No i chuj, teraz jestem w kropce. Wladek Kosminiak czy Kidawa? Sam nie wiem, pomurzcie koledzyTriceratops pisze:No coz, sa plusy takiego stanu rzeczy, Duda przepierdoli wybory w podskokach. W takim wypadku nawet ja, zamykajac uszy i oczy oraz powstrzymujac obrzydzenie i odruch wymiotny zaglosuje na Tuska
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
woodpecker from space
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jesli kierowac sie zasada niedaleko spada jablko od jabloni to oczywiscie Wladek, bo jego ojciec, Andrzej, wieloletni dyrektor szpitala Dietla to w Krakowie osoba znana i szanowana niezaleznie od pogladow politycznych.
Guilty of being right
- Triceratops
No chyba nie bede mial wyjscia, choc jest przedstawicielem tzw "medycyny". Plusem jest to, ze jako prezydent zaprzestanie przestrzegania tych procedur
woodpecker from space
Podobno dzisiaj złodzieje z wiejskiej będą plądrować resztę szkatułki. Pamiętajcie kto płaci, gdy jakaś świnia w sukience dostanie dotacje na kolejne boże dzieło , czy inny pomnik swojego i całej tej organizacji spierdolenia. Nawiasem mówiąc czekam na święte oburzenie Krafta i Kingu.
- trup

Stanisław Piotrowicz - ofiara systemu komunistycznego.
W l. 80 wielokrotnie, brutalnie awansowany. Siłą wcielony do egzekutywy PZPR. W 1984 roku oskarżony o dyscyplinę i wydajność w pracy oraz o zaangażowanie społeczne, a w efekcie bestialsko odznaczony Brązowym Krzyżem Zasługi.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- nicram
-
- weteran forumowych bitew
i jak panowie poplecznicy kwaśniewskich tusków komorowskich od 11 .11 do stanów bez wiz
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
- trup
Ale że co? Wiesz dlaczego tak się stało? Wiesz jak to działa? popleczniku dudów, kaczyńskich, piotrowiczów?BOLEK pisze:i jak panowie poplecznicy kwaśniewskich tusków komorowskich od 11 .11 do stanów bez wiz
- nicram
Nie pytaj się Bolka. Zawsze wyskakuje z czymś niezwiązanym z tematem jak tylko zobaczy, że ktoś szkaluje jego pisowskiego idola.
all the monsters will break your heart
- Medard
Pewnie nie wie, że jako członek Unii powinniśmy mieć to zagwarantowane od kilku lat i to żadna łaska, czy przyjazny gest. Po prostu spełniliśmy wymogi formalne, czyli spadł procent odrzuconych wniosków.trup pisze:Ale że co? Wiesz dlaczego tak się stało? Wiesz jak to działa? popleczniku dudów, kaczyńskich, piotrowiczów?BOLEK pisze:i jak panowie poplecznicy kwaśniewskich tusków komorowskich od 11 .11 do stanów bez wiz
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
Na marginesie nie wiem dlaczego przez tyle lat traktowaliśmy tą kwestię jak jakiegoś świętego Grala. Naprawdę ruch turystyczny i biznesowy z USA jest tak olbrzymi, że należało drzeć o to szaty i traktować jak sprawę zhańbionego honoru?. No fajnie, że można sobie będzie zwiedzić łatwiej Wielki Kanion nic poza tym. Jak ktoś prowadził poważne biznesy w USA to i tak nie miał problemu z wizą. Mam wrażenie, że niektórym się wydaje, że będzie jak w UE, że będzie można sobie swobodnie jeździć i pracować za oceanem.Medard pisze:Pewnie nie wie, że jako członek Unii powinniśmy mieć to zagwarantowane od kilku lat i to żadna łaska, czy przyjazny gest. Po prostu spełniliśmy wymogi formalne, czyli spadł procent odrzuconych wniosków.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
tyle, ze odrzucone wnioski to wlasnie mechanizm regulujacy kogo chca, a nie klarowne wytyczne do ktorych da sie dostosowac.Medard pisze:spadł procent odrzuconych wniosków.
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
BOLEK pisze:i jak panowie poplecznicy kwaśniewskich tusków komorowskich od 11 .11 do stanów bez wiz
Prychłem :DTriceratops pisze:zrobi sie luzniej na forku
Bolesław, będziesz mógł w końcu jechać do Jackowa azbest ściągać, czy dlatego ta duma? ;)
-
- weteran forumowych bitew
nie to był post socjologiczny by sprawdzić szybkość reakcji forumowych mądrych główPelson pisze:BOLEK pisze:i jak panowie poplecznicy kwaśniewskich tusków komorowskich od 11 .11 do stanów bez wizPrychłem :DTriceratops pisze:zrobi sie luzniej na forku
Bolesław, będziesz mógł w końcu jechać do Jackowa azbest ściągać, czy dlatego ta duma? ;)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- nicram
- trup
o tuż to. Żadna czyjaś zasługa. żadna łaska.Medard pisze:Pewnie nie wie, że jako członek Unii powinniśmy mieć to zagwarantowane od kilku lat i to żadna łaska, czy przyjazny gest. Po prostu spełniliśmy wymogi formalne, czyli spadł procent odrzuconych wniosków.trup pisze:Ale że co? Wiesz dlaczego tak się stało? Wiesz jak to działa? popleczniku dudów, kaczyńskich, piotrowiczów?BOLEK pisze:i jak panowie poplecznicy kwaśniewskich tusków komorowskich od 11 .11 do stanów bez wiz
- trup
Hatefire pisze:Na marginesie nie wiem dlaczego przez tyle lat traktowaliśmy tą kwestię jak jakiegoś świętego Grala. Naprawdę ruch turystyczny i biznesowy z USA jest tak olbrzymi, że należało drzeć o to szaty i traktować jak sprawę zhańbionego honoru?. No fajnie, że można sobie będzie zwiedzić łatwiej Wielki Kanion nic poza tym. Jak ktoś prowadził poważne biznesy w USA to i tak nie miał problemu z wizą. Mam wrażenie, że niektórym się wydaje, że będzie jak w UE, że będzie można sobie swobodnie jeździć i pracować za oceanem.Medard pisze:Pewnie nie wie, że jako członek Unii powinniśmy mieć to zagwarantowane od kilku lat i to żadna łaska, czy przyjazny gest. Po prostu spełniliśmy wymogi formalne, czyli spadł procent odrzuconych wniosków.
Dokładnie. To nie jest tak że będzie to już do dożywotnio. Możemy stracić ten przywilej, który jakimś tam wielkim osiągnięciem nie jest. Niemniej oszczędność na wyjeździe do USA będzie. wiza chyba z 600 zł kosztuje, Natomiast to tylko ruch turystyczny. A Biznes to insza sprawa.
- ggfh
- w mackach Zła
prawda jest taka, ze nadal na lotnisku w usa moga powiedziec - wracaj do siebie.
Wizy do stanów. Największy sukces figuranta i biało-czerwonej bandy. Chyba tylko po to, żeby rodacy mogli sprawniej i jak najdalej stąd spierdolić. Brawo.