ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

05-11-2019, 16:54

Wśród kaszy z blaszanych talerzu ? :)
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-11-2019, 17:02

nicram pisze:Sam jednak nie widzi, że tkwi w życiowej pustce, a jego plany na razie (np. zapłodnienie jakiejś samicy) biorą w łeb.
Plany póki co idą zgodnie z planem:
Niewiasta Jest ? Jest.
Działka po dom jest ? Jest.
Zdolności kredytowe na haupe są ? Są.
Ogrodzenie podsypane jest ? Jest.
RiGCz jest ? Jest.

Dziecko to nie płyty Deicide że można je wywalić na śmietnik w dowolnym momencie :)
Co nagle to po diable, znasz takie przysłowie ?

Awatar użytkownika
Drone

05-11-2019, 17:12

Trochę to wygląda tak, jakbyś zdawał się sugerować, że jesteś na ścieżce, na kursie, natomiast większość forumowiczów marnuje czas na durny bunt, głupi black metal, marne rozrywki i netfliksa, bieduje do pierwszego, a koniec końców zmierza ku zgubie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Hatefire

05-11-2019, 17:18

I tu pojawia się ważkie pytanie. Czy większa porażką życiową jest wykupienie abonamentu na Netflixa czy bycie członkiem Polskiego Związku Działkowców?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

05-11-2019, 17:26

Bloodcult pisze:
nicram pisze:Sam jednak nie widzi, że tkwi w życiowej pustce, a jego plany na razie (np. zapłodnienie jakiejś samicy) biorą w łeb.
Plany póki co idą zgodnie z planem:
Niewiasta Jest ? Jest.
Działka po dom jest ? Jest.
Zdolności kredytowe na haupe są ? Są.
Ogrodzenie podsypane jest ? Jest.
RiGCz jest ? Jest.

Dziecko to nie płyty Deicide że można je wywalić na śmietnik w dowolnym momencie :)
Co nagle to po diable, znasz takie przysłowie ?
Niby wszystko bdb, ale....Masz pan 30 lat. Ja w tym wieku siedziałem już we swoim i nie przyszłoby mi do głowy tracić cennego czasu na jakimś niszowym forum. To znaczy było jeszcze trochę do spłaty, ale tylko trochę...Krótko mówiąc najpierw pan zrób, a potem się chwal , pouczaj innych i wyzywaj od nierobów.
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-11-2019, 17:28

Drone pisze:Trochę to wygląda tak, jakbyś zdawał się sugerować, że jesteś na ścieżce, na kursie, natomiast większość forumowiczów marnuje czas na durny bunt, głupi black metal, marne rozrywki i netfliksa, bieduje do pierwszego, a koniec końców zmierza ku zgubie.
Jak byłem młody i głupi to imponowali mi tacy z tego forum co znali dużo płyt, oglądali dużo filmów i fajnie pisali na forum. Przyniosło mi to mierne korzyści. Czytałem z wypiekami na twarzy referaty longinisa696 o wpływie niemieckiego krautrocka na XVI wieczny chiński barok... Dziś wiem że openmajndowość to mit, gonitwa za króliczkiem którego nie idzie złapać, zwykła ucieczka w próżnię. Ja nie wskazuje drogi, ja jej tylko szukam... Przestrzegam tylko przed ślepymi zaułkami, co by inni nie błądzili...

Awatar użytkownika
Drone

05-11-2019, 17:36

Ale wiesz o tym, że ślepy zaułek dla jednego jest krainą bogactwa dla innego?
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

05-11-2019, 17:44

Aaaa rozumiem! Czyli to całe radykalne nawrócenie jest reakcją zwrotną na kolizję z rzeczywistością po latach budowania przekonania, że interkontekstualna społeczność forume ma coś wspólnego z realnym życiem i że porusza się tu ważne tematy a nie pierdoli głupoty o hobby pt słuchanie muzyki! No to teraz jasne :D
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-11-2019, 18:42

Pacjent pisze:
Triceratops pisze:
wolff pisze:Lewaków nie uznaję za ludzi ale ok.
To tylko zestawy komorek sterowane przez geny we celu reprodukcji. Wiec w sumie masz racje.
Poza tym uważają, że pochodzą od małpy i nie mają duszy :)
Tyle, że ludzie pochodzą od małp, co prawda małpy nie są tak durne ale mimo wszystko tak jest.
Lepiej jednak, będąc człowiekiem (ftu) skręcić w prawą stronę, tak.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-11-2019, 19:37

Drone pisze:Ale wiesz o tym, że ślepy zaułek dla jednego jest krainą bogactwa dla innego?
Nie popadajmy od razu w skrajnosci i nie usprawiedliwiajmy pedofilii, nekrofilli, nekrofrukotofilii, dzieciobojstwa i kazirodztwa.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone

05-11-2019, 19:43

Triceratops pisze:
Drone pisze:Ale wiesz o tym, że ślepy zaułek dla jednego jest krainą bogactwa dla innego?
Nie popadajmy od razu w skrajnosci i nie usprawiedliwiajmy pedofilii, nekrofilli, nekrofrukotofilii, dzieciobojstwa i kazirodztwa.
Po pierwsze: nic nie napisałem o usprawiedliwianiu. Z tego, że ktoś doskonale realizuje się jako złodziej, nie wynika, że nie należy mu się wyrok.

Po drugie: chyba przyznasz, że słuchanie TECHNO ANIMAL czy wklejanie zarośniętych kroczy na forum nie prowadzi do dzieciobójstwa czy pedofilii.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-11-2019, 20:24

Bloodcult pisze: Jak byłem młody i głupi
Wydaje się, że w obydwu przypadkach nadal jesteś...
Bloodcult pisze:Dziś wiem że openmajndowość to mit, gonitwa za króliczkiem którego nie idzie złapać, zwykła ucieczka w próżnię. Ja nie wskazuje drogi, ja jej tylko szukam... Przestrzegam tylko przed ślepymi zaułkami, co by inni nie błądzili...
Tak, tak, kaznodzieju, który znalazłeś prawdę w szambie nauki kościoła katolickiego. Zdaje się, że nawet nie zdajesz sobie sprawy z pustki słów, które tutaj napisałeś. Prawdziwie szczęśliwy człowiek nie musi przekonywać innych, że jest szczęśliwy, a ty nie tylko próbujesz przekonać nas, ale co gorsza obawiam się, że próbujesz przekonać samego siebie. Smutne to trochę.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

05-11-2019, 21:13

Oferma pisze:Aaaa rozumiem! Czyli to całe radykalne nawrócenie jest reakcją zwrotną na kolizję z rzeczywistością po latach budowania przekonania, że interkontekstualna społeczność forume ma coś wspólnego z realnym życiem i że porusza się tu ważne tematy a nie pierdoli głupoty o hobby pt słuchanie muzyki! No to teraz jasne :D
Śliczne.
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-11-2019, 22:13

535 pisze:Krótko mówiąc najpierw pan zrób, a potem się chwal , pouczaj innych i wyzywaj od nierobów.
Ja się chwalę ? Przecież to Ty ciągle pytasz ? :D

@Oferma
Nie. Myślałem że ludzie którzy na forum są fajni są naprawdę fajni. Taki Riven czy Akall okazali naprawdę fajni ale prawie wszyscy pozostali okazali się dorosłymi dzieciakami którym do szczęścia potrzeba serialu, facebooka i socjalizmu.

535

05-11-2019, 22:15

Bloodcult pisze:
535 pisze:Krótko mówiąc najpierw pan zrób, a potem się chwal , pouczaj innych i wyzywaj od nierobów.

@Oferma
Nie. Myślałem że ludzie którzy na forum są fajni są naprawdę fajni. Taki Riven czy Akall okazali naprawdę fajni ale prawie wszyscy pozostali okazali się dorosłymi dzieciakami którym do szczęścia potrzeba serialu, facebooka i socjalizmu.
Och. Zdążyłeś poznać wszystkich? Naprawdę? Masz pan szklaną kulę?
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

05-11-2019, 22:32

Bloodcult pisze:

@Oferma

Moje pytanie zatem brzmi: co w tym złego? Drugie: czy planujesz zmienić czyjś światopogląd gadający z Jim na forum? Wydaje mi się, że trochę za mocno przezywasz internety.
Awatar użytkownika
Hatefire

05-11-2019, 22:34

Bloodcult pisze:Nie. Myślałem że ludzie którzy na forum są fajni są naprawdę fajni.
Szukasz kolegów w internecie? Powodzenia życzę :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-11-2019, 22:49

Jest to o tyle złe że to maksymalnie wtórna rozrywka. Serio obejrzeliście ostatnio jakiś serial który Was do czegokolwiek zmotywował ? Cokolwiek zmienił ? Albo chociaż nie mieliście poczucia zmarnowanego czasu po ostanim odcinku sezonu ?

Nie musi zmieniać, może. Może ja zmienię swoje. Albo może chociażby się czegoś dowiem np. wiedza że Fundusz Kościelny to grosze będzie mi bardzo pomocna w dyskusjach poza forum :)

Dyskusja jak każda inna. Wolę tutaj niż na facebooku. Póki mnie to nie irytuje mogę tu pisać. Jak Wam przeszkadza (reszcie - 535 i nicram to nie forum) to mogę przestać tu pisać.

535

05-11-2019, 22:55

Bloodcult pisze: Nie musi zmieniać, może. Może ja zmienię swoje. Albo może chociażby się czegoś dowiem np. wiedza że Fundusz Kościelny to grosze będzie mi bardzo pomocna w dyskusjach poza forum :)
W tym przypadku mówienie o "groszach", płaconych zdrowym, jednak mężczyznom nierobom, bawiącym się w kobiety, w kraju, gdzie brakuje pieniędzy na leczenie dzieci, zakrawa na kpinę. Może skończ już z tym chujowym argumentem? Po prostu niech te lenie uczciwie pracują , zamiast wieźć się na plecach innych.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

05-11-2019, 22:59

Dzięki za troskę o moją ambicję i motywację do zmian, ale sugeruję nie pouczać ino patrzyć się sobie w garnek ;) tak jest przede wszystkim zdrowiej, a po wtóre jak mawia broszura, która ponoć jest Fundamentem przez dość spore F „nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni” ;) obejrzałem se ostatnio animowanego Spawna wszystkie sezony. Być może nie zainspirowało mnie to do ruszenia z posad bryły świata, jednak w moim niełatwym życiu ciężko o godziwą rozrywkę, której Spawn zwyczajnie mi dostarczył. Tak też czasem trzeba. Nie wszystko w życiu musi być doświadczeniem transcendentalnym. Nie wierzę, że tłumaczę to dorosłemu człowiekowi
ODPOWIEDZ