ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Ostrzegałem, że rośnie nam tu chyłkiem pierwszy forumowy męczennik za kościół i duchowieństwo. Trzeba przyznać, że dobrze wybrane miejsce. Katabas powiedział, że prześladują i że najbardziej właśnie chrześcijan i....miał rację. Prześladują.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przy takich rodzicach? Upewnili się, że się nie rozmnożymy poprzez nakazanie spania na oddzielnych piętrach.maciek z klanu pisze: Ruchanie było?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Kłamiesz. Temat działki padł, bo wrzuciłeś zdjęcie ogrodzenia.Poza tym kogo obchodzi co robisz i ile za to kasujesz? A nie, czekaj ...Bloodcult pisze:@nicram
No i znowu manipulujesz:
Temat działki padł bo pan betoniarka pytał. Temat moich zarobków padł w kontekście insynuacji o uszkodzenie mózgu. Tu się faktycznie nieco minąłem z prawdą bo nie bierzesz pisowskich grantów tylko pisowkie stypendia :D
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Tak kurwa, ot tak bez powodu zdjęcie płotu wstawiłem, weź ty się lecz wariacie :D
Nie wiem po chuj wstawiałeś zdjęcie cudzego niepodsypanego płotu w szczerym polu, ale oczywiście tradycyjnie to ja jestem nienormalny.
- Bloodcult
Nienormalny to swoją drogą, ale za pewne po raz kolejny zwyczajnie pijany.
No przecież pisałem, że będę ładował., to ładuję. Podnóżku proboszcza.
- TheDude
[youtube][/youtube]ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Luźnym tokiem myślenia, miałem koleżankę na studiach. W wakacje przejeżdżałem stopem przez jej miasto to pomyślałem, że zatrzymam się na wizytę na noc. Pominę już obiad, który dostałem, a podczas którego cała rodzina usadziła się naokoło i patrzyła, jak jem (ona i rodzice), gdy nie wiedziałem jak się zachować. Potem poszliśmy do jej pokoju, gdzie na 2 m2 znajdowało się tyle świętych obrazków, ikon i krzyży, że spytałem ją, jak może tu w ogóle spać. Odpowiedziała: Poczekaj, aż zobaczysz pokój, w którym będziesz spał. I faktycznie, groza mnie przeszła na widok tych wszystkich oczu na mnie patrzących, te wszystkie Jany Pawły 2 walczące wodzące za mną przekrwionymi oczami. Rano zjedliśmy razem śniadanie przy Radiu Maryja i uciekłem w swoją stronę.trup pisze: Ile masz krzyży w domu na ścianach? Dlaczego Twoja gosposia ma na imię Waldemar?
:)
- nicram
No łże jak bura suka. Zawsze i wszędzie. Rano twierdził, że nie pisał o swoim życiu, następnie, że to na nasze ''rządanie", a to co innego. Przypomnę, że działka i zarobki miały świadczyć o jego rzekomo wysokim poziomie inteligencji. Myślę, że akurat o jej poziomie bardziej świadczy ortografia...535 pisze:Kłamiesz. Temat działki padł, bo wrzuciłeś zdjęcie ogrodzenia.Poza tym kogo obchodzi co robisz i ile za to kasujesz? A nie, czekaj ...Bloodcult pisze:@nicram
No i znowu manipulujesz:
Temat działki padł bo pan betoniarka pytał. Temat moich zarobków padł w kontekście insynuacji o uszkodzenie mózgu. Tu się faktycznie nieco minąłem z prawdą bo nie bierzesz pisowskich grantów tylko pisowkie stypendia :D
all the monsters will break your heart
Ja natomiast zasugerowałem, że skoro chce budować dom to może niech przygotuje działkę zamiast tracić czas, a nasz ministrant wrzucił zdjęcie jakiegoś ogrodzenia w szczerym polu. Czyli musiałem pytać chyba o ogrodzenie...może faktycznie podjadę po harnasia.
- Bloodcult
Ach, i w tym cały problem, wstawiłem na forum zdjęcie. Straszna sprawa :)
Jakoś nikomu to nie przeszkadzało, tylko wam, dwóm pieniaczom chorym z nienawiści bo gdzieś istnieje ksiądz co kupił tanio grunty z bonifikatą).
Jakoś nikomu to nie przeszkadzało, tylko wam, dwóm pieniaczom chorym z nienawiści bo gdzieś istnieje ksiądz co kupił tanio grunty z bonifikatą).
Nie. Nie w tym problem, że wrzucasz zdjęcie cudzego ogrodzenia. Problem w tym, że mijasz się z prawdą.
- nicram
To typ człowieka, który jak go złapią za rękę, krzyczy, że to nie jego ręka. Strategia przejęta wprost od idoli z KK. Okropność.535 pisze:Nie. Nie w tym problem, że wrzucasz zdjęcie cudzego ogrodzenia. Problem w tym, że mijasz się z prawdą.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
Coraz lepiej: najpierw rzekomo produkuje memy o naszym doktorku, potem byłem w katolickim AA a teraz jeszcze wstawiam fotki nieswojego ogrodzenia które dziwnym trafem, znalazło się na mojej działce (którą mam przygotowywać wtedy kiedy to Pan betoniarka mi każe). Gdzie jest granica waszych kłamstw i waszej godności ?
Osobnik biegający po kościołach i usługujący świni w sukni pisze o godności. Boże ty widzisz i nie grzmisz?
-
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Przy takich rodzicach? Upewnili się, że się nie rozmnożymy poprzez nakazanie spania na oddzielnych piętrach.maciek z klanu pisze: Ruchanie było?
Mogłeś zwalić do obrazu ;-) Ale faktycznie, uciekałbym od razu gdybym zobaczył takie nagromadzenie JPcwaj.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Podobno miałeś się już nie udzielać pryszczaty garbusie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Przy takich rodzicach? Upewnili się, że się nie rozmnożymy poprzez nakazanie spania na oddzielnych piętrach.maciek z klanu pisze: Ruchanie było?
To prawda, żeś policjant? Mundurowi schodzą na psy hahahahah :)
Jebać żuli.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie, Obawiam się, ze to kolejne wzięte z dupy Twoje wyobrażenie na mój temat.wolff pisze:Podobno miałeś się już nie udzielać pryszczaty garbusie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Przy takich rodzicach? Upewnili się, że się nie rozmnożymy poprzez nakazanie spania na oddzielnych piętrach.maciek z klanu pisze: Ruchanie było?
To prawda, żeś policjant? Mundurowi schodzą na psy hahahahah :)
If you do everything right, there will be no struggle.
- Triceratops
Zwalic do portretu Maryi, to jest cos. Miales szanse i ja zaprzepasciles.
woodpecker from space
- Lucek
- weteran forumowych bitew
nie wierze :D:D:D Karkas znów zażądał usunięcia swoich "postów" w tym i moich, po tym jak przez niego zostało usunięte pół forum miał czelność znów mieć jakieś kaprysy i usuwać, nie wierze :D, czy tylko mi nie mieści sie to w głowie ? naprawde dziwie sie moderatorom ze realizują w dalszym ciągu jego pojebane zachcianki, a moze to ja jestem nienormalny ? ha ha