Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Kolejna pozycja z Nordvis, która obowiązkowo wyląduje na półce. Tym bardziej że pięknie mają wydane winyle.
Ja wlasnie jestem po kilku odsluchach I jest to totalnie zajebiste, a jeszcze w polaczeniu z obecna aura wchodzi jak zloto. Juz szukalem po naszych distrach, ale widze ze nikt jeszcze tego nie ma :( Nabede jak tylko bedzie okazja, polecam sie zapoznac.
Drone pisze:Jaka to jest znakomita płyta! Sama esencja, żadnych zbędnych pierdół.
TAK z jednym malym komentarzem - ostatni 'kawalek' moze nie jest az tak potrzebny, ale faktycznie urasta u mnie ten album do jednego z lepszych w 2019.
Drone pisze:Jaka to jest znakomita płyta! Sama esencja, żadnych zbędnych pierdół.
TAK z jednym malym komentarzem - ostatni 'kawalek' moze nie jest az tak potrzebny, ale faktycznie urasta u mnie ten album do jednego z lepszych w 2019.
U mnie również będzie to ścisła czołówka tego roku.
Zaziewalem sie na smierc. Ale dam jeszcze szanse przed koncem roku.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
ozob pisze:Zaziewalem sie na smierc. Ale dam jeszcze szanse przed koncem roku.
To zależy czego oczekujesz od płyty. Na spacery jest zajebista. To rzecz z gatunku: albo poświęcasz jej całą swoją uwagę, albo przelatuje gdzieś w tle i niewiele z tego wynika. Nie przypierdalam się żeby nie było, po prostu niektóre materiały tak mają.
ozob pisze:Zaziewalem sie na smierc. Ale dam jeszcze szanse przed koncem roku.
To zależy czego oczekujesz od płyty. Na spacery jest zajebista. To rzecz z gatunku: albo poświęcasz jej całą swoją uwagę, albo przelatuje gdzieś w tle i niewiele z tego wynika. Nie przypierdalam się żeby nie było, po prostu niektóre materiały tak mają.
Jednak tak jak Daupuz musialo sie to przegyzc. Zajebista plyta, zajebisty brzmienie, zajebisty werbel i duzo, duzo zywicy.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.