Kurna litości. Ja naprawdę nie jestem jakimś grammar nazi, ale tu, aż oczy pieką. Jak sam nie potrafisz, to patrz chociaż na te czerwone wężyki pod spodem ;-)Bloodcult pisze:rzadaliście
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Ostatnio zmieniony 06-11-2019, 09:28 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zaraz dostanę raka oczu. Nie mogę...naprawdę tak ciężko jest nauczyć się kilku zasad ortografii?Bloodcult pisze:Bo sami rzadaliscie deklaracji jak wcielam swoje poglądy w swoje życie.nicram pisze:Zakłamujesz rzeczywistość kolego. Jakimś dziwnym trafem całe forum zna twoje plany na przyszłe życie. Nikt nie zna moich, 535, Hatefire czy Drone'a. Interesujące prawda? Czy przypadkiem nie jestem zwykłą attention whore, która próbuje sobie coś w życiu zrekompensować?
Ja mam was pytać jak wcielacie w życie ateizm ? Co mnie to obchodzi.
To my rzadaliście dowodów że ze mnie katol pełna gembą :D
nikt od ciebie niczego nie żądał. Jakbyś miał trochę mózgu to byś nie pisał o działce i jak to dużo zarabiasz. Motywacja była oczywista, chciałeś poczuć się lepszy dlatego te przycinki gdzie kto pracuje, czym jeździ i gdzie mieszka. Ja twoje pytania o mój status materialny zbywam, bo nie chcę ci robić przykrości, poza tym jak ci radziłem, pieniądze lubią ciszę. Tak więc po prostu nie kłam. Masz jakiś dziwne parcie aby chwalić się swoim życiem, choć chyba nikt o nim nie chce słuchać. Takie są fakty. Typowe dla attention whore.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
No nie do konca kol hatefire, ankieta w temacie "Duchowosc, religia itc" wyraznie wskazuje na niemal idealny remis 49/51 ;) Trzymajmy sie faktow, wiec sosunek jest dokladnie ambiwalentny xDHatefire pisze:Nie jest tajemnicą jaki stosunek do katolicyzmu ma większość użytkowników, a teraz płaczesz, że deszcz pada.
Inna sprawa to, ze kol Bloodcult po prostu jawnie pisze to czego wielu sie wstydzi napisac, i to byc moze gryzie w oczy, nie chcial sie zapisac do zadnego forumowego kolka fajnosci i lizac sie po fiutkach. Czesto mam wrazenie, ze wiele osob myli forum z Tinderem, co zreszta rowniez zauwazyl swego czasu kol plastek.
woodpecker from space
- Hatefire
Trzymajmy się faktów. W tej ankiecie nie ma, ani słowa o katolicyzmie ;-)Triceratops pisze:No nie do konca kol hatefire, ankieta w temacie "Duchowosc, religia itc" wyraznie wskazuje na niemal idealny remis 49/51 ;) Trzymajmy sie faktow, wiec sosunek jest dokladnie ambiwalentny xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Ale jest pytanie przeciwne - czy jestes ateuszem. To chyba wyczerpuje temat. No chyba, ze mamy tutaj swiadkow jehowy, zielonoswiatkowcow, adwentystow dnia siodmego , amiszy, mormonow, judaistow, mahometan etc. Tak czy siak - ludzi religijnych wierzacych w Jezusa.
woodpecker from space
- Bloodcult
@nicram
No i znowu manipulujesz:
Temat działki padł bo pan betoniarka pytał. Temat moich zarobków padł w kontekście insynuacji o uszkodzenie mózgu. Tu się faktycznie nieco minąłem z prawdą bo nie bierzesz pisowskich grantów tylko pisowkie stypendia :D
No i znowu manipulujesz:
Temat działki padł bo pan betoniarka pytał. Temat moich zarobków padł w kontekście insynuacji o uszkodzenie mózgu. Tu się faktycznie nieco minąłem z prawdą bo nie bierzesz pisowskich grantów tylko pisowkie stypendia :D
- Hatefire
Nie wyczerpuje. Bo czym innym jest stosunek do transcendencji, a czym innym stosunek do konkretnej instytucji, w konkretnym czasie, w konkretnym kraju. Wielokrotnie pisałem, że mam gdzieś w co wierzy Bloodcult, jakie praktyki religijne stosuje itp. Nic mi do tego. Jak dla mnie może sobie leżeć przed ołtarzem po 12 godzin na dobę. Zawsze koncentrowałem się na kwestiach kościół/społeczeństwo/polityka.Triceratops pisze:Ale jest pytanie przeciwne - czy jestes ateuszem. To chyba wyczerpuje temat. No chyba, ze mamy tutaj swiadkow jehowy, zielonoswiatkowcow, adwentystow dnia siodmego , amiszy, mormonow, judaistow, mahometan etc. Tak czy siak - ludzi religijnych wierzacych w Jezusa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Był wężyk ale SwiftKey nie pokazywał jak mam poprawić :(Hatefire pisze:Kurna litości. Ja naprawdę nie jestem jakimś grammar nazi, ale tu, aż oczy pieką. Jak sam nie potrafisz, to patrz chociaż na te czerwone wężyki pod spodem ;-)Bloodcult pisze:rzadaliście
- Triceratops
Alez wyczerpuje, przeciez wyraznie stoi w temacieHatefire pisze:Nie wyczerpuje. Bo czym innym jest stosunek do transcendencji, a czym innym stosunek do konkretnej instytucji, w konkretnym czasie, w konkretnym kraju. Wielokrotnie pisałem, że mam gdzieś w co wierzy Bloodcult, jakie praktyki religijne stosuje itp. Nic mi do tego. Jak dla mnie może sobie leżeć przed ołtarzem po 12 godzin na dobę. Zawsze koncentrowałem się na kwestiach kościół/społeczeństwo/polityka.Triceratops pisze:Ale jest pytanie przeciwne - czy jestes ateuszem. To chyba wyczerpuje temat. No chyba, ze mamy tutaj swiadkow jehowy, zielonoswiatkowcow, adwentystow dnia siodmego , amiszy, mormonow, judaistow, mahometan etc. Tak czy siak - ludzi religijnych wierzacych w Jezusa.
Jest mowa o kol Bloodculcie? Jest. Wiec nie zakladaj w ciemno, ze tutaj wiekszosc jest anty, bo ankieta wyraznie mowi, ze 50% nie jest ateuszami.hcpig pisze:potanie - czy jesteś osobą w jakiejkolwiek formie wierzącą czy też irracjonalnym ateistą czyt. ROBAKIEM? Trochę zainspirowały mnie przykłady Bloodculta, byrgha i Tricepsa.
Inna sprawa, ze wielu tutaj nie chce jawnie o tym mowic, tak jak i o innych sprawach w obawie przed ostracyzmem, nie wszyscy sa tacy odwazni jak Bloodcult zeby wystawic nogawki dla kundli zeby mu je poszarpaly. Wiem to z doswiadczenia, bo co chwile dostaje pm "triceps pomoz" i dostaje "dzieki triceps dziala". No ale na forum prawda to nie fakty a opinia wiekszosci co wielokrotnie tutaj udowodniono ;)
woodpecker from space
- Hatefire
No dobra. Badań socjologicznych na temat preferencji forume zlecać nie zamierzam ;-)Triceratops pisze:Jest mowa o kol Bloodculcie? Jest. Wiec nie zakladaj w ciemno, ze tutaj wiekszosc jest anty, bo ankieta wyraznie mowi, ze 50% nie jest ateuszami.
Eeee bez przesady jaki byłby sens przejmować się opinią jakiś anonimowych ziutków z neta. No wyzwą od lewaka/katola/szurii i tak nigdy nikt do niczego nikogo nie przekona. Pisanie na forume to tylko rozrywka.Triceratops pisze:Inna sprawa, ze wielu tutaj nie chce jawnie o tym mowic, tak jak i o innych sprawach w obawie przed ostracyzmem, nie wszyscy sa tacy odwazni jak Bloodcult zeby wystawic nogawki dla kundli zeby mu je poszarpaly. Wiem to z doswiadczenia, bo co chwile dostaje pm "triceps pomoz" i dostaje "dzieki triceps dziala". No ale na forum prawda to nie fakty a opinia wiekszosci co wielokrotnie tutaj udowodniono ;)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Sa tacy co olewaja, sa tacy ktorzy sie przejmuja, i sa tacy ktorzy mowia, ze sie nie przejmuja a jednak przejmuja. Czasami mi sie wydaje, ze z niektorymi sie czlowiek zna na forum jak przyslowiowe lyse konie a jednak jest inaczej, bo parawan monitora to wygodna zaslona. Spora czsc tez udaje kogos kim nie jest, np zupelnie niedawno rzucilem zartobiliwe "betoniarzu" w strone pozornie wyluzowanego uzytkownika i dostalem wsciekla piane na pysku z kanaliami, scierwami, cipami itp. Dobrze, ze na rodzine nie wsiadl i nie zjebal do 3 pokolen wstecz xDD
woodpecker from space
Jak to? Moje plany zna każdy. Przecież wiadomo, że teraz mieszam, a potem będę ładował...nicram pisze:Zakłamujesz rzeczywistość kolego. Jakimś dziwnym trafem całe forum zna twoje plany na przyszłe życie. Nikt nie zna moich, 535, Hatefire czy Drone'a. Interesujące prawda?
- Drone
Poza tym, kol. Bloodcult, weźcie pod uwagę, że spora część piszących jest starsza od Was o lat 5, 10, 15 czy 20, i wielu z nich te wszystkie rzeczy, o których piszesz (domy, działki, dzieci, praca i rigcz) już dawno przerobiło, a nie robi z tego jakichś wytycznych. Może dlatego, że zdają sobie sprawę, że to, co wydaje się słuszne w danym miejscu i czasie dla danej osoby, traci aktualność w innych okolicznościach.nicram pisze:Zakłamujesz rzeczywistość kolego. Jakimś dziwnym trafem całe forum zna twoje plany na przyszłe życie. Nikt nie zna moich, 535, Hatefire czy Drone'a. Interesujące prawda?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
To może przestańcie mnie rozliczać z mojego życia i z mojego RiGCzu jak wam to przeszkadza ?
Ja mogę pisać o moim niepodsypanym płocie całymi dniami, pytanie czy was to interesuje. Podejrzewam że nie więc nie pytajcie mnie o rzeczy co was podobno nie obchodzą, ok ?
Ja mogę pisać o moim niepodsypanym płocie całymi dniami, pytanie czy was to interesuje. Podejrzewam że nie więc nie pytajcie mnie o rzeczy co was podobno nie obchodzą, ok ?
- trup
Ni chuja!Bloodcult pisze:To może przestańcie mnie rozliczać z mojego życia i z mojego RiGCzu jak wam to przeszkadza ?
Ile masz krzyży w domu na ścianach? Dlaczego Twoja gosposia ma na imię Waldemar?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Luźnym tokiem myślenia, miałem koleżankę na studiach. W wakacje przejeżdżałem stopem przez jej miasto to pomyślałem, że zatrzymam się na wizytę na noc. Pominę już obiad, który dostałem, a podczas którego cała rodzina usadziła się naokoło i patrzyła, jak jem (ona i rodzice), gdy nie wiedziałem jak się zachować. Potem poszliśmy do jej pokoju, gdzie na 2 m2 znajdowało się tyle świętych obrazków, ikon i krzyży, że spytałem ją, jak może tu w ogóle spać. Odpowiedziała: Poczekaj, aż zobaczysz pokój, w którym będziesz spał. I faktycznie, groza mnie przeszła na widok tych wszystkich oczu na mnie patrzących, te wszystkie Jany Pawły 2 walczące wodzące za mną przekrwionymi oczami. Rano zjedliśmy razem śniadanie przy Radiu Maryja i uciekłem w swoją stronę.trup pisze: Ile masz krzyży w domu na ścianach? Dlaczego Twoja gosposia ma na imię Waldemar?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- trup
Polska. Tu boga nie ma więc trzeba go przywoływać wszędzie i wielokrotnie. Ja bym uciekł :DŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Luźnym tokiem myślenia, miałem koleżankę na studiach. W wakacje przejeżdżałem stopem przez jej miasto to pomyślałem, że zatrzymam się na wizytę na noc. Pominę już obiad, który dostałem, a podczas którego cała rodzina usadziła się naokoło i patrzyła, jak jem (ona i rodzice), gdy nie wiedziałem jak się zachować. Potem poszliśmy do jej pokoju, gdzie na 2 m2 znajdowało się tyle świętych obrazków, ikon i krzyży, że spytałem ją, jak może tu w ogóle spać. Odpowiedziała: Poczekaj, aż zobaczysz pokój, w którym będziesz spał. I faktycznie, groza mnie przeszła na widok tych wszystkich oczu na mnie patrzących, te wszystkie Jany Pawły 2 walczące wodzące za mną przekrwionymi oczami. Rano zjedliśmy razem śniadanie przy Radiu Maryja i uciekłem w swoją stronę.trup pisze: Ile masz krzyży w domu na ścianach? Dlaczego Twoja gosposia ma na imię Waldemar?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Drone
Jeżeli tłumaczysz na forum, że najwłaściwszą drogą życia jest podsypywanie płotu, dom i rigcz, to nie dziw się, że to trochę dziwnie brzmi dla tych, którzy już to dawno zrobili i mają na ten temat inne zdanie.Bloodcult pisze:To może przestańcie mnie rozliczać z mojego życia i z mojego RiGCzu jak wam to przeszkadza ?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
Po raz kolejny powtórzę za sam o tym nie gadam tylko mnie pytacie jak mi idzie wcielanie w życie RiGCzu.
Nie zadawaj pytań na które boisz się znać odpowiedzi... ;)
Nie zadawaj pytań na które boisz się znać odpowiedzi... ;)
- maciek z klanu
Ruchanie było?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Luźnym tokiem myślenia, miałem koleżankę na studiach. W wakacje przejeżdżałem stopem przez jej miasto to pomyślałem, że zatrzymam się na wizytę na noc. Pominę już obiad, który dostałem, a podczas którego cała rodzina usadziła się naokoło i patrzyła, jak jem (ona i rodzice), gdy nie wiedziałem jak się zachować. Potem poszliśmy do jej pokoju, gdzie na 2 m2 znajdowało się tyle świętych obrazków, ikon i krzyży, że spytałem ją, jak może tu w ogóle spać. Odpowiedziała: Poczekaj, aż zobaczysz pokój, w którym będziesz spał. I faktycznie, groza mnie przeszła na widok tych wszystkich oczu na mnie patrzących, te wszystkie Jany Pawły 2 walczące wodzące za mną przekrwionymi oczami. Rano zjedliśmy razem śniadanie przy Radiu Maryja i uciekłem w swoją stronę.trup pisze: Ile masz krzyży w domu na ścianach? Dlaczego Twoja gosposia ma na imię Waldemar?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo