem. Trochę rehabilitują się tym, że mają stację ładującą, więc w torebce zawsze się trochę same podładują, bez potrzeby podpinania do sieci. Wypada pamiętać, żeby w domu od czasu do czasu podładować też samą stację.maciek z klanu pisze:Żona szuka słuchawek do 200zł bezprzewodowe douszne. Da się coś sensownego kupić?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- w mackach Zła
Jeśli ktoś z kolegów forumowiczów chciałby nabyć Sennheiser HD 600 w idealnym stanie, w okazyjnej cenie to proszę o PM lub maila: elhaz@poczta.onet.pl
-
- zaczyna szaleć
Jaka cena?Możesz przesłać fotki poglądowe?Elhaz_77 pisze:Jeśli ktoś z kolegów forumowiczów chciałby nabyć Sennheiser HD 600 w idealnym stanie, w okazyjnej cenie to proszę o PM lub maila: elhaz@poczta.onet.pl
-
- zaczyna szaleć
Sorry, pm miał być
-
- w mackach Zła
Słuchawki Sennheiser hd600 sprzedane
-
- w mackach Zła
Wzmacniacz słuchawkowy/dac Audioquest Dragonfly Red w bardzo dobrej cenie :)
https://allegro.pl/oferta/audioquest-dr ... 8683981315" onclick="window.open(this.href);return false;
https://allegro.pl/oferta/audioquest-dr ... 8683981315" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bloodcult
Login na allegro :D
-
- w mackach Zła
Za to na Masterful mam 77 w nicku ;)
- Bloodcult
Jako katolik powinienem powiedzieć że dobrze że nie 666 :) niemniej o ile 14 pochwalam to 88 już nie ;)
-
- w mackach Zła
To tylko cyferki w nicku sprzed kilkunastu lat ;)
- Bloodcult
Ja nie oceniam ;)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Jakaś alternatywa dla Shure Se 215? Podobna jakość, trwałość a cenowo korzystniej? Ktoś coś podpowie?
In a world of compromise...some don't
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
https://sklep.rms.pl/mee-audio-m6-pro-2 ... nym-kablem" onclick="window.open(this.href);return false;
Cenowo wychodzi o wiele lepiej. Podobna konstrukcja, solidnie wykonane. Brzmienie raczej bardziej wyrównane niż w SE215. Na necie jest sporo recenzji i porównań, warto sobie poczytać przed zakupem.
Cenowo wychodzi o wiele lepiej. Podobna konstrukcja, solidnie wykonane. Brzmienie raczej bardziej wyrównane niż w SE215. Na necie jest sporo recenzji i porównań, warto sobie poczytać przed zakupem.
-
- w mackach Zła
SPRZEDANEElhaz_77 pisze:Wzmacniacz słuchawkowy/dac Audioquest Dragonfly Red w bardzo dobrej cenie :)
Panowie takie zagadnienie. Przymierzam się, bo już mnie ostro wkurwiają te wszystkie kabelki, wtyczki, gniazda. Bezprzewodowe słuchawki, douszne. Takie, żeby i przy betoniarce i na rowerze i podczas jazdy na wierzchowcu. Coś sprawdzonego w cenie przyzwoitej.
-
- rasowy masterfulowicz
Jak ktoś jest w posiadaniu DragonFly black i nie wie jakie słuchawy sie z nim polubią to polecam Audio Technica ATH-MSR7.Od tygodnia mam, cały czas jeszcze wygrzewam ale już po tym tygodniu jestem zachwycony.Mam jeszcze bajerki DT150 ale te drugie akurat potrzebują dużo lepszego wzmaka.
Kolejna sprawa to fakt, że dynia sie nie męczy w tych MSR7, poprostu kapitalne słuchawki.
Kolejna sprawa to fakt, że dynia sie nie męczy w tych MSR7, poprostu kapitalne słuchawki.
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Jakiś czas temu nabyłem KZ AS10, pisałem o nich wcześniej. Są bardzo szczegółowe, ale trochę brakuje mi w nich basowego pierdolnięcia. Z okazji black friday kupiłem KZ ZSX czyli też 5 przetworników armaturowych na słuchawkę, ale tym razem z jednym dynamicznym do obsługi niskich tonów. W moim odczuciu do metalu są rewelacyjne, brzmienie mięsiste, bas mocarny, ale średnie i wysokie tony się w nim nie gubią. Gorąco polecam, wspaniałe słuchawki za niewielkie pieniądze.*
*Powyższe dotyczy odsłuchu z zestawu smartfon plus dragonfly black
*Powyższe dotyczy odsłuchu z zestawu smartfon plus dragonfly black
- Sybir
Panie Kolego, a jak wygląda sprawa ergonomii? Kształtem przypominają produkty Fidue, a te potrafiły być mocno niewygodne, szczególnie przy regularnym użytkowaniu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Nic z tego. Leżą bardzo pewnie, nawet przy uprawianiu sportu. Zaznaczam, że gumki mam comply , bo te w zestawie są kiepskie.Sybir pisze:Panie Kolego, a jak wygląda sprawa ergonomii? Kształtem przypominają produkty Fidue, a te potrafiły być mocno niewygodne, szczególnie przy regularnym użytkowaniu.