METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
Jak mówi stara ludowa mądrość "Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak Żydzi" ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
No właśnie. Szmaciarstwo? Brak klasy? Bo przecież nie brak kasy.Lukass pisze:Może tak, moje doświadczenia wskazują, że jak się umówisz na twarz, to - mniej lub bardziej - ale wyruchany zostaniesz. Przy czym tu nie umawiał się Zenek z Ziutkiem, tylko muzycy dwóch legendarnych zespołów, a i kwota nie powalała. Cóż...
- Bloodcult
Ale przecież z newsa nie wynika że na cokolwiek się umówili...
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
No... wynika tylko tyle, że komuś się coś wydawało a po 20 latach nawet przypomniało.
Ja pierdole, chłopcze, a pomyślałeś, że może ja wcale nie piszę o Metallice, tylko o Janie Pawle, podpierając się powyższą historyjką, nawet nie wiem , czy prawdziwą? Co za muły. Niektórym to już się czerwone światło zapaliło. Metaliczkę obrażajo, a przecież nazwa tutaj nie ma żadnego znaczenia.Bloodcult pisze:Ale przecież z newsa nie wynika że na cokolwiek się umówili...
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Chłopie ale o co bulwers, zwłaszcza, że jesteś wyjątkowo wyluzowaną personą na tym forum.535 pisze:Ja pierdole, chłopcze, a pomyślałeś, że może ja wcale nie piszę o Metallice, tylko o Janie Pawle, podpierając się powyższą historyjką, nawet nie wiem , czy prawdziwą? Co za muły. Niektórym to już się czerwone światło zapaliło. Metaliczkę obrażajo, a przecież nazwa tutaj nie ma żadnego znaczenia.Bloodcult pisze:Ale przecież z newsa nie wynika że na cokolwiek się umówili...
Kto tutaj pisze o Metallice, zwłaszcza, że to temat o Metallice.
Piszemy tutaj wszak o Mayhem, Bieliźnie, nadwadze i słoniach które piją wodę.
Metallica? Komu to potrzebne, hihihi
Jebać żuli.
Z tego co pamiętam to , że twój mózg nie nadążył za bickami, ustaliliśmy w sobotę wieczorem wilk. Ja nawet nie mam o to do ciebie pretensji. Nie twoja wina.
- mad
- weteran forumowych bitew
2 strony postów dowaliliście - już myślałem, że coś ciekawego się stało, np. odwyk Jamesa, bo raczej nie nowe nagrania. A tymczasem pierdoły z pudelka zapodajecie.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Świat się zmienia, ludzie się zmieniają tylko 535 co sobotę najebany. Stała niezmienna .
Wydaje mu się jednak, że coś ustala a potem biadoli, że jest osaczany. Ot alkoholik :)
Wydaje mu się jednak, że coś ustala a potem biadoli, że jest osaczany. Ot alkoholik :)
Jebać żuli.
Pisząc pierwsze zdanie wiedziałem, że niektórych zaswędzą odbytnice i czym się to skończy. Przy okazji wyszło komu nie należy wysyłać towaru bez gotówki. Na szczęście na forum jesteście w mniejszości.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Strasznie dużo ze mną nie rozmawiasz i o mnie nie piszesz. Mocno podejrzane.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
na forumka zawsze można liczyć :Pmad pisze:2 strony postów dowaliliście - już myślałem, że coś ciekawego się stało, np. odwyk Jamesa, bo raczej nie nowe nagrania. A tymczasem pierdoły z pudelka zapodajecie.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
O kurwa. Uciekł mi ten fragment. Naprawdę uważasz, że wszyscy są chujami czyhającymi na cudze sakiewki? Musisz mieć naprawdę ciężkie życie z takim podejściem. Nie martw się. Ja bym cię nie oszukał. Po prostu tak już mam. Tak jestem wychowany. Sam stracę, ale zawsze w lustro mogę spojrzeć i nikt nie może powiedzieć o mnie złego słowa w tej kwestii.wolff pisze: Tak, tak XXI wiek przyzwoitość zwłaszcza w temacie szmalu hahahahahah. Nasz 535 znowu po zgrzewce, Miśku nie za dużo?
- Triceratops
hehewolff pisze:Świat się zmienia, ludzie się zmieniają tylko 535 co sobotę najebany. Stała niezmienna .
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Takie muzyczne #metoo. Dał dupy 20 lat temu gwiazdom metalu, teraz sobie dopiero przypomniał i go piecze.Rumburak pisze:Dobre, jakoś żulik przetrzeźwiał chwilowo i przypomniał sobie, że 20 lat temu gościnnie wystapił z żywym pomnikiem i legendą metalu.Żulik stwierdził, że powinien dostać za to dwa tysiące funtów bo... tak mu się wydawało.Dobre,dobre.Czekam na głosy oburzenia. 535 oczywiście nie zawiódł.
KVLT lizania CZASZKI
- Triceratops
Ciekawe czy dawal im nr konta jezeli myslal, ze dostanie przelew.
Moze to bylo klasyczne
"jakby co to zadzwonimy do pana"
"ale ja nie mam telefonu"
"nie szkodzi"
Moze to bylo klasyczne
"jakby co to zadzwonimy do pana"
"ale ja nie mam telefonu"
"nie szkodzi"
woodpecker from space
- hcpig
Już ponad 3 lata od wybitnego powrotu a album tylko rośnie, na pohybel malkontentom.
Yare Yare Daze